Informanka.
– konačno nakon dugog kišnog ljeta u mojem portfelju je osvanulo sunce.
– prinos mi je u ovom tjednu značajno porastao, tako sam u ovoj godini trenutno na +17.90% .
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
– konačno nakon dugo vremena portfelj mi je prebacio 30% 🙂 iako u mene nije bilo toliko kišno ( neznam u kojem djelu se nalazite kolegice ivana broj 7)
– moje perijanice plove
– pa čak i zvzd se lagano kreće a u belje sam zaljubljen i stalno ga pojačavam.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
– konačno nakon dugog kišnog ljeta u mojem portfelju je osvanulo sunce.
– prinos mi je u ovom tjednu značajno porastao, tako sam u ovoj godini trenutno na +17.90% .
– I love this game.
Pozdrav !
Ja se ne mogu hvaliti.Bio sam na 50% dobiti do prije dvs mjeseca.Pa sam pao na 36%Ubili me JDPL,ELPR i KSST.Sada sam u rastu,ali slabo, Od početka godine siromašnih 39%_BRIN,SLPF i SNBA me malo podigli zadnjih dana.Lova blokirana u DLKV i JAKT.
spušio sam velikih 500 kn u SNHO kada sam za 50 dionica u prekonoćšnom trejdu
za dividende dan izgubija dvije dionice od BV 110.Izgledal je lijepo,sa 500 kn kupio BV od 5.500eDividenda u SNHO u dionicama nije izglasana.Bože me saćuvaj grofova,Ostoja,Andabaka i ostalih sudionika PIFovske privatizacije Trebam biti sretan što sam
spušija samo toliko.
A da vam odajem porfelj???Malo sam ga pomladija.Ali neću vas tlačiti ,a mogli bi pasti i sa stolice.To su bedaci na kvadrat,ali i dobit je na kub ako se pogodi.Ako neka dionica padne za 80% ne u jednu godinu nego u dopunskom vremenu za kupnju bedaka računajte da sam u to utuka posljednja likvidna sredstva.
Bloger neurotično napucava svoje blago,a mirovinci te dioinice neće da dotaknu
ni štapom.A uglavnom se radi o firmama koje kontinuirano stvaraju gubitke kao
RIZO,FNVC,DDJH i PTKM i sl.I njemu ugled kopni iako napucava svoje blago kao
U LPLH.
Skupo fondovsko smeče postaje sve skuplje.Očiti nedostatak fondovskih dionica
na ZSE.Limite bi trebalo smanjiti/350 mil.MCAP i 100 mil kn slobodnih dionica.
Za ovakvo podcijenjeno tržište/mislim na treću i četvrtu ligu ti limiti su preveliki.Trebalo bi ih prepoloviti
i fondovima otvoriti prostor za ulaganje u moje bedake!!!!!
HMST i HIMR napucani kao da se ispod hotela našla nafta.
U tišini se skuplja najjeftinije.
Med i mlijeko teče,zadovoljan jesam ali očekivao sam više.
Preporuka!!!!!Ako i vi želite zaraditi 40% u osam mjeseci/do nove godine još 20% bi trebalo biti/učite i kopajte tamo gdje kopači još nisu bili.Tu se krije drago kamenje!!!!!!Problem:treba kopati puno i duboko.Što bi reka narod,nema kruha bez
motike!!!!!!
– konačno nakon dugo vremena portfelj mi je prebacio 30% 🙂 iako u mene nije bilo toliko kišno ( neznam u kojem djelu se nalazite kolegice ivana broj 7)
– ja se nalazim točno u onom dijelu gdje ste kupili poljoprivredno zemljište.
– sami ste napisali dionice 5%, poljoprivredno zemljište 95%.
– ove godine upravo zbog velike kiše je krumpir dobro rodio te ste uspjeli prebaciti portfelj preko 30%.
– ali i drugima je taj krumpir dobro rodio.
– a puno krumpira na tržištu, cijena vam ide dolje.
– tek kada prodate taj krumir, onda se vi tu pohvalite, jer trenutno vi imate 30% veću kilažu krumira ali to ne znači kako će te dobiti i 30% više love.
– I love this game.
Pozdrav !
vidim hvalimo se ….pa ajde malo …trenutno ove 2014.te na +17,2 % i to kroz ledo, atpl valove , ernt valove i ovaj zadnji rast Atgr ..jedino ovaj čemer i jad od građevinara nikak ni da umre ni da krene nabolje …pa ako bog da , i još koji val moglo bi i na 25-30 do kraja godine …neki dan bio u zabi i žena mi nudi 2,6 % godišnje na 48 mjeseci …i mislim si ( nisam bil bezobrazan s njom ) ..nabijem vam banku lihvarsku na tih 2,6 ..
Kad se vec svi hvale…mjesec +8%, godina +21,14%.
Budite vrlo oprezni s pojmom što vrijedi na ZSE. jer tu će te teško živjeti od klasičnog ulaganja kao vani.
– i vani i u RH potpuno je isti postotak gubitnika cca 90%.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Poštovana gospodična Ivana 7, Vi to iz vlastitog iskustva?
Možete nam malo preciznije opisati Vaša iskustva na stranim tržištima?
Ili i tamo samo kupujete firme koje proizvode transformatore, i bave se obradom ovčje vune.[emo_smijesak]
Lp
Kakvog ste misljenja oko GENERE? Usao sam u nju…jel zaheb ili?! Hvala
ak si sad usao na 50kn mislim da kasnis previse
Računi Magme su od blokirani! Znači nominiram Magmu za best buy dionicu. Možda nekome glupo ali baš na glupostima se lova zarađuje. Naravno 3D printanje nije glupost ali malo je onih koji kuže materiju.
Informanka.
– konačno nakon dugog kišnog ljeta u mojem portfelju je osvanulo sunce iako kolega BearG ima puno krompira.
– prinos mi je u ovom tjednu značajno porastao, tako sam u ovoj godini trenutno na +17.90% iako sam najveći prinos imala na belju kad sam ga kupila na 33,20 a prodala na 33,45.
– ja se inače nalazim pokraj kolege BearG ( on je tako sam napiao da ima 095% imovine u poljo zemlji i puno mi je lijepo.
-ovaj tjedan planiram zaraditi za traktor i kombajn kako bi pomogla svom kolegi
– kad sam ga već ošišala pa da mu poklonim kombajn da šiša pšenicu jer on je ratar
– ja i moja firma smo najboli u županiji
– prije neki dan načelnik općine mi je uručio povelju za hrabros,smjelost i razboritost, a ovu za altruizam sam odbila
-ipak ja šišam
– I love this game.
Pozdrav !
[emo_plazi]