Drevil ima portfelj koji je u ovom trenutku vrijedan vjerojatno između 500.000 – 750.000 kn. Solidan mali dioničar…
Znači, imao je oko 5-6 milijuna prije 7 gladnih godina….? Pa, čestitamo gos. Drevil..ide nabolje…
Moj portfelj ove godine u plusu skromnih 9,54 %, ali očekujem znatni porast do kraja godine na brodarima…
ja to na mjesečnoj bazi napravim.
Po sadašnjim cijenama automobila..dobar auto je oko 100.000 kuna ili 200.000
MOram znati odgovor da mogu izračunati koliko para u portfelju ima Drevil…
No ..?
koliko tko ima novaca i gdje ih je alocirao je vrlo intimna stvar, to je kao da nekom viris dok se skida, miami miami sva si vrazja. s druge strane ne volim biti tajnovit. moj portfelj nema sedam znamenki, do njih imam jos za guliti, dakle auto od 200 otpada. srecom, zivio nam slozeni kamatni racun, to ne ide linearno, pa sto je u apsolutnom iznosu izgledalo tesko prije dvije tri godine, sada se postize s lakocom. 2008. sam prvi put usao u dionice i pocetni ulog je bio mislim 60.000 kn.
Moj portfelj ove godine u plusu skromnih 9,54 %, ali očekujem znatni porast do kraja godine na brodarima…
[/quote]
ja ponekad i dnevno, ali to se ne može računati, obzirom da to nisu veliki iznosi, nekada čak budu i sa negativnim predznakom [emo_smijeh]
[/quote]
Ok kolega, svaka čast…samo je kod mene portfelj sa 7 znamenaka tako da i tih 10% i nije toliko zanemarivo.
Onda svaka čast također i tebi. Moj je 200 000. Ne desi se svaki mjesec 10 % ali iznad 5% mi je normala ako trgujem. E sad, da mi je 7 znamenkasti portfelj možda bih i sa njim radio 10%. Naravno rijetko kad imam svih 200 000 u igri. Ne znam. Treba pokušat doći do 7 znamenki. 🙂
p.s. počeo sam 2007 sa 16 000 kn.
pps pardon 24 000.
S tolikim mjesecnim prinosima, cudim se da niste jos knjigu napisali. Ja bih odmah odbacio luzere Buffeta, Grahama itd. i presao na vase stivo😄
Ja sam mislio da je to normalan prinos. Ako me bude i dalje ovako išlo razmislit ću, hvala. Naravno tek zadnje dvije godine imam takve mjesečne prinose… prije je škripalo a i iskustva je manjkalo.
[/quote]
ja ponekad i dnevno, ali to se ne može računati, obzirom da to nisu veliki iznosi, nekada čak budu i sa negativnim predznakom [emo_smijeh]
[/quote]Ha ha naravno ima svega ali treba bit spretan i ne bit pohlepan.