naravno i gubitak za gubitkom.
– tko izgubi dobitak, dobije gubitak.
– I love this game.
Pozdrav !
Kaže se: "vrata Ti mogu otvoriti, ali ući moraš sam.."
Nikako nije nagovor na kupnju dionica XXXX-R-A.
Ispravno ili točno bi išlo ovako nekako:
– kaže se: “drukati ti mogu, ali dionicu morate sami kupiti”.
– ovo je svakako nagovor za kupnju dionica XXXX-R-A jer se ne bi zahebavali s pisanjem da nije tako.
– I love this game.
Pozdrav !
Kaže se: "vrata Ti mogu otvoriti, ali ući moraš sam.."
Nikako nije nagovor na kupnju dionica XXXX-R-A.
Ispravno ili točno bi išlo ovako nekako:
– kaže se: "drukati ti mogu, ali dionicu morate sami kupiti".
– ovo je svakako nagovor za kupnju dionica XXXX-R-A jer se ne bi zahebavali s pisanjem da nije tako.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Vi nikada niste ćuli za izreku : ” Dobro je činiti dobro “ ??
lp
Vi nikada niste ćuli za izreku : " Dobro je činiti dobro " ??
– vi nikada niste čuli za izreku: “Dobro je ošišati ovce”.
– ovce nam i služe kako bi ih ošišali.
– ma nemam vam ja ništa protiv vašeg drukanja na ovoj temi jer dosta puta i pogodite, a malo zezancije ne škodi.
– I love this game.
Pozdrav !
Oooo., moj naklon gđi s malim hormonalnim poremećajem! Ljubim ruke!
Nekako mi djelujete jako ogorčeno- nije Vam lako, znam … A da ste Vi kojim slučajem bankrotirali kao ja, danas ne biste bili ovako ljuti, tužni, zajedljivi …😉😉😉😍 Lijep pozdrav!❤️❤️❤️
…
– ali ako se držite osnovnog investicijskog pravila kako je bolje živjeti sto godina kao milijuner, nego tjedan dana u bijedi,
…
Pozdrav !
ne kaže se “milijuner”
Uostalom gopodin XY je na 50 kn tvrdio da je vrijednost KORFA oko 200 kn, ako se dobro sjećam, čak bi rekao 220 kn.
– uostalom gospodin xy je na 50 kn tvrdio da je vrijednost PTKM oko 700 kn, ako se dobro sjećam, čak bi rekla 750 kn.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Gđa Ivana me počela citirati. Ne bu dobro.
Što se tiče XY i PTKM na 750 kn, ne vidim zbog čega se čudite.
Naime, tada se Dioki tržio na cijeni od 700-800 kn.
Kako se radi o sličnim industrijama, gospodin je logično zaključio da će se firma, nakon privatizacije i nakon što je preuzme sposoban čovjek ala g. Ježić iz državnih nesposobnih ruku tržiti na toj cijeni.
Naravno, u obzir nije uzeo nekoliko PARAmetara koji su utjecali na konačnu jednadžbu.
To je prvenstveno cijena plina koju je g. Ježić postigao punu bolju od Petrokemije (pravi prijatelj na pravom mjestu) te konačan proizvod koji je bez problema nalazio kupca vani.
Za razliku od poljoprivrede i svih poteškoća u kojima se poljoprivreda našla u područjima koji gravitiraju petrokemijskoj tvornici.
Naravno, našim privatnicima (managerima) je draža gotovina, nego proizvodnja, pa su se cijene dionica izjednačile.
Nitko nije kriv, kriva je pohlepa.
Očito rad, rad, poboljšavanje proizvodnje i tehnologije su izgubile bitku od desne ruke i lijevog džepa.
Lp
Informanka!
– ja sam jedini pravi milijuner na zse
– hvala svim ovčicama koje sam ošišala i koje šišam
– kodt mi je najveća pozicija iako da želim mogu to prodati po višestruko većoj cijeni nego je na burzi
– trebam se samo malo strpiti da nađem kupca
aj lav dis gejm
Pozdrav!
lacoste 10
kada se dokapitalizirinam dionicama bude moglo trgovati,ako ZABA i8 HT ne stanu na branik i 3 će biti previše.
A ako odluće napoucati može i na 8 sada dok nema novih dionica.
Ali 4 bi bila neka optimalna cijena.
Teh.analiza ne pokazuje ništa,osim da su svi ušli po 10,ove koji su ulazili od 265
i niže možemo i zanemariti jer te dionice ćine oko 5% temeljnog kapitala.
Velika inflacija dionica,i dugoroćni oporavak ili stečaj??????????
kakva je sada procjena za dionice OPTE, nakon pristiglih rezultata za 2Q.
Oćemo vidjeti danas probijanje kote od 8 kn???
kada kreću sindikalne akcije.
Dobro je ošišati ovce".
Dalekovodna priča nakon kvartalnog izvješća postaje bajka.Naravno dokapitslizantima po 10.Ćestitam im,pun pogodak.
Naravno čestitke i vlasnicima ZVCV,ali ZVCV je iznenađenje,A DLKV je očekivana priča,ali da će uslijediti ovako brutalno pozitivno poslovanje u toku i nakpn PSN ,to je ipak iznad očekivanja.
Naravno da će DLKV kao građevinar povući nekog za sobom,naravno onoga koji ima pozitivno poslovanje.Moji kandidati su LVCV/samo fundamentalno/ali VDKT i fundamentalno i sindikalno i tehničko bi trebao eksplodirati.
Mede i mlijeko bi trebao poteći i vlasnicima pokojeg građevinara!!!!!!!!