Neće tebi. Meni bi napisao, ali ja neću da mi sve kaže jer nije onda zanimljivo.
Već sada je vidljivo da će se komotno moći kupljeno po 10 kuna prodati po najmanje 15 kuna.
prije da će cijena DLKV sada polako klizati prema 10-11 kn jer svi znamo da će na burzu kroz neko vrijeme doći milijuni novih dionica koje se sad u dokapu plaćaju po 10 kn i koje će bar 50% vlasnika htjeti na brzaka unovčiti po 11-12-13 kn i pobrati 10-20-30% zarade
Opet isto, koji su to (osim kontaminatora) plaćali dionicu po 10kn? Ja nisam, a kupio sam ih I po 10kn. Ti? Fondovi? Dobavljači? Tko?
Režu me,čak i na ovoj temi.
Smanjio sam pisanje,a kako sada kupujem ono što stvarno niko neće neću vam odati
što skupljam,jer nema mjesta za više kupaca.
Ali kako preporuka za dokapitalizaciji DLKV
nije bitno ugrožavala moj interes,jer bi moju poziciju u DLKV nije bitno mogao
ugroziti neki burek investitor koji bi mi smanjio pravo na dokup u drugom krugu,
mogao sam vam biti prijatelj i samaritanac.
Neutralan i šutljiv kada kupujem,samaritanac uvijek kada se radi o likvidnim dionicama,neprijatelj nikada.To je moj stil i neću ga mjenjati,a to je jedini način da povećam svoj utjecaj.
Med i mlijeko u mom portfelju,sa dalekovodnom inekcijom potencijalno u značajnom
rastu!!!!
Ima li išta dobro na ovoj barici.
Daj molim te baci procjenu OPTE ,za dva-tri dana izlaze rezultati i da vidimo što je učinila sinergija sa bilancom HT ..
Nijemci HT-u dali poslove za Slovačku, Makedoniju i Crnu Goru
gdje to ide.
lacoste 10
kada se dokapitalizirinam dionicama bude moglo trgovati,ako ZABA i8 HT ne stanu na branik i 3 će biti previše.
A ako odluće napoucati može i na 8 sada dok nema novih dionica.
Ali 4 bi bila neka optimalna cijena.
Teh.analiza ne pokazuje ništa,osim da su svi ušli po 10,ove koji su ulazili od 265
i niže možemo i zanemariti jer te dionice ćine oko 5% temeljnog kapitala.
Velika inflacija dionica,i dugoroćni oporavak ili stečaj??????????
lacoste 10
kada se dokapitalizirinam dionicama bude moglo trgovati,ako ZABA i8 HT ne stanu na branik i 3 će biti previše.
Teh.analiza ne pokazuje ništa,osim da su svi ušli po 10,ove koji su ulazili od 265
Tako je ,može na osam bez problema ,u nekoliko dana , nestao je prividni pritisak na asku ispod 8 kn..
A to da će ZABa i HT paziti ,to stoji.
lacoste 10
Lopina samo gledas tko sto radi a ne sto radi firma. To ti moze biti dosta pogubno ali profitabilno sto i ide sa kolicinom rizika koju uzimas.
Neka ti bude sa srecom.
A gdje je informanka od br.7 jovane?
Taman se ulogirao nakon dugo vremena da vodim sto treba kupiti a sto prodati kad ono corak.
Nema informanke?
Informanka!
– radim i moja je firma najbolja u županiji,zato nisam stigla piati.
– prošli tjedan sam zaradila za jedan veliki ruski autobus na diesel.
– u plusu sam konstantno
– šišam vas sve i dalje
– dosadilo mi je to šišanje
– svi ćete bankrotirati
– moj portfelj iako ga trenutno nemogu prodati nikom vrijedi jako puno
aj lav di gejm!
Pozdrav!
lacoste 10
Lopina samo gledas tko sto radi a ne sto radi firma. To ti moze biti dosta pogubno ali profitabilno sto i ide sa kolicinom rizika koju uzimas.
Neka ti bude sa srecom.
[/quote]
Svatko ima svoj odabir, i način ulaganja, ali koliko vidim naloge na asku-OPTE, prvi jači otpor je na 15,05 kn -10000 komada.
rezultati 2Q- su za dva dana.