Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, tako to ide i KOEI u prodaju, na ovim cijenama EV / EBITDA je 2,9, pametnome dovoljno.

Navodno HIMR revalorizacija nije rađena od 90-tih godina, puno je tamo uloženo, nedavno je i kamp dobio 4 zvjezdica, također ide u prodaju, čeka se procjena ovlaštenog procijenitelja..

Na ovoj ZSE sve više bestbuy-a, malo po malo…

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo, možete kupovati, ja sam kupovao puno niže sve, ali opet možemo svi zaraditi:

http://www.business.hr/ekonomija/za-kupnju-dionica-u-vlasnistvu-drzave-iskazan-je-visestruki-interes

Nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo, tako to ide i KOEI u prodaju, na ovim cijenama EV / EBITDA je 2,9, pametnome dovoljno.

– inteligentni investitori trenutno prodaju KOEI, HT, LKPC…
– a kupuju PTKM.
– prvi post na ovoj stranici je moj post o PTKM i cijeni 36kn (gdje ste pretežno klikali palac dolje).
– a pogledajte koja je trenutna cijena PTKM.
– više se moglo zaraditi na toj PTKM u zadnja 2-3 dana nego što sam ja zaradila u zadnjih 6 mj.
– a cijena joj još nije došla ni na 50kn, realna cijena joj je tu negdje 750kn, ali zašto bi bili skromni, zašto ta cijena ne bi bila 1.500kn u slučaju nekog preuzimanja.

– na žalost ja ne spadam u tu grupu inteligentnih investitora te nemam tih dionica PTKM.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo, možete kupovati, ja sam kupovao puno niže sve, ali opet možemo svi zaraditi:

– evo, možete kupovati,…
– jedino je sigurno kako ne možemo svi zaraditi.
– statistika nam govori kako će nažalost 90% vas bankrotirati.

– I love this game.
Pozdrav !

– evo, možete kupovati,…

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ivka, iznimno te cijenim i zato te molim da ne budeš baš svakom loncu poklopac. Pa ne smije niko niš napisat da se ti ko suri oro ne obrušiš na plećku…malo takta moliću fino…
Kiss.

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

plus od porast cijene dionica + sitno dividende od pocetka godine 17,4%.

Informanka.

– evo cijelu ovu godinu vam pišem kako gospon Drevil ima najbolje posložen portfelj i kako će sigurno imati najbolji prinos.

– moj prinos u ovoj godini za prvih 6 mj. je 10.94% .
– ali morate znati kako fondovska industrija na taj datum napucava cijene na nekim dionica.
– potom su se srušile cijene na 3 moja favorita te mi je portfelj trenutno u plusu skromnih 8.02% .
– realno je za očekivati kako ću do kraja godine to barem duplati.

– I love this game.
Pozdrav !

– evo, možete kupovati,…

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Dovoljan je jedan članak da KOEI poleti, ali to vam je i inače tako s jeftinim dionicama. Iako u RH nema puno pametnih, netko će s vremenom valjda shvatiti razliku između 22 i 25 posto, a tu su i skorašnji prihodi od vlakova za HŽ koji će nabildati bilancu.

A možda se ja varam, možda je KOEI fundamentalno precijenjen na 720 kn?

Ivana,pustite sad PTKM,to je sramotna firma…kad planirate dizati KODT ?

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Turističke firme su vjerojatno najgora kupnja sada. Odradili su svoj impuls, daljnji rast nema osnova na ničemu. More je kakvo je i bilo, zgrade promjene boju dok cijene rastu – nikakva osnova za prodaju.

Na dugi rok bi se okladio da ce capital gain na njima biti manji nego prinos na stednju u banci.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Barem 70-80% posjetitelja foruma dižu u nebesa turiste a svi komentari imaju otprilike o poruke “cijena je sada tek počela rasti a rasti će u nebesa”. Narasle su već i sada previše za ono što nude na račun onih koji na takve nasjedaju.

Turističke firme su vjerojatno najgora kupnja sada. Odradili su svoj impuls, daljnji rast nema osnova na ničemu. More je kakvo je i bilo, zgrade promjene boju dok cijene rastu – nikakva osnova za prodaju.

Na dugi rok bi se okladio da ce capital gain na njima biti manji nego prinos na stednju u banci.

Ako niste znali prepoznati trenutak kada će početi rasti, zašto mislite da ćete prepoznati trenutak kada više neće rasti?

Turističke firme su vjerojatno najgora kupnja sada.

– koje su firme najbolja kupnja sada ???
– “god bless domach 1894”.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close