Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molim savjete, zahvaljujem na čitanju.

– ostavite se burze i dionica jer to jednostavno nije za vas.
– dionice spadaju u grupu rizičnih investicija, te ne vidim razloga zašto bi gubili novce na burzi.
– da su dionice o.k. za investiranje gospon Gbear bi zasigurno na burzu investirao više od 5% svog kapitala, ali je dobro procjenio kako je 5% portfelja sasvim dovoljno za gubiti novce na np. ZVZD, TNPL…
– ili imate dosta postova jednog gospon tulipana pa proučite kako je taj gospon popušio 80.000 eura.

– I love this game.
Pozdrav !

Molim savjete, zahvaljujem na čitanju.

– ostavite se burze i dionica jer to jednostavno nije za vas.
– dionice spadaju u grupu rizičnih investicija, te ne vidim razloga zašto bi gubili novce na burzi.
– da su dionice o.k. za investiranje gospon Gbear bi zasigurno na burzu investirao više od 5% svog kapitala, ali je dobro procjenio kako je 5% portfelja sasvim dovoljno za gubiti novce na np. ZVZD, TNPL…
– ili imate dosta postova jednog gospon tulipana pa proučite kako je taj gospon popušio 80.000 eura.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

– ako pročitate gospon tulipana onda će te shvatiti da se na ZSE ne isplati ulagati

– ako želite uložiti na burzi, uložite vani

– ako ipak uložite ovdje, bilo kakva literatura Vam neće pomoći

ZSE ima posebne zakonitosti, koje je kao svaki matematički model lagano ubaciti kutiju s mačkom.

za Ivanu 7 i njezin posao, ulaganje u zlatna jaja često nisu produktivna.

kaj se tiče tulipana, bio je jedan La Tulipan u francuskoj revoluciji.

Ja sam vjerojatno darežljiviji nego ON.

Bar za Blagdane.

Za Ivanu 7 CLEANER CAT Vaš link …

Lp, hasenfefer[emo_cool]

ps. Za razliku od drugih dobicima se ne hvalim.

Naime primjetio sam određenu ljubomoru kod nekih forumaša kod zarade.

Moram priznati da me to žalosti. Ja volim kada drugi zarade.

Zato ću se i dalje samo hvaliti gubicima, što virtualnim, što stvarnim.

[b]black magic[/b]

Ovo što vi pišete drugarice ivana je čista laž.
Koga interesira neka ode na top tnpl i vidi po koliko sam kupovao i kada..
Debelo ispod 300.
Ali tko ste vi uopće da se ja vama opravdavam.
Puno jali i zavisti izlazi iz vaših slova tako da se ne namjeravam dopisivat sa vama.
Ja priznajem kad pogriješim kao npr sa zvzd..pušing 15% na ukupan portfelj 3 %..
Pa to je sad kao neka vjest koju vi non stop ponavljate,..
Meni se desi koji put da krivo procijenim za razliku od vas koji nikad ne griješite i uvjek dobivate.
Jal,zavist,frustracije,nemoć i strah su najgori čovjekovi neprijatelji a i negativno utječu na zdravlje.
Kad ste zadnji put bili u doktora.
Makar i krvnu sliku pregledati..

A BALVANA!!! :) :) :)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/evo-koliko-zaradjuju-gradonacelnici-20-najvecih-gradova/756087.aspx
ja sam imam više dionica nego sva ova bagra zajedno?! koja je to poslovna i politička elita moš misliti.

who dares, wins

Nekretnina imaju dosta, ali sam iznenađen kako malo dionica i gotovine imaju osim par iznimki.

gotovinu skrivaju gdje god stignu. bar je to lako. njihov pristup ostalim fi. instrumentima zapravo govori da se u ekonomiju razumiju ko marica u onu stvar. moš misliti šta onda tek rade sa gradskim proračunom. sve su to stare komunjare koje je vrijeme davno pregazilo samo što uz njih gazi i nas.

who dares, wins

Hrx84 @

Nemaju na svoje ime.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Danas dan D za pripremiti sredstva za dokapitalizaciju DLKV.
Nisam zadovoljan što se kasni sa privatizacijom JDPL,a inače su u zaostatku.
Mislio sam da ću sredstva iz JDPL/prodati po većoj cijeni od kupnje po 132/ i
sve uoucati u drugi krug dokapitalizacije DLKV.

Mislim da je JDPL najbolja prilika ,ili neprilikka ako privatizacija bude odgođena.
A naša vlast ne zna ništa,pa samim time može sve!!!!

Nakon potoka meda i mlijeka do prije mjesec dana,lagani pad vrijednosto portfelja
u onom najvitalnijem likvidnom djelu portfelja-JDPL pušika,KSST pušika a tržište
bilo u prastu.

dobro si se prevario.[emo_smijesak]
Raste ko ludo i dalje.
ma da..[emo_smijesak]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

JDPL-napokon prodaja

Da nisu naručena četiri broda radi punjenja knjige naruiđbi 3.maja cijena u preuzimanja bi bila iznad 200.S obzirom da će te četiri novogradnje morati biti
izgrađene na kredit,a JDPL nije ATPL ili TNPL koje se zadužuju višestruko jeftinije
jedino rješenje je dokapitalizacija ili možda novi vlasnik kojemu su ta jeftina sredstva dostupna i pored te omče novogradnji iznađe način da i to jeftino iskreditira bez dokapitalizacije.Strah od jeftine dokapitalizacije je prisutan
pa i nakon ove informacije o nastavku privatizacije nije utjecala na cijenu.

BID i ASK,ne zna se tko je šupljiji.
Veči igrači ne tuku po ASKU,a nema ih ni na BIDU jer bi cijena poletjela.Očito
ne igraju na špekulativni rast cijene dionice kroz pumpanje BIDA,a nema ih ni na ASK u strahu da ih netko ne pokupi.
Mali ionako gledaju gledalicu i ponašaju se prema slici,naravno uvijek lažnoj.
Naravno,da sam maksimalno gotovo pa 25% imovine unutra,od likvidne više od 50%
a bio bi i više
Koliko očekujem?
minimalno 150 maksimalno 225 -realno od 170 do 200.
samo da krene što brže

Med i mlijeko ponovno teče u mojim kanalima.

DLKV
ponedjeljak zadnji dan za prvi krug
s obizirom na minimalne promete jako mali broj vlasnika DLKV se odlučio na dokapitalizaciju-meni to izgleda odlično jer će drugi krug biti izdašniji

DLKV-R-B 850 tis.dokapitalizanti po 100 vjerovatno neće sudjelovati u dokapitalizaciji,oni jedva čekaju da se riješe ovog balasta,pa bi se moglo dogoditi da DLKV potone nisko kada dođu na tržište,ali to je rizik,kupim maksimalni broj dionica po 10 u dokapitalizaciji ,dokupljujem ako ide niže
nisko uvijek može,a može i niže-sve je rizik pa i DLKV na 10 iako mu ne
prijeti stečajh kao Magmi.

uvjet za drugi krug je da sudjelujemo u prvom

za drugi krug nema limita,pa ću se nekako podebljati drugi krug,što preporučam
svim burek investitorima,pa kupnja DLKV po 10 mi izgleda jako primamljva

Med i mlijeko će poteći dalekovodnim visokonaponskim vodovima ili možda čaša žući.

@lopina

Nedavno si hvalio sve koji su kupili DLKV iznad 26kn. Sad kažeš da će to i po 10. Kako je onda to njima dobro?

New Report

Close