za sada dalekovodana dokapitalizacija izgleda kao najdalekovidnija investicija
U očekivanju da će cijena pasti na ispod 15,a ono zadnjeg dana ostvarivanja prava
na dokup uz prodaju dionica dionica stabilnih 20 i više.Netko je odlučio da nas što više uleti grlom u jagode.Ja sam odavno odlučio,da će mi to biti najveća izložnost
u portfelju.Dakle,nakon drugog kruga plan mi je 30% portfelja u DLKV po 10.
Blokirana sredstva..da.Dva mjeseca,ali ne više od šest,valja pričekati.
Ako se DLKV-R-A ,DLKV-R-B,a možda bude i DLKV-R-c,d,e,f pretvore u jednu recimo
DLKV-R-Ž sa cca 25 mil dionica evo nove likvidne zvijezde i kandidata za CROB 10.
A to je elita,fondovsko smeče pa ću vam tada prodati jer me skupo fondovsko smeće
ne privlači.
Da li će Kolonizator od Dalekovoda napraviti građevinsku zadrugu ili možda
elitno fondovsko smeče??????
Za sada mi dalekovodni dokapitalizanti izgledamo kao dalekovidni investitori,koji će se osladiti sa prepunim vrčevima meda i mlijeka!!!!!!!
Pobiga iz ZABA ,dokupio JDPL.
Pitanje:da li će JDPL zbog privatizacije povući prije drugog kruga dokapitalizacije Dalekovoda,KSST teško da povuče prije jeseni,SLPF me prodajem ispod 55,TRFM ne dam ispod 200,ELPR mi nitko neće itd.BRIN ???????
JAKT ide u kibernaciju,INDG je već tamo,ELKL će u stećaj,JDKM je već tamo.
Ipak moje glavne investicije DLKV/biti će/,JAKT,SNBA ,JDPL.KSST su preko 85% mojeg porfelja i nakon drugog kruga DLKV mogu na zasluženi godišnji odmor.
JAKT ide u kibernaciju,INDG je već tamo,ELKL će u stećaj,JDKM je već tamo.
– morate vjerovati u sebe jer ste jedina osoba kaja vjeruje u vaš uspjeh.
– I love this game.
Pozdrav !
i nakon drugog kruga DLKV mogu na zasluženi godišnji odmor.
Nisi ti u mirovini?
Nisi ti u mirovini?
[/quote]
Primam zasluženu mirovinu,ali i dalje sam izuzetno mentalno-matematički aktivan i
pod punim stresom pa mi je odmor neophodan.Ribolov koji opušta i mešetarenje na burzi , koje
je jedno od stresnijih zanimanja,se fantastično uklapaju.
ljetni noćni ribolov je nešto najljepše što nam se može dogoditi,naravno i pobjeda vatrenih
optimizam bi se trebao odraziti i na burzu,pa sutra ne bi trebali u crveno
rekordi padaju……
– morate vjerovati u sebe jer ste jedina osoba kaja vjeruje u vaš uspjeh.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Pa nisam li ja uvijek optimista.Umjerni minimalno,a nakon ovakve godine i euforičan.To je vidljivo iz mog pisanja.
Med i mlijeko teče u lopinex fondu iako mi zadnjih desetak dana i ne ide.
Iskreno ovako brutalan rast fondovskog smeća nisam očekivao,fondovi na ovako plitkom tržištu mogu sve!!!!!!
Nisi ti u mirovini?
[/quote]
Primam zasluženu mirovinu,ali i dalje sam izuzetno mentalno-matematički aktivan i
pod punim stresom pa mi je odmor neophodan.Ribolov koji opušta i mešetarenje na burzi , koje
ljetni noćni ribolov je nešto najljepše što nam se može dogoditi,naravno i pobjeda vatrenih
rekordi padaju……
[/quote]
Lovac u mutnom.
danas je dan D
Do sada povijesno Crobex nikada nije bio u rastu duže od dvanaest dana.
Rekordi postoje da bi se rušili.Ovo je prilika da se taj rekord sruši,dovoljno je
u 16 h i xx min puknuti po ASKU neku crkavicu u fondovske vedete i rekord od 13 dana je pao.I tada se od toga može napraviti i medijski hit.
Da li će se iskoristiti ova prilika.Mislim da hoće.
A poslije rasta slijedi rast,naravno uz manje korekcije.
Dakle,kladim se na rast crobeksa i crobeksa 10.Ulog nula kn,nikada ne znaš.
Nisi ti u mirovini?
[/quote]
rekordi padaju……
[/quote]
možete li navesti bar jednog od milion umirovljenika u Hrvatskoj, koji je izjavio da prima nezasluženu mirovinu [emo_smijeh]
kao prvo moze indeks rast 156 dana za redom s INOM i ovolikim njenim udjelom u indeksu, a kao drugo volii bi znat koji je i razlog da je narasla 30 posto u par dana ovak i onak je skupa, pa pola rasta cca 60 bodova je samo njeno djelo jedino sto se dobro moze manipulirat tako da gledat indeks je zali boze
TOMO7
od 25 dionica iz crobexa većina je povukla na gore,a INA je glavni manipulativni
faktor rasta,ali to je medijska prilika koju treba iskoristiti.
Ipak kratkoročno gledajući s obzirom da je rekla kazala informacija da JDPL neće
ispod 113,xx kn u privatizaciji kratkoročno mislim da je to najveći zicer.Da li će povući prije
drugog kruga DLKV.
Kako uvijek volim biti na suprotnoj strani i danas dokupio JDPL.I sada sam miran.
Čak ni pred dva dana nisam imao hrabrosti prodati na 140 iako sam znao za ovaj
članak i znao koji će biti efekt.Ali jedna pozitivna informacija i slijedi čiščenje ASKa i nema vremena za povratak.
U JDPL očekujem da se dogodi čudo i da se trenutni pelin pretvori u med i mlijeko.
– ako mi napišete što pametnoga i ja ću vama napisati koja će dionica porsti za dan dva 5-6%.
– niste mi nešto pametnog napisali za Best buy SP.
– a ova dionica o kojoj sam vam mislila pisati danas je odradila taj rast od 5-6%.
– ima još jedna dionica, ta će odraditi rast od 20-50% ali za to će trebati mjesec dva.
– ali vam neću napisati koja je to dionica.
– uživajte mi u vašem neznanju i slobodno klikajte palac dolje.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ja znam dvije dionice koje će porasti 50% za dva tjedna…..ali neću vam reći….[emo_palacg]
U 2 mjeseca, mogli ste mirno spavati kupivši " fondovsko smeće "i zaraditi oko 17 % na ATGR.
Jesmo li naučili nešto?
NISMO.
lp