…se pokaže i da je kupnja PTKM na 55 kn odlična.
– evo pokazalo se kako je kupnja PTKM na 55kn i više nego odlična.
– I love this game.
Pozdrav !
– evo i ja prodala veći dio BLJE, za razliku od vas nešto i zaradila.
to je taj strah koji dolazi sa iskustvom ,pa se bureci uzimaju [emo_smijeh]
Fulala za Belje, fulala za Petricu. Ni ERNT ne blista. Bude li koji puta pogodak?
Da si i ona nešto zaradi. Barem nekad.
Fulala za Belje, fulala za Petricu. Ni ERNT ne blista. Bude li koji puta pogodak?
Da si i ona nešto zaradi. Barem nekad.
– problem burze je u tome što prosječni investitor nije osobito inteligentan.
– I love this game.
Pozdrav !
– to su oni poslovi s kojima starta hrvatska emigracija te za divno čudo znaju to i napisati na eng. jeziku.
– ali ovaj put gospon Twixer niste u pravu.
– ja tražim "cleaning lady", ali kako je taj gospon kojemu nudim posao klasičan "cleaner", a na poslu će morati nositi službenu odjeću firme (suknjica, košulja, pregača) te je tada sasvim ispravan naziv "cleaner lady".
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nisam siguran koliko ti je to pametno. Tesko ces naci nekoga ko to cisti bolje nego ti sada.
Vidim da ti dobro ide i da te svi hvale.
Will keep fingers crossed for you.
– to su oni poslovi s kojima starta hrvatska emigracija te za divno čudo znaju to i napisati na eng. jeziku.
– ali ovaj put gospon Twixer niste u pravu.
– ja tražim "cleaning lady", ali kako je taj gospon kojemu nudim posao klasičan "cleaner", a na poslu će morati nositi službenu odjeću firme (suknjica, košulja, pregača) te je tada sasvim ispravan naziv "cleaner lady".
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Nisam siguran koliko ti je to pametno. Tesko ces naci nekoga ko to cisti bolje nego ti sada.
Vidim da ti dobro ide i da te svi hvale.
Will keep fingers crossed for you.
[/quote]
Kada ti ne ide dobro i mali pomak na bolje donosi malo optimizma.I Ivani 7 to se upravo događa,ali mene to raduje.Samo optimisti i oni koji zarađuju kupuju,a valjda će i moja šesta sedma liga doći na red,a doći će!!!!!
Rijeka meda i mlijeka se sastoji od kapi,pa ako su to i kapi Ivane 7 to doprinosi povečanju bogatstva,ili crkavice nas burek investitora.
Svaka mala,naprid baca,što kažu Hvarani!!!!!!!!!
Bolje ne može.Kešoljupci se vrte kao grogirani mboksač u ringu.
Epicentar udara na crobex 10.Ali valovi se šire.Već je dohvatilo i drugu liniju.
DDJH,BLJE,VUPIK,ZABA,ATPL,HUP,..produžite niz.čak i neke bez pokrića.
Keša sve više,a dionica sve manje.
Čak i dokapitalizanti se baš i ne žure da dođu na tržište
DLKV,dokapitalizante po 100 nije uvrstio na burzu za trgovanje:DLKV-R-nije nije
izlistana na burzu.Dionica nema.
IGH dokapitalizante stavio na IGH-R-C ..nema ih na burzi a ja ih čeka0 na 100 i niže
MGMA dokapitalizirane dionice ne namjerava tako brzo uvrstiti i registrirati
OPTE,što će biti sa njima?
Da li će DLKV dokapitalizirane dionice po 10 uvrstiti na burzu ili slijedi
scenarij kao i u gore navedenim izdanjima.
ERNT isplaćuje dividendu,šveđani nose većinu,ali ostatak dolazi burzovnim igračima u daleko većem postotku nego što se događa u HT,a samim time i više
utječe na tržište.
Kešoljupci,na mukama ste,imate love,prodali ste i svoje fondovsko smeče,načeli ste drugi krug,već vam je u fokusu teći,a očekujem da posjetiti i moj šesti i sedmi krug,za vas pakao,za mene raj.
Med i mlijeko teče na ZSE a i više će,pa makar ova vlada i padne.Bilo tko da dođe ne mogu biti gori od sadašnjih vladara.
Ipak izgleda da kiše dolaze,barem u OPTE.Dionice su registritane u sudskom registru pa mogu i na SKDD.
ispod 4 ,možda se zaleti i na 3…..veliki igraći će odrediti
Med i mlijeko,ali u OPTE samo krv,znoj i suze sadašnjim vlasnicima,a tako bih volio da
pogriješim!!!!!!Bolje je kada svi zarađuju,naravno netko više netko manje,tuđi
gubitak je i moj gubitak.Čak i kada Ivana 7 gubi,nije mi drago.Samo se malo
podsmjehujem,ali ne likujem.Ipak,krv nije voda!!!!!!
Informanka
Netko je prodao belje i zaradio 10 lipa…a netko još nije i već je 22% u plusu…
Aj lav dis gejm..
Najljepša sam..
Pardon 24%….[emo_smijeh]
Prodao 50% blje…pozdrav ivan7 sveznajućoj..
Prinos supać…za dvije godine da plaćam kakao si ono rekla cleanera-a…[emo_plazi]