PTKM,a poslije dokapitalizacije ponovo postaje dionica sa respektabilnim
MCAP,a i imat će i velik free float,pa to na kraju bude i dobra priča.
PTKM.
– dokapitalizacija = dodatno spaljivanje fondovskog novca, odnosno naših budućih mirovina.
– PTKM zaobilaziti u širokom luku.
– a što je gospon Lopina napisao za DDJH nemam primjedbi.
– I love this game.
Pozdrav !
Pitajte me tko je od kupnje ispod 5.000 kuna, pa do današnje prodaje Leda zaradio desetke tisuća kuna? Pravi best buy.
Ja sam ledo kupovao i na 3500 i na 4000.[emo_smijesak]
– PTKM zaobilaziti u širokom luku.
zašto? kupnja PTKM na 35 kn bila je odlična…također kupnja PTKM na 45 bila je odlična…možda se pokaže i da je kupnja PTKM na 55 kn odlična, sve ovisi po kojoj cijeni će ići dokap. danas na otvaranju na kupnju je došao nalog od 6.000 komada i pobrao je nekih 4-5.000 dionica
– a što je gospon Lopina napisao za DDJH nemam primjedbi.
zašto? tko je kupio na 25 kn sad već ima odličan plus…možda se za par dana pokaže da je i kupnja na 35 kn bila odličan izbor ako ju dignu na 45 kn.
obje dionice diže jedan ili više jakih igrača i ne vidim razlog zašto ih ne pratiti dok ide
p.s. ni belje ne izgleda loše, čini mi se da bi i tamo mogao usljediti jači rast
Ja sam ledo kupovao i na 3500 i na 4000.[emo_smijesak]
I ja sam, ali sve što sam kupio bilo je ukupno ispod 5.000 kuna. Trebalo ga je i dalje kupovati i iznad te cijene, ali i ovako je dobro. Dobar osjećaj.
Ja sam kupio ledo ispod 11 kn.
Ledo king kokos za 10 kn. Dobra investicija. Definitivno best buy za vruće dane pred nama. [emo_palacg]
Ja sam kupio ledo ispod 11 kn.
Ledo king kokos za 10 kn. Dobra investicija. Definitivno best buy za vruće dane pred nama. [emo_palacg]
ne znam.
Ja sam za ono: kupujte Hrvatsko.
tak da sam odlučio izbaciti LEDO iz frižidera.
Šteta, odrastao sam na njima i bio vjeran bez obzira na bolju konkurenciju.
Ne volim tvrtke koje se isele iz svoje domicilne države.
Tako su proizvodnju Europljani i Amerikanci preselili u zemlje trećeg svijeta, pa vidimo kak je to završilo.
Slomom neoliberalne, moje selo malo Svijet, koncepcije.
Zaboravili su da doma radnik mora nekaj delati da bi zarađivao za te njihove proizvode i kredite.
Danas je neki pravi deep value investor s velikom lovom počistio Iliriju po 500kn… Saznat ćemo za 3 dana tko je tamo novi u top10. Inače meni je ovo jedan od best buy turista.
Slažem se. Prokleta firma. Neka im za kaznu sada cijena dionice padne, duboko. Pa da opet kupujemo. Nacionalni osjećaji su jedno, novac je nešto drugo.
@XceeD
Nema veze to s nacionalnim osjećajem.
Glavno tržište LEDA je ipak Hrvatska.
Što manje ljudi radi u Hrvatskoj imati će manje love, pa i da djeci kupi sladoled.
Pa ga radije naprave doma.
Em su odličnog prirodnog okusa, em je jeftinije.
Nažalost kam Hrvati idu da neće biti djetetu za kuglicu sladoleda.
Znači nema veze s hrvatstvom već s logikom.
Drago mi je da će Ledo srpske dinare skupljati.
To je i inače jaka valuta.
Zašto nije otvorio tvornicu u Sloveniji ili Italiji? tamo je zarada.
To su pitanja koja moraš postaviti odgovornima u Ledu. Sve ima svoje zašto. Ali i zato. Činjenica je da je danas netko ne pitajući za količinu kupovao ove dionice.
Samo kažem da im je loša reklama.
Ako smatraju da imaju tako dobar proizvod zbog čega nisu izgradili tvornicu u Španjolskoj, Francuskoj i tamo se uhvatili u borbu s konkurencijom.
Ili na neki drugi kontinent, dobro u Rusiji malo teže zbog klime.
To što su otišli u susjedstvo ne vidim kako će profitirati.
I stvarno nema veze što su u Srbiju otišli.
Mogli su i u BIH ili Mađarsku.
meni bi onda logičnije bila Makedonija, a tu bi se mogli širiti na tržište Turske, Grčke, Cipra i Bugarske.
Lp
I mislim da bi imalo veću financijsku korist za kompaniju.