Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Informanka.

– evo prođe i ovaj burzovni dan, mislila sam napraviti neznam što a na kraju veliko ništa.

– ali pohvalila bih gospon Lopinu, ima znanje.
– danas je njegova raketa zvana KSST svakako pobjednica dana s zgubitkom od -21.59%, te ovom prilikom pozdravljam sve ljubitelje te ljepotice od gospon Goluba, našeg dragog Doktora…
– a nisu tako loše prošle ni ostale ljubimice gospon Lopine, SLPF, Badel, OPTE…nisu ostvarile tako dobar rezultat kao KSST ali i njihov današnji rezultat nije za zanemariti jer su uspjele ostvariti cca 50% prinosa KSST.

– i sada se vi pitate kako gospon Lopina ostvari 100%,
– jedan dan 20%, drugi 10% i jako brzo se skupi tih 100%.

– a u mojem portfelju totalno mrtvilo,
– nije ni blizu zanimljiv kao što je zanimljiv portfelj gospona Lopine.
– KODT mi je danas pala cca 2.5%, ali jučer ste ju mogli kupiti i skinuti cca 5% dividende.
– u toj razlici se krije neka dobit.
– a i ADPL mi zadnjih dana virtualno raste.
– na ostalim investicijama mi je mrtvilo +/- 1%.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana dobro si napravila kupovinom Belja i svidja mi se sta si napisala ako padne da ces dokupiti.

danas meni jako zanimljiv dan, po prvi put ove godine portfelj na novom ath bez da tuho ili plag budu na svojim vrhovima, i jos mi se kodt-p-a korigirala u dva dana za 5%, da mi je znati zasto polapola u dva dana? portfelj je pokazao jedno novo zilavo lice. ovogodisnji plus 8,7% porastom vrijednosti dionica i uz jedan posto od reinvestirane dividende.
ne znam kad je zadnji put negdje kupnja-prodaja bila 5:1 kao vec danima na tuhu, a i ledu se povratio bid i to s pristojnom cijenom!

Informanka.

– evo prođe i ovaj burzovni dan, mislila sam napraviti neznam što a na kraju veliko ništa.

– ali pohvalila bih gospon Lopinu, ima znanje.
– danas je njegova raketa zvana KSST svakako pobjednica dana s zgubitkom od -21.59%, te ovom prilikom pozdravljam sve ljubitelje te ljepotice od gospon Goluba, našeg dragog Doktora…
– a nisu tako loše prošle ni ostale ljubimice gospon Lopine, SLPF, Badel, OPTE…nisu ostvarile tako dobar rezultat kao KSST ali i njihov današnji rezultat nije za zanemariti jer su uspjele ostvariti cca 50% prinosa KSST.

– i sada se vi pitate kako gospon Lopina ostvari 100%,
– jedan dan 20%, drugi 10% i jako brzo se skupi tih 100%.

– a u mojem portfelju totalno mrtvilo,
– nije ni blizu zanimljiv kao što je zanimljiv portfelj gospona Lopine.
– KODT mi je danas pala cca 2.5%, ali jučer ste ju mogli kupiti i skinuti cca 5% dividende.
– u toj razlici se krije neka dobit.
– a i ADPL mi zadnjih dana virtualno raste.
– na ostalim investicijama mi je mrtvilo +/- 1%.

– I love this game.
Pozdrav !

lopinina raketa, obratite paznju na reakciju dionicara u 20 s:
Vaš link …

Lopina.

Ksst -21%. A imaju negativan P/E. To je vjerovatno po tebi bolje nego niski P/E ili ne daj bože P/E 15. Mislim da bi trebao preći na neku drugu literaturu

Lopina.

Ksst -21%. A imaju negativan P/E. To je vjerovatno po tebi bolje nego niski P/E ili ne daj bože P/E 15. Mislim da bi trebao preći na neku drugu literaturu

KSST je nekretninski fond pod državnom upravom i kao takav stvara gubitke.I nastavit će,ali imovina je toliko velika da će teško sve sarčiti u slijedećih nekoliko godina i da će to ići u prodaju vrlo brzo jer proizvodnja salate i pomidora ne ulazi u strateški državni interes.I igram na tu kartu.A što je pala za 21% sa 2 dionice,a rasla isto toliko na 56 dionica nije bitno.
Ali za mene i jeste jer je rasla jer sam ja kupovao po ASKU,potrošio cjeloikupni ostatak keša,gotovo 1.5 tis kn i umjesto na obranu KSST ja potrošio na Belje,unutra
je i Ivana,pa neka ruši Belje meni za dišpet.
Dakle,ovu kupnju od nekoliko komada na 449 i pad na 350 ne smatram virtualnim
gubitkom,nego stvarnim.Kriva odluka,ali kud bi mi bio kraj kada bi uvijek pogodio.
Čestitam sretnim dioničarima crobexa 10,izgleda da je ušao neki strani fond
pa svo elitno fondovsko smeće raste.Neka,meni je drago,vaša korist i moja korist
jer ćete kao privat investitori posjeti i Lopinex zonu.Šansa više!!!!

Med i mlijko,sigurno,u trenutni smanjenje vodostaja!!!!!!

Hi, Hi , hi

pa kaj ste svi u Belju?

Pa rekao sam Vam da nema žurbe.[emo_smijesak]

Ali ak se smatrate dugotrajnim, ulaz je dobar.

+-25 % gore dole, tko to gleda[emo_smijeh]

Sad Vam je sigurnija opklada PTKM na kraće staze, čitaj LJETNI HIT za jednu sezonu.

Lp

ps. najava da PDV za hranu ide na 10 % Vam ništa ne govori o potrošnje iste.

Odnosno kod suseda je jeftinije.

[b]black magic[/b]

Ljubav sa Beljem bila je samo prekonoćna avantura.Gotova priča.Besplatna/pokrio proviziju,a moglo je i bolje,žurba košta/.
Ivani sedmoj sretan ostanak.Sreća je važan faktor u ovakvim avanturama!!!!!

DDJH_najveće iznenađenje,najveća podvala.
Kupci se klade na cijenu dokapitalizaciju iznad sadašnje cijene.Ili možda da će
DDJH početi zarađivati kao i ERNT koji se trži na preko 5 BV.Sretno bilo kupcima
u DDJH,još više ovima u ERNT.Da li kupci DDJH očekuje da će ući u burzovnu elitu.
Sadašnji DDJH je na nivou metalske zadruge,pa očekivati da će postati respektabilna kompanija nije baš izgledno.
Slična priča u PTKM kao i u ĐURI s time što PTKM nije poljoprivredna zadruga jer se nalazi u crobexu 10,što je jako bitno radi kupnje dionica vezanih uz indeksne fondove,a poslije dokapitalizacije ponovo postaje dionica sa respektabilnim
MCAP,a i imat će i velik free float,pa to na kraju bude i dobra priča.

I ERNT,naravnoi bez mene,DDJH sigurno,PTKM me ne intetesira.
Naravno da dnevne avanture nisu zabranjene.

Čestitke vlasnicima dionica iz ceobexa 10,naravno i DDJH i PTKM koji su ulazili
puno jeftinije!!!!!

Ivani sedmoj sretan ostanak.Sreća je važan faktor u ovakvim avanturama!!!!!

– evo i ja prodala veći dio BLJE, za razliku od vas nešto i zaradila.
– što ćemo sada kupovati gospon Lopina ???
– na kojoj investiciji se krije sigurnih 100% ???

– gospon Gbearu sretan ostanak. Sreća je važan faktor u ovakvim avanturama !!!!

– I love this game.
Pozdrav !

Bravo ivana,..Ma znaš i gotovo.
Ja nisam i neću.
Kažeš da je sreća važna u ovim avanturama, međutim za avanturu treba imati hrabrosti što ti očito nemaš.
Zec si bila i ostala.

A BALVANA!!! :) :) :)

Sreća prati hrabre!

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close