Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prije točno godinu dana bio je na jednu kunu. Danas je sedam puta veći. Likvidnost slaba.
Prema fundametalnim pokazateljima još uvijek bi trebao biti zanimljiv.
http://www.mojedionice.com/dionica/HBRL-R-A

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Prije točno godinu dana bio je na jednu kunu. Danas je sedam puta veći.

na 1 kn je bio zanimljiv…sada na 7 kn više nije
tako je i INGRa sada zanimljiva…na 7kn više neće biti

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

Pogledaj fundametalne pokazatelje Ingre pa ćeš vidjeti koliko je zanimljiva na bilo kojoj cijeni.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

– trebate pronaći investiciju koja donosi 10% (i više) prinosa.

KOSN.

– evo ja sam pronašla tu investiciju koja donosi 10% (i više) prinosa.
– kako je za koji dan ex.div., danas sam planirala kupiti točno 5 tih dionica.
– to vam je ona trgovina u 13:00 .
– ali nailazim na problem, te dionice danas nema na burzi.
– tražim inf., zse, portali, nigdje ništa.
– nemam pojma ni gdje je ta tvornica, možda ju je koja rijeka odnjela u ovim poplavama.
– ali stvarno smo i više nego banana tržište.

– i sada da vam je cijeli portfelj u toj dionici, a trebaju vam novci ???
– pa sada vi trgujte na ovoj burzi !!!

– srećom meni je ta investicija veličine cca 3%.
– ako i propade neće mi prouzročiti neku veću štetu,
– ako i dalje bude dobro poslovala i isplaćivala div. 10% nemam ništa protiv što se nalazi u mojem portfelju.

– ali je stvarno bezvezno da tu dionicu ne možete kupiti ili prodati.

– ako znate nešto više o toj dionici (KOSN), napišite tu.

– I love this game.
Pozdrav !

– ako znate nešto više o toj dionici (KOSN), napišite tu.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=51327

Pogledaj fundametalne pokazatelje Ingre pa ćeš vidjeti koliko je zanimljiva na bilo kojoj cijeni.

pusti prazne priče, i polupropala PTKM je bila zanimljiva neki dan na 34-37 kn pa se fino prodalo na 46-48 kn. tako će biti i sa ingrom.
možeš sudjelovati, a možeš stajati sa strane i gledati kako grudi zarađuju. izbor je tvoj

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

Prije točno godinu dana bio je na jednu kunu. Danas je sedam puta veći. Likvidnost slaba.

dividenda 10% virjednosti a o fundamentalinim pokazateljima da i ne govorim.. tvrtka bolje izgleda nego vecina ostalih u tom sektoru

INGR, MGMA – siguran pušing.
BD62, OPTE – izgledan pušing.
DLKV, VART, PTKM, DDJH – vjerojatnost pušinga.

KOSN – čak sam se i mislio nedavno uzeti nekoliko dionica, no kad sam vidio da nema ni kupnje ni prodaje…odustao i podebljao JDOS gdje također imam 8-12% prinosa.
Mislio uzeti još neki končar (toliko ih ima da više ne znam koji sam gledao), ali također nema ni bida ni aska. Šteta.

Zadnje je trgovana u petak po 1.099,99 kuna prosječnih. I zaista nema je danas nigdje na traderu.
Cijena joj uglavnom stoji, a dividenda od 10 posto je zaista zanimljiva za one kojima je dividenda najbitnija u dionici.

dividenda 10% virjednosti a o fundamentalinim pokazateljima da i ne govorim.. tvrtka bolje izgleda nego vecina ostalih u tom sektoru
[/quote]

Ali je prošle godine 2. travnja bila na 110 kuna. Pa potom na šest kuna. Ne znam niti jednu dionicu koja je odradila takvu razliku zadnje vrijeme.

Ali je prošle godine 2. travnja bila na 110 kuna. Pa potom na šest kuna. Ne znam niti jednu dionicu koja je odradila takvu razliku zadnje vrijeme.

daj se malo informiraj da ne pišeš gluposti. pročitaj bar topik pa će ti biti jasno

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

kosor @
Klikni na jednu godinu pa vidi.
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=hbrl-R-A

New Report

Close