Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma ne ljutim se samo tako ne gledam na dionice. Maistra recimo ima veliki gubitak a trži se na 3.5 booka, INDG isto a trži se na 1.7 booka i da ne nabrajam dalje jer je primjera više od dvadeset.

Meni je bitna TA, P/BV i najvažnije hoće li doći do preuzimanja.

Slažem se sa Saškom oko 20l goriva i ostalim starim vijestima, ali ova vijest da je Levanić u Norveškoj već 10 dana je najnovija i vrlo lako se može provjeriti. ( samo nazovete telefonom )

Pozdrav svima.

– gospodina Znanca uživam čitati, za razliku od gospodina Saška od čijih dionica i preporuka biježim kao vrag od tamjana.

– to gospodin Sasko jako dobro zna zato je i postavio ovo pitanje kako bi zavadio mene i Znanca.

Pozdrav, i Znanac ne ljuti se ovo je samo moje mišljenje, a sve dolazi od Saska.

ma nikog ja necu zavaditi draga kolegice. meni su vasi postovi bas simpaticni. jedino mi nije jasno zasto jedino zensko bjezi od mene ko vrag od tamjana.

kuzim da je znanac ljepsi na slici, ali pitanje je kakav je u stvarnosti [smiley1]. a i znas kako se kaze. nije bas sve u fizickom izgledu. bitno je i ono sto se ne vidi [smiley2]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ivana7, jel to netko koristi tvoj nick, ili si toliko nadahnuta za pisanje na drugom forumu?

– ma to ti je odličan forum.
– na njemu sam pisala prije dva mjeseca, i vidim skoro je zamro, te ga sad umjetnim disanjem oživljavam.
– dosta je vrhunskih investitora tamo dolazilo pisati,
– dobiju dobre kritike za svoje dionice, ne žele se svađati i povlaće se na druge forume, odnosno tu.
– tamo ti je sve u svoje ruke uzeo Zimzelen ili po novom Gastarbajter.
– tamo ti on ima neke boldane i neboldane dionice, i tko nije u njima ne valja.
– a pola tih dionica boli glava.
– neću ni pisati koliko je takvih firmi ušlo u stečaj.
– ma Zimzeleni odlično piše i navlači na svoje dionice, za mene je on vrhunski investitor.
– samo on može prije stečaja firme napraviti, oštri zaokret i sve to isprodavati.
– samo što poslije u tim dionicama ostaje magaraca ko u priči.
– žao mi naivnih ljudi.
– želim to ispraviti, pa sam se raspisala i pisati ću.
– tamo nikoga ne vrijeđam i pišem onako kako ja gledam na sve to.
– e sad, morati će me moderirati ili izbaciti s tog foruma.
– ali jedno je sigurno, ja sam ga oživila.
– što će Zimzelenom te puste preporuke koje će na kraju sam pisati, a i čitati, jer ako nastave kako su počeli tu neće biti posjetioca.
Pozdrav !

nije bas sve u fizickom izgledu. bitno je i ono sto se ne vidi [smiley2]

– ne interesiraju me mali dobri tehničari.

a i znas kako se kaze. nije bas sve u fizickom izgledu. bitno je i ono sto se ne vidi [smiley2]

Kolega Saško, a pogotovo kolegice Ivana mislim da biste se jako iznenadili, možda i uplašili.[smiley2] Što je najbolje od svega nitko se još nije službeno žalio, a pohvala je bogami bili dosta.[smiley2] A onda znate i sami………..dobar marketing čini čuda.

sasko:

nije bas sve u fizickom izgledu. bitno je i ono sto se ne vidi [smiley2]

– ne interesiraju me mali dobri tehničari.

vidim da ti se samo jedno mota po glavi. ja mislio na dušu i srce a ti bi odma …

e moja kolegice, a ja mislio da ste malo profinjenija [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Profinjenost je čisti gubitak….. vremena [smiley2]

Ivana sve si dobro rekla o Ini, velika riba jede malu,tako de je Ina jeftina.
Ispod 1000 usd ne treba prodavati Mađarima.
Sutra očekujem i dalje rast dionica koje su danas bile u blokadi.Neke sam ti i preporučio nadam
se da si ih tržila na vrijeme.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

jesem ti, dobit neće biti dostatna da pokrije troškove puta i dnevnice…
nadam se da ovo šuljanje na kupnji prema 800 znači da Levaniću dobro ide u Norveškoj….[smiley1]

jesem ti, dobit neće biti dostatna da pokrije troškove puta i dnevnice… nadam se da ovo šuljanje na kupnji prema 800 znači da Levaniću dobro ide u Norveškoj….[smiley1]

možda će graditi barake Dalekovodu (čini mi se da su tamo dobili posao)?

I love the Smell of Profits in the Morning

Nije Levanić kriv što je u Noraveškoj sve skupo. Lako za dnevnice, ali tamo je prosječan ručak u Levanić stilu 5000 kuna. Moje mišljenje je da je sve dogovoreno osim onoga ( pola meni,…………. ).

Valjda ne pregledavaju detaljno prtljagu na povratku.[smiley1]

Ina, treba kupovati INU.

– INU je trebalo prije kupovati.
– ja ju sad samo po malo nadokupljujem.

– najprije sam morala odgovoriti, a sad vidim kako smo skrenuli s teme, ma dobro se je malo zabaviti i našaliti na ovim stranicama ipak nije sve u novcu.

– ja sam danas kupila dosta HUPZ.
– za testing sam kupila i jednu dionicu Medike.
– što mislite o mom ulaganju, odnosno o tim dionicama.
– još sam neke mjerkala, tražim one koje su relativno jeftine i još mogu odraditi neki rast.
– par njih nelikvidnih kupujem danima ali ništa od posla.
– u kešu sam cca 20%, a to mi je nešto najteže, pogotovo kad tržište raste.
– blago se ovom novom valu investitora njima je sve jeftino.
– imate li kakve nove preporuke.
Pozdrav !

New Report

Close