U ponedjeljak neće biti ništa jasno.
U DLKV će jasno biti točno za godinu dana, ali će tada mnogima biti kasno, ili će, poput tebe prerano izaći iz te priče.
Sve OK, dobri smo si.
Da li JDOS s dividendom od 257 kn po dionici postaje best buy?
Redovito isplaćuju dividendu, a nikada cijelu dobit.
@Djubre
Prošli put se s nešto nižom dividendom tržila oko 3.200 kn.
Zasad je 2.800 kn, ali tek su objavili vijest.
Imam svega par dionica JDOS, pa se i nadam kako može biti best buy.
Informanka.
– sada je svakako best buy pomoći obiteljima koje su ostale bez svega u poplavama.
– nizak vodostaj Crobexa, porezi i sva ostala shranja doslovno uništavaju investitore na burzi.
– a visok vodostaj Save je uništio tamošnje stanovništvo.
– ali i na ovom niskom vodostaju Crobexa postoje investitori koji se nemilosrdno bogate i bogate, kojima se kapital uvećava mjesečno preko 50% (np. gospon Lopina).
– isto tako znam kako na ovom forumu pišu najšktaviji u RH.
– ali pomoći ćemo.
– najdraže bi mi bilo kada bi se za pomoć javili oni koji tu godinama pišu a ostali su bez svega.
– nemojte se sramiti tražiti pomoć.
– i šaljite pomoć, barem malu kartonsku kutiju nije teško napuniti i dostaviti u sabirne centre crevnog križa, caritasa…
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
– sada je svakako best buy pomoći obiteljima koje su ostale bez svega u poplavama.
– nizak vodostaj Crobexa, porezi i sva ostala shranja doslovno uništavaju investitore na burzi.
– a visok vodostaj Save je uništio tamošnje stanovništvo.
– ali i na ovom niskom vodostaju Crobexa postoje investitori koji se nemilosrdno bogate i bogate, kojima se kapital uvećava mjesečno preko 50% (np. gospon Lopina).
– isto tako znam kako na ovom forumu pišu najšktaviji u RH.
– ali pomoći ćemo.
– najdraže bi mi bilo kada bi se za pomoć javili oni koji tu godinama pišu a ostali su bez svega.
– nemojte se sramiti tražiti pomoć.
– i šaljite pomoć, barem malu kartonsku kutiju nije teško napuniti i dostaviti u sabirne centre crevnog križa, caritasa…
– I love this game.
Pozdrav !
Nisam primjetio niski vodostaj crobija.
Moji favotiti:
JAKT,FMPS,BRIN,QUNE,SLPF,ZABA su odradili dobar rast.
Da li to znači da sam bio pametan.Ma ne neki su bili manje pametni,za ne reći gl…,jer tekst ne prolazi cenzuru…..
DLKV je isto lijepa dokapitalizantska priča.
A doći će vrijeme za SNBA,TRFM,AGMM,KSST ponovno novi đir ….i RIZO me golica.
Med i mlijeko,dobit gotovo 40% od početka godine,teško da može bolje,DLKV dokap.prava
nisu uračunata.
E što je kockarski duh.
Novac za dokapitalizaciju DLKV sam odlučio čuvati i ne dirati.
Ali u pet do dvanaest eto ti PTKM u slobodnom pada.Na brzinu shvatio da i uz
dokapitalizaciju i po 30 kn BV neće ispod 45/točno ćemo kasnije/i sve upuca,vjerovali ili ne bio sam prvi na kupnji nakon blokade poslije 16h i 30 min.
Nešto po 40,nešto po 38 a zadnje na 36,01.
Med i mlijeko teče u mom portfelju,jer i pored potresa zvanog petrokemija moje dionice nisu pale.Iskreno nisu ni mogle jer se sa njima uglavnom trguje u 13 sati.
U očekivanju lijepe zarade na PTKM,apsolutno malo,relativno dvadesetak post,a to i nije malo.Multiplikacija,prava u DLKV i jeftina kupnja u PTKM,a isti novac.
E to se zove poluga.Treba je znati koristiti.
Čestitke onima koji su danas ušli!!!!!!!!!Malo vas je ali ste mudraci!!!!!
Med i mlijeko bi trebao poteći u DLKV.
15.5 si napisao ovo gore za Dalekovod. Cijena je bila 26 kuna. Danas je 20kn. To je gubitak tvojim “mudracima” od 23%. Kako to komentiraš?
Na tren zaboravimo stanje na tržištu i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija
E što je kockarski duh.
Novac za dokapitalizaciju DLKV sam odlučio čuvati i ne dirati.
Ali u pet do dvanaest eto ti PTKM u slobodnom pada.Na brzinu shvatio da i uz
dokapitalizaciju i po 30 kn BV neće ispod 45/točno ćemo kasnije/i sve upuca,vjerovali ili ne bio sam prvi na kupnji nakon blokade poslije 16h i 30 min.
Nešto po 40,nešto po 38 a zadnje na 36,01.
Med i mlijeko teče u mom portfelju,jer i pored potresa zvanog petrokemija moje dionice nisu pale.Iskreno nisu ni mogle jer se sa njima uglavnom trguje u 13 sati.
U očekivanju lijepe zarade na PTKM,apsolutno malo,relativno dvadesetak post,a to i nije malo.Multiplikacija,prava u DLKV i jeftina kupnja u PTKM,a isti novac.
E to se zove poluga.Treba je znati koristiti.
to se zove hvatanje padajucih nozeva.. moze BVPS doci i na 100 ali investitori su vec veliki broj puta izgubili povjerenje u PTKM a i u DLKV a danasnji rezultati glavne skupstine sigurno nisu doprinjeli pojacavnju tog povjerenja.. nekada realno stanje na burzi vise vrijedi nego sva izvjesca i pokazatelji.. pravi primjer je kutjevo kojemu je BVPS 52.91 a danas je pao za 9% na 15.80,dobit 7 milijuna kuna.. sada se postavlje pitanje zasto petrokemija “vrijedi” vise na burzi nego kutjevo iako su svi pokazatelji i izvjesca losiji u svim segmentima? ali tu dolaze mirovinski fondovi koji bacaju novce na vecini njihovih uzdanica a najbolji su primjeri HT i petrokemija ali opet tu dolazi do jednoga problema a to je da njihovi izvori novca moraju presusiti kad tad i opet dolazimo do tog pitanja padajucih nozeva koji mogu donijeti velike profite ali i velike zarade,pravi primjer je ovaj nedavni rast petrokemije kada su hrabri odlucili baciti kockice i gle cuda ostvarili su velike profite ali jedan dan poslije i gubitke od 40 kuna po dionici.. ne zelim ja pametovati jer sam i ja imao svoju petrokemiju i dalekovod ali zvali su se dioki,sreca sto je cinio najmanji udio u porfelju ali to nije vazno.. gubitak je gubitak, brela i vaba kupljeni sa prosjekom 7-7.5 bi mogli donijeti velike dobitke ove godine ali nema “andela” fondova da spase stvar ako krene pad.. iako ne zagovaram blue chip dionice, 2015 kada se pridruze makedonska i bugarska burza biti cu prisiljen kao i svi trenutno na zagrebackoj burzi trgovati takvim dionicama i postati na neki nacin “day trader” koji se kao i vecina sada ne obazire na pokazatelje i izvjesca nego na procjenu trenutka kada ce svi gubitasi na takvim dionicama krenuti dokupljivati da smanje gubitke.. sve je stvar prilagodbe ali dalekovod i petrokemiju koji nemaju nikakvu buducnost ulagati jer je bvps 45 a smanjem kapitala ce dionica biti 30 kn meni nema nikakvoga osim samoubilackog smisla
lopina, ti si kupio 100-200 dionica PTKM po cijeni od cca 37kn, dok ce za koji tjedan ekipa imati pravo kupiti 16.6 milijuna dionica po 30kn i ti mislis da ces zaraditi? Bolje da si te novce uplatio na racun Crvenog Kriza.
Danas sam, pored kupovine nekih dionica koje smatram best buy, odlučio se i za ivanin best buy. Nazvao sam nekoliko puta broj 060 90 11 za žrtve poplava. Nije mnogo, nije ni neki financijski best buy, ali moralno-etički definitivno best buy.
time što je dobio pravo na kupnju po 10kn, a ovi koji danas kupuju nenaju to pravo,