Broj ponuda je u članku traljavo napisan zbog skromnih informacija iz CERP-a.
15-ak može biti i 19, 10-ak i 14…tada se omjer bitno mijenja i nije više 32 za JDPL/HIMR, već može biti i 25 (bezveze kažem broj). Neka je za HIMR 15 i ostane za JDPL 10…
Ne može se znati koliko je točan broj za koje Društvo. To samo njih par iz CERP-a zna. Mi možemo samo nagađati [emo_naivan]
Evo ga!!
57 ponuda!!
[/quote]
Ca. 25 ponuda za Maestral i Plat.
Znaći ostaje ca. 32 ponude za Himr i JDPL.
lp
[/quote]
Ukoliko je to istina, tj ako je +10 za svaku dionicu to može itekako utjecati na krajnju cijenu. Ne razumijem zašto firme ne objave interesente? To je cijenovno osjetljiva informacija i po meni postoji obaveza objavljivanja iste. Stvarno nije isto da li ima 2 zainteresirana ili 12.
Ako je to približno točna informacija, ide JDPL puno više nego što se uopće itko od nas usudi i pomisliti…[emo_cool]
Evo ga!!
57 ponuda!!
[/quote]
Ca. 25 ponuda za Maestral i Plat.
Znaći ostaje ca. 32 ponude za Himr i JDPL.
lp
[/quote]
Također je najavio i natječaj za lokaciju Veliki Brijun koji se priprema, a koji bi trebao biti objavljen tijekom jeseni, kao i raspisivanje javnog poziva za obvezujuće ponude za tvrtke u većinskom državnom vlasništvu koje će se privatizirati tijekom ove godine – Maestral, Plat i Imperijal Rab. Dogovorena je daljnja razmjena informacija i praćenje svih daljnjih koraka do objave navedenih natječaja.
Ministar Lorencin je sudjelovao i na otvorenju Međunarodnog turističkog sajma Baku Expo Exihibition, gdje se susreo s ministrom turizma i kulture Republike Azerbajdžan Abulfazom Garayevim te s direktorom Federalne agencije za turizam Ruske Federacije Alexanderom Ratkovim.
Novi kupci .
po meni best buy dionce iz gradjevinskog sektora mozda cete reci da sam lud ali vani je opravak poceo vec prije 2 godine htjeli mi priznati ili ne to ce se desiti i kod nas ako ne ove godine sljedece nakon 6 godina recesije sigurno a kako bi burza trebala reagirati 6 mjeseci prije moje je misljenje da su dionice gradjevinskog sektora best buy i to one firme koje nisu u PSN-u i ne samo to sljedece su godine izbori a svaka se vlast voli pohvaliti rastom BDP a gdje boljeg pokreataca rasta BDPod gradjevine,sem toga neke od njih se trze na 3-4pct od ATH ok nigdje nepise da moraju u nekoj buducnosti vise ikad na taj ATH ali pojedine dionice su stvarno ubijene i podcijenjene mislim prvo na Tehniku i Vijadukt
SAPN?
Ima li tko mišljenje u vezi dionice. Naročito sada kad su preuzeli vlasništvo nad Kanditom…
Informanka.
– u ovoj godini sam ponovno u nekom sitnom plusu +1.96%.
– postaje sve teže i teže zaraditi neku lovu na burzi.
– nikada ne znate kada će te naići na neku minu.
– novih investitora nema, odnosno nema neke nove love koja bi podigla burzu, a sama država već godinama ide u krivom smjeru, za sljedeće dvije godine tu može biti samo gore.
– i što se onda može očekivati od burze ???
– I love this game.
Pozdrav !
POjavio se strah i kod onih koji su na dobitku , pa rasprodaju , umjesto da poćekaju ako imaju VALUE dionicu , onu koja uistinu vrijedi . Samo treba pratiti trend , a zanemariti dnevne oscilacije .
Informanka.
– u ovoj godini sam ponovno u nekom sitnom plusu +1.96%.
– postaje sve teže i teže zaraditi neku lovu na burzi.
– nikada ne znate kada će te naići na neku minu.
– novih investitora nema, odnosno nema neke nove love koja bi podigla burzu, a sama država već godinama ide u krivom smjeru, za sljedeće dvije godine tu može biti samo gore.
– i što se onda može očekivati od burze ???
– I love this game.
Pozdrav !
A lopinex fond + 30%.Hrvarska je eldorado i tako će biti još barem pet godina.
Ali treba kopati duboko,na površinskom kopu nema rudače.
Pričao sam vam o JAKT dok je strgao na 12.Sada vam je kasno za ulaz,naročito na 25 i više jer moram, kratiti poziciju jer će mi u protivnom jedna dionica probiti 30% portfelja.
Disciplina je bitni faktor da bi se nešto zaradilo.Naročito u izlasku.
JAKT,BRIN,FMPS,TNPL ,SNBA,VART -88 portfelja
KSST,PLJK,ELPR,-10% portfelja-rizične pozicije
2% keša
Med i mlijeko teče na ZSE,naravno znalcima i vrijednima.Kopiranje u ovom poslu je slično kao i kopiranje diploma političkih dužnosnika.Samo originalni radovi tipa Lopinex fond pobjeđuje tržište!!!!!!!!
Važna napomena-
nakon što je JAKT bio osmi po velićini prometa i lider po rastu cijena ,mislim u srijedu, burzovni analitičar ga je prekrstio u Jadrankamen.
Mili Bože koji diletanti komentiraju naše tržiše.I u tim dionicama leži zarada!!
SAPN?
Ima li tko mišljenje u vezi dionice. Naročito sada kad su preuzeli vlasništvo nad Kanditom…
Po meni izvrsna dionica koju nemam jer sam prednost dao BDSS koji mi izgleda još bolje, ostalo je u čeki na 2 za sada nelikvidne dionice, od kojih od jedne od njih očekujem barem 50% rasta ove godine,a moglo bi i puno više.