Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Zse ne postoji best buy i uskoro će apsolutno na svemu usljedit neviđeni stampedo, kuknjava, jad i plač.
Dolazi ono što još nitko od Vas ni zamislit ne može.

Sudeći po datumu registracije, dolazi napad trolova…

lopina priča kako je ERNT zaradio "samo" 110kn po dionici, a sve njegove firme koje on nabraja nisu zaradile ukupno 110kn zajedno u posljednjih 10 godina. i to ne govorim po dionici.

To je točno,naravno apsolutno,jer na 1600 kn kolik0 110 je 6,88%
A JAKT je samo u JDPL zaradio preko milion kuna ili cca ili 1,4 kn po dionici.A ja sam je kupovao po prosječnoj cijeni ispod.Dakle samo u JDPL u vremenu od jednog mjeseca mjesečna dobir je cca 10% na moj ulog.
Pridodajte da je poskočio i FMPS,a da je u portfelju gotovo 4.000 dionica TNPL
koje donose barem 24 kn po dionici,iako ne vjerujem da će JAKT u delistingu
dati po toj cijeni,dobit je preko 2 kn.
Ne kažem vam da je JAKT najbolja kupnja na ZSE,oni su toliko diskontirani da
kada ostvare dobit na kapital od 1% nama donose pet puta više.
Vrijeme će pokazati tko će biti Nostradamus.A u JAKT ne treba biti veliki mag
čitanja iz šalice već koristiti osnovne računske operacije.

U Lopinev će teći ,med i mlijeko,drugaćije ne može!!!

@diaran
Kolega, samo sam rekao jasno da dolazi strahota za Zse kakvu se samo najstariji svjetski burzovnjaci sjećaju.
Možete Vi vrijeđati i ljutiti se ali vidjet ćemo kako ćete pričati još početkom ovog ljeta. Vidjet ćemo tko će od svih Vas profitirati do tad.
Samo kVas čekaju kako kaže jedan uvaženi kolega s foruma, krv, znoj i suze.

@diaran

Kolega, samo sam rekao jasno da dolazi strahota za Zse kakvu se samo najstariji svjetski burzovnjaci sjećaju.
Možete Vi vrijeđati i ljutiti se ali vidjet ćemo kako ćete pričati još početkom ovog ljeta. Vidjet ćemo tko će od svih Vas profitirati do tad.

na čemu temeljite ove svoje riječi? Ne kažem da ste u krivu ili pravu ali otvorite nick i pišete odmah o apokalipsi. Jel možete to argumetirati? Ili su u pitanju stare dobre bunike. Možda ste vidjeli trailer novoga filma Russel Crowea – Noah pa ste pod dojmom..Hvala na odgovoru

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

ja bih molio cijenjene kolege za mišljenje o mgma -r-a .
činjenica je da je firma “prošla kalvariju” predstečajne nagodbe i sad joj slijedi borba za oporavak , cijena joj je u zadnje vrijeme lijepo skliznula i ispod 2 kn.
da li je ovo po vama još daleko za shopping ili su ove cijene obećavajuće ?

zahvaljujem .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Mozda bi bilo dobro pricekati,dok se ne ocituju u javnosti,u ostalom to je u njihovom interesu.

@diaran

na čemu temeljite ove svoje riječi? Ne kažem da ste u krivu ili pravu ali otvorite nick i pišete odmah o apokalipsi. Jel možete to argumetirati? Ili su u pitanju stare dobre bunike. Možda ste vidjeli trailer novoga filma Russel Crowea – Noah pa ste pod dojmom..Hvala na odgovoru

[/quote]

Ma potuce se Rusi i Evropa radi Krima,pa ce se nase dionice pretvore u prah i pepeo u kojem vec i onako jesu

činjenica je da je firma "prošla kalvariju" predstečajne nagodbe i sad joj slijedi borba za oporavak , cijena joj je u zadnje vrijeme lijepo skliznula i ispod 2 kn.

zahvaljujem .

Najniža cijena bila je, ako se ne varam, 67 lipa. Čisto ako netko misli da je 2 kuna mala cijena. Jeste li pomnožili cijenu dionice s brojem dionica? Kada to učinite, zapitajte se biste li toliko novca dali za MGMA.

na čemu temeljite ove svoje riječi? Ne kažem da ste u krivu ili pravu ali
[/quote] malo je to kolega brutalno prenio ,ali slazem se sa njim vecim djelom. vani krece velika korekcija ,a kako ce zavrsit ,to neznamo..CASH R-A BB.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

činjenica je da je firma "prošla kalvariju" predstečajne nagodbe i sad joj slijedi borba za oporavak , cijena joj je u zadnje vrijeme lijepo skliznula i ispod 2 kn.

zahvaljujem .

Najniža cijena bila je, ako se ne varam, 67 lipa. Čisto ako netko misli da je 2 kuna mala cijena. Jeste li pomnožili cijenu dionice s brojem dionica? Kada to učinite, zapitajte se biste li toliko novca dali za MGMA.
[/quote]

lebowski dosta vise… cijena je bila 67 lipa kada psn jos nije prosao,kada se pojavio plan rekonstruktuiranja i kada je zaba ulozila zalbu koja se nije rjesila 2 mjeseca i kada se cinilo da nema vise nade i ja sam tada kupovao iako ste vi i jos neki pojedinci tvrdili da nece proc ni plan rekonstruktuiranja i da nece proci psn i da magma ide u stecaj.. i da bili ste kao i uvijek u krivu… nista cudno za vas

@falco

cijena je naravno jos premala za takvu tvrtku kojoj se vjerovnici iskazali podrsku i kojoj je psn prosla te krecu na trziste sa inovativnom idejom i vrlo malo konkurencije jer takvo nesto postoji samo u SAD-u i jedan lanac u velikoj britaniji ako se ne varam.. nadalje, opcenito u trgovini igracaka u hrvatskoj konkurencije vise nema (turbo limac i one2play ne postoje vise) jedino jos “denis” ima nekoliko dunaca ali svi su u dalmacija i dva u zagrebu.. i to je samo u hrvatskoj a ne zaboravimo da ce se prodavati u cijelom svijetu i nece se prodavati samo 3d igracke/figurice nego i licencije i STL filevoi koji ce omugucavati ljudima koji ima 3d printer kuci da sami isprintaju sto zele i kako zele.. ovo kako je vrlo vazno jer nece biti kao u ducanima da imate jednu figuricu akcijskog junaka i mozete je kupiti ili ne nego ce te sada moci prilagoditi svaki dio figurice kako vi hocete.. mozete je napraviti od zlata pa do obicne plastike.. fizulicu je ovo zadnja nada,prodao je vecinu svoje imovine a ostalu stavio pod hipoteku u korist magme.. ja vjeurem da ako je uspio prvi put ostvariti onoliki uspjeh sa samo trgovinom igracaka da moze iovaj put sa tehnologijom buducnosti.. neki ce osporavati da je 3d print buducnost ali to su vam oni koji razmisljaju o kompjuterima i tehnologijom kao da su najvece zlo.. ne moze nitko negirati da se 3d print ne koristi u doslovno svakoj gospodarskoj grani… sto se tice kupnje ja sam opet dokupio na 1.95 ali vrlo malo jer se u prodaju tek krece pocetkom ljeta a znamo kako su ljudi nestrpljivi.. ja bih pricekao jos sutra i u ponedljeak da malo dobijem dojam o raspolozenju na trgovanju sa magmon

Pozdrav i sretno! 🙂

lopina priča kako je ERNT zaradio "samo" 110kn po dionici, a sve njegove firme koje on nabraja nisu zaradile ukupno 110kn zajedno u posljednjih 10 godina. i to ne govorim po dionici.

To je točno,naravno apsolutno,jer na 1600 kn kolik0 110 je 6,88%
A JAKT je samo u JDPL zaradio preko milion kuna ili cca ili 1,4 kn po dionici.A ja sam je kupovao po prosječnoj cijeni ispod.Dakle samo u JDPL u vremenu od jednog mjeseca mjesečna dobir je cca 10% na moj ulog.
Pridodajte da je poskočio i FMPS,a da je u portfelju gotovo 4.000 dionica TNPL
koje donose barem 24 kn po dionici,iako ne vjerujem da će JAKT u delistingu
dati po toj cijeni,dobit je preko 2 kn.
Ne kažem vam da je JAKT najbolja kupnja na ZSE,oni su toliko diskontirani da
kada ostvare dobit na kapital od 1% nama donose pet puta više.
Vrijeme će pokazati tko će biti Nostradamus.A u JAKT ne treba biti veliki mag
čitanja iz šalice već koristiti osnovne računske operacije.

U Lopinev će teći ,med i mlijeko,drugaćije ne može!!!
[/quote]
Kolega zaboravite na best bay-ove i med i mlijeko, ovo dole Vam je Hrvatska stvarnost! A iduće godine tek se može naslutiti kako će teško biti.
http://www.24sata.hr/sudbine/tuzno-lice-hrvatske-gladna-djeca-kradu-uzine-u-skolama-357488?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=Poslovni

Na Zse ne postoji best buy i uskoro će apsolutno na svemu usljedit neviđeni stampedo, kuknjava, jad i plač.
Dolazi ono što još nitko od Vas ni zamislit ne može.

– u sljedećih par postova ću vam predstaviti više tipova investitora na ZSE.

Investitor br.1

– ovaj tip investitora je klasični investitor u dionice tipa “Barcelona”.
– nakon neviđene euforije sada su kužili u što su investirali, sada se okreću umjetnosti, violini, klaviru… shvatili su kako novci nisu ono najbitnije u životu.

– ali i na tom tipu investitora se dalo lijepo zaraditi i ošišati ih iako su njihove investicije bile i više nego rizične investicije.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close