Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u kategoriju exstra profita naveo bi BELJE cijena od 44 je stvarno smjesna, mozemo mi pricati o zaduzensti i svemu al to kad tad ce vrijediti.

INGRa tko ima zivaca neka trejda tu imamo stalno ringispil 2,95 – 3,20 u tom rasponu ostaviti par tisuca kuna za igru i igrati se.

ATPL / u svakom slucaju tvrtka vrijedi al sto vam to vrijedi, trenutno je odraden dobar rast moglo bi se stabilyirati na 400 i da to bude novo dno. U brodarstvu se nadam da dolaze bolji dani al da li ce to na ZSE biti prepoznato neznam.

KODT dobra dionica sve 5 al mi je likvidnost slaba. iznad 1050 ne vidim tako skoro.

interesantno razmišljanje..još bi možda samo dodao erikson i dalekovod
pofuk
[/quote]
…eto…na dalekovodu se nije dalo trjdanjem zaraditi i tu sam fulo ali morate priznati da sam vam erikson lepo pogodio…..pa vi mene moderirajte
ako se ovo na eriksonu ne zove extra profit onda ….
pofuk

Nema tu best buy …koje je ovo smeće od burze …smeće od zemlje …
koji nas je bog smjestio u ovu glupariju

Nema tu best buy …koje je ovo smeće od burze …smeće od zemlje …
koji nas je bog smjestio u ovu glupariju

U potpunosti se slazem.
Zali Boze potrošenih godina na praćenje ovog jada i bijede.

Zaista treba vrebat tjednima, ako ne i mjesecima, da se nadje neka mala šansa za nešto sitno ušićarit, a onda….brze-bolje van, jer je red na izlazu obično vrlo dugačak.

vidim standardna kuknjava, lopina najaktvniji, kupuje i prodaje staro gvozdje sa tamićom. ja tjedan dana u briselu, radim kao konj od 9 do 6, nisam u glavnom gradu zbog eu, odradjujem nesto za jednu svjetsku organizaciju da nam planet bude bolje mjesto. bio na veceri i par pica sa njihovom seficom ureda za europu, mladom spanjolkom, sad spavanje i sutra rad. od brisela necu bas zaraditi aute kao ivana, ali vidim da dok se ja ovdje ngoovski zahebavam, ero mi zaradio skoro placu u dividendi, a nije mala. to vec slici kako je imati fym, ja okolo i dobro mi je, a novac radi.

vidim standardna kuknjava, lopina najaktvniji, kupuje i prodaje staro gvozdje sa tamićom. ja tjedan dana u briselu, radim kao konj od 9 do 6, nisam u glavnom gradu zbog eu, odradjujem nesto za jednu svjetsku organizaciju da nam planet bude bolje mjesto. bio na veceri i par pica sa njihovom seficom ureda za europu, mladom spanjolkom, sad spavanje i sutra rad. od brisela necu bas zaraditi aute kao ivana, ali vidim da dok se ja ovdje ngoovski zahebavam, ero mi zaradio skoro placu u dividendi, a nije mala. to vec slici kako je imati fym, ja okolo i dobro mi je, a novac radi.

ERNT_ako ste prodali zaradili ste ne 320 kn po dionici već nekih maksimalno 130
kn u odnosu na dan ranije.Nadam se da ste ga se riješili,ovo je odlična prilika za tutanj.Kada rulja ulazi pametni bježe,a kada rulja bude bježala
pametni ulaze.
Čestitke vlasnicima ERNT koji su prodali na iznad 1.600 i moje iskreno saučešće
onima koji su kupovali na 1600 i više.
Naravno da ERNT može i više,ovisi o tome koliko je pogonskog goriva,ali sigurno je da će nazad prema 1000 do 1100 gdje mu je i mjesto.Iskreno,volio vi da me ERNT demantira sa boljim poslovnim rezultatima od prošlogodišnjih koji su bili
odlični,najbolji u zadnjih pet šest godina,ali to je bilo ipak samo 110 kn
po dionici.
Isplata dividende 320 kn –porez i prirez/10%/ 42,24,netto 277,76
Dakle,ako ste burek investitor tutanj,ako ste dugoročni kao Drevil tutanj na mlazni pogon.
Gaće na štapu će izvući koji su jučer izlazili iz HT,LKRI,naravno i THNK,čak i MAGME ali bio je to beznačajan promet,u DIKI se nebi mješal.neka ide na dušu Savi i Lakostu..a tako bi volio da me demantira.
Niz kolateralnih žrtava ERNT je jako velik.
Ali ovo je dobro za tržište,jer dok rulja u stampedu ne digne prašinu slabo se
zarađuje.Kao i riba po bistrom moru neće da grize.I danas će biti velikog
prometa.
A da sam 100% u dionicama jasno je to i vrapcima na krovovima.
Pa bilo je Tehnike po 361 na ASKU.A za dvadesetak minuta 380 na BIDU.Toga nema u ERNT–tu se treba čekati izvanredna dividenda od 20% na cijenu da bi skinuo pet šest posto.S obzirom da sam burek investitor,sa relativno malim sredstvima skupo fondovsko smeće me ne interesira.
Sada su mi u fokusu_ZIFovi uvijek,INDG ide prema mojim željama,IGH ide dolje,
DLKV se drži dobro ali je preskup,Hidra traži dno koje se nalazi na Marjanskooj
brazdi,THNK odmah sam uteka.bojim se građevinara.Za sada su preskupi,osim
LVCV i možda VDKT.
BELJE i VUPIK ni štapom,glavni vjerovnik prezaduženih firmi Toda,večinski vlasnik risto,pardon isto.Toda kroji,Toda šije ..teško da ćemo se nasititi
meda i mlijeka,on je uvijek gladan!!!!!

Sve u svemu,optimista sam,ERNT spašava burzu,ipak 320 kn po dionici je 320
pa makar to bilo netto 280!!!!!

lopina priča kako je ERNT zaradio “samo” 110kn po dionici, a sve njegove firme koje on nabraja nisu zaradile ukupno 110kn zajedno u posljednjih 10 godina. i to ne govorim po dionici.

Ma joj. 68 firmi mu propalo ili otišlo s burze. Na jednoj zaradio 100% i on kaže kako mu teće med i mlijeko. Čim on spomene neku dionicu to je gotovo sigurno da će dionica propasti. Tako da se mogu složiti s lopinom oko ERNT. Bolje da ljudi uteknu jer čim ju je on spomenuo ne piše joj se dobro. Burze od 2009 narasle 150 i više posto, a on još čeka CEBU, Dakovštinu i ostale bisere hr tržišta kapitala. Da je uložio u bilo koju, kako ih on naziva, “fondovska smeća” već bi imao 300 i više %. Valjda je to nekima teško za pojmiti.

ERNT dividenda 320 kn,prestrasno,ovi izgleda lezu na zlatu.

Dobro je to, trebale bi sve firme koje ne znaju sta ce s lovom isplatiti pozamasne dividende i pokrenuti burzu

Na Zse ne postoji best buy i uskoro će apsolutno na svemu usljedit neviđeni stampedo, kuknjava, jad i plač.
Dolazi ono što još nitko od Vas ni zamislit ne može.

Dobro je to, trebale bi sve firme koje ne znaju sta ce s lovom isplatiti pozamasne dividende i pokrenuti burzu

Je dobro gledajuci stanje na burzi,da malo prosvjetli sunce kod sveg ovog tmurila,ali nije dobro sto se mora misliti sto u buducnosti,mislim na prosirenje poslovo,preuzimanje,modernizaciju opreme i na kraju zaposljavanje novog kadra.

razocarana na toliku dividendu i po meni misle puno plitku,daj danas a sutra sto bude

Na Zse ne postoji best buy i uskoro će apsolutno na svemu usljedit neviđeni stampedo, kuknjava, jad i plač.
Dolazi ono što još nitko od Vas ni zamislit ne može.

A sto ti zelis sa tim reci?

New Report

Close