Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imaju NAŠI love ne trebaju nam Rusi[emo_smijeh]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-kako-je-ljubas-unistio-elektropromet-otpustio-radnike-i-rasprodao-nekretnine/730604.aspx

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ja sam u igricu uključio dionice koje su mi i u portfelju, barem zasad, i s njima sam trenutno u prvih 6,78 posto igrača. Zadovoljan. Lijepo mi je za vidjeti. A vama vaše?

Čestitam, majstore, na trenutnom stanju! Pljesak!!!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

@ dionički best buy znalci
Informanka
– ivanasedma 237.,
– gklemenc 261.,
– KressoM 270-ti od ukupnih 276.
http://www.mojedionice.com/portfelj/IzvNajPortfelji.aspx

Ah, što reći:
– ivanasedma 163.,
– gklemenc 193.,
– XCeeD 192. sa -7,21%
A jadan, njemu je u stvarnosti i gore…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

KressoM – molim te da ne zezaš xceeda jer je on u sinusoidi. Tako da će na kraju završiti u prvih 5, samo da ta sinusoida odradi svoje.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

…I tko ce sad kupiti INU, JANAF, LOSINJSKU PLOVIDBU, JADRANKU MALI LOSINJ I PANSIONE I POLUPANSIONE U CIMER FRAJ….

Ma lako za INU,JANAF,Losinjusku,Jadranku,pansione i polupansione tu ce se netko jos i naci za kupit. Meni je pitanje za milijun dolara tko ce kupit TNSA,KSST,INDG,JTMN,PIK Vinkovce,JDKM,KABA,SLMK, PUNT, VIS, HOMS, TEP, HRDH, KMBJ.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Brisel naredio samostalnoj Hrvatskoj "RUSIMA NE PRODAVATI".
I tko ce sad kupiti INU, JANAF, LOSINJSKU PLOVIDBU, JADRANKU MALI LOSINJ I PANSIONE I POLUPANSIONE U CIMER FRAJ….

Kupovat će Europa,ali daleko jeftinije ako se eliminiraju Rusi.
Konkretno mi kao dioničari u hrvatskim firmama sada imamo manje,a trebalo bi biti još i manje.
A i Ukrajini bi se mogla kupiti bogata ukrajinska zemlja,naravno ako se eliminiraju Rusi.Proizvoditi hranu u Ukrajini i prodavati Rusima.Ali bitno je
da Rusi i Ukrajinci zahlade odnose.Ameri će im pomoći da dođu blizu apsolutne
nule.Ali ne može se tek tako eliminirati Rusija.Ona je energija Europe.
I zato bi se krimska kriza trebala riješiti u miru.
Šteta je što smo ušli u EU.Ove krize su prilika da daš žmigavac desno a voziš lijevo.Srbi koji su sada nigdje mogu to dobro iskoristiti,a mi ako smo pametni
trebamo s njima u partnerski odnos,onako po balkanski.
Ovo je prilika za Todex,on je i u EU i van EU.Bravo Toda.
A nama pada Belje i Vupik,a trebali bi rasti.

Na ZSE teče med i mlijeko,ako nisi u fondovskom smeću.

Gdje mi je susjed exceed s mojedionice.com? Ali moram priznati da mu zavidim na jednoj stvari. Na tom osjećaju kad si u prvih 5% na virtualnoj burzi. Mora da je osjećaj neprocjenjiv. Siguran sam da mu od sad više ništa u životu neće biti isto. Još jednom moja podrška exceedu [emo_palacg] I još nešto. Javio mi je aministrator s portala mojedionice da možeš doći odmah po nagradu. Tako da drugi ne osjećaju pritisak, pošto su sigurni da ćeš ti pobjediti, pa da mogu nastaviti kupovati dionice bez tog tereta.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

KressoM – molim te da ne zezaš xceeda jer je on u sinusoidi. Tako da će na kraju završiti u prvih 5, samo da ta sinusoida odradi svoje.

Evo da i ti budeš u pravu. Pogodio si.
Kresoja je očito jako pogodilo što je i dalje zadnji na listi. No, tako je kako je.
Od njega je čak i ivanasedma bolja. Ha-ha!

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

IGH-dokapitalizacija-15 mil po 10-ne dolaze na tržište odmah
DLKV_dokapitalizacija-6 mil po 10 dolaze na ZSE
IGH_štampanje dobavljačkih dionica po 400-60 tis komada
DLKV_štampanje dobavljačkih dionica po 100-900 tis kom
INDG_dokapitalizacija dobavljačkih dionica po 1000,160 tis dionica
OPTE_64 mi dionica po 10_isto idu na tržište

Nastavite niz:
Tko će za ovo dati novaca.Smart money jedina nada.
Najbolja pozicija keš pozicija ili ziceri gdje postoji garantirana cijena:
CROS,JDRA,JAKT,TNPL/još danas,a možda je i kasno za sigurnih 325/,možda JDPL,HIMR,HMST ako bude preuzimanja.
Čak i dividendno fondovsko smeče može biti dobar izbor uz uvijet da se ne
dokupljuje fondovsko smeće nego padavičari koji će biti najugroženiji

Dakle,keš je kralj,možda i car ,a ja uobičajenih 99,99% u dionicama.
Nikada bolja pozicija za dugoročne investitore.
Med i mlijeko će teći,ali tek u budućnosti.
Možda se u budućem pada cijene dionica toliko spuste da bi moglo doći do
većeg zaleta novih preuzimanja.I to bi dovelo do balansa.

Dakle,nije dobro a trebalo bi biti lošije.
Naravno da se ovo ne odnosi na lopinex koji se solidno drži.
Ipak najveće razočaranje mi je JAKT,kojeg sam stalno dokupljivao,a na kraju
delisting.Ali nije gotovo dok nije gotovo!!!!!

U međuvremenu Belje palo sa 80 na 42, Petrokemija sa 340 na 100, Dalekovod sa 140 na 28, IGH sa 700 na 190 (bit će i neki dokap tamo vjer. po 50 – 100), Kaštelanski staklenici sa 6000 na 270, Đuro sa 80 na 52, Tehnika sa 800 na 430, Dioki sa 25 na 4 i mogao bih nabrajati do unedogled ovako.

Meni je pitanje za milijun dolara tko ce kupit TNSA,KSST,INDG,JTMN,PIK Vinkovce,JDKM,KABA,SLMK, PUNT, VIS, HOMS, TEP, HRDH, KMBJ.

Odgovor na pitanje za milijun dolara ($).

– gore nabrojene dionice će kupiti gospon Dr. Oetker.
– ali u toj financijskoj avanturi zasigurno neće biti sam,
– na dosta tih dionica pri kupnji će mu pripomoći naš cijenjeni matematičar gospon Lopina.
– a i moj prijatelj Splićo se pali na samu pomisao TEP-a.
– a tu je i uvaženi gospon za zravu prehranu poznat po reklami “Pipl mast trast as !”
– a možda i gospon xy uvidi u nekoj od tih dionica skriveno blago te krene u otključavanje vrijdnosti.

– gospon Frankie da ne spamamo ovu temu za te dolare ćemo se dogovoriti na p.p.

– I love this game.
Pozdrav !

pad ADPL, danas sam ga dokupila…

– dragi moji Teletabisi, nije dobro kada ne piskaram a još je gore kada pišem.
– zašto ste tako ljubomorni ???
– pa sve vam tu pišem, ono bitno.
– evo na tome ADPL se moglo zaraditi za akontaciju dividene na porastu cijene dionice, pa na samoj akontaciji (4 kn), a dati će oni i još novčića za tu tvz. dividendu.
– o.k. rizično je sada investirati u neku firmu koja radi u Rusiji, ali bez rizika nema profita.
– a profitirala sam ja jučer fenomenalno dobro na toj Ruskoj ligi i mojem omiljnom Medvešćaku koji mi je na tečaju 2.30 stvarno doni dobru lovu.
– a i na nafti ću super profitirati.
– stvarno je i više nego dobra ta Rusija koja se pobrinula kako bi ja mogla dobro zaraditi.

– i na kraju, napišem vam nešto na čemu ste mogli dobro zaraditi a vi u velikoj većini 86% klikate prst dolje, zašto.
– a taj ADPL vam je još uvijek na nekoj prihvatljivoj cijeni za dokup.
– za razliku od SMNS tu se može ući i s većom lovom.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close