Poštovani forumaši, Uistinu je vrlo tužno u što se jednu vrlo kvalitetnu temu pretvorili. Brisati gotovo desetak stranica vaših nebuloza i nekakvih postova koji nemaju nikakve veze s ničime je stvarno realni pokazatelj koliko ste voljni pomoći i raspravljati u granicama dobrog ukusa (bez vrijeđanja, neutemeljnog optuživanja tko se krije ispod kojeg nicka itd.). Uglavnom, budući da se ne možete sami kontrolirati, primorali ste nas da ubuduće pomnije promatramo Vaše postove i promptno sukladno reagiramo. Sa štovanjem,
HVALA DRAGOM BOGU NA OVOME!
Potpuno vas podržavam, brišite i moderirajte!
tomo:
”
za ekipu koja ne zna… 🙂
ivek123:
”
Nam cito saepe ruit, qui super astra volat! (Ovidije)
”
Kdor leti nad zvezdami, hitro pade.
”
Sad nek tebe netko prevede. [smiley11]
na lijepom hrvatskom i vjerno Ovidijevu tekstu bilo bi:
Jer često bude da onaj, koji leti ponad zvijezda, brzo padne!
best buy ovaj tjedan….
TEHNIKA !
REPRIZA iNGRE
Izgleda da je po prometu ipak bio produženi vikend.
Evo dionica na koje sam ukazivao jučer.
Molim Vaše komentare.
Pozdrav
čini mi se da je komentar suvišan [smiley2]
znanac, kao i uvijek, svidjaju mi se tvoji savjeti, i zahvaljujuci tebi sam par puta profitirao…
no, mislim da si zatvorenih ociju mogao odabrati jos dosta dionica i danas ne bi promasio.
Izgleda da je po prometu ipak bio produženi vikend. Evo dionica na koje sam ukazivao jučer. Molim Vaše komentare. Pozdrav
– još jučer sam napisala kad bi bar bilo više ovakvih dobrih postova.
– bilo je za očekivati ovaj rast INE i ADRS.
– kako sam danas radila.
– moj portfelj je ostvario jedan od većih dnevnih prinosa.
– one dionice u kojima me najviše i ima, najviše su i rasle.
– očekujem ovakav trend i sutra.
Pozdrav i nabacite koji savjet !
Kolegice, vi ćete uskoro biti bogatija od Buffeta kakve prinose ostvarujete. Koliko je to točno, milju dvije dnevno? Prije par mjeseci sam vas pitao što ne osnujete zatvoreni fond
Dakako, meni nikad neće biti jasno zašto dionice preko 5BV i dalje nesmiljeno rastu dok imamo dionice s izvrsnom dobiti ispod 1 BV. Psihologija neuke mase odnosno krda, rekao bih. Po toj logici, HT će vrijediti 1000 kn po dionici kad krene (i ja ću ga tad prodati). Po toj logici, INA će vrijediti 10000 kn, makar uzima milijarde zajmova iz nepoznatih razloga
znanac:
”
Izgleda da je po prometu ipak bio produženi vikend. Evo dionica na koje sam ukazivao jučer. Molim Vaše komentare. Pozdrav
”
– još jučer sam napisala kad bi bar bilo više ovakvih dobrih postova.
– bilo je za očekivati ovaj rast INE i ADRS.
– kako sam danas radila.
– moj portfelj je ostvario jedan od većih dnevnih prinosa.
– one dionice u kojima me najviše i ima, najviše su i rasle.
– očekujem ovakav trend i sutra.
Pozdrav i nabacite koji savjet !
Ja sam dobio dojam,kolegice,kada ste preporučili inv. u “banku”,
da se niste slagali sa mojim odabirom:
PTKM,TNPL,DLKV.
I ja očekujem današnji trend na ovim dionicama,što češće [smiley2][smiley2][smiley2]
Kolegice, vi ćete uskoro biti bogatija od Buffeta kakve prinose ostvarujete. Koliko je to točno, milju dvije dnevno? Prije par mjeseci sam vas pitao što ne osnujete zatvoreni fond
– bolje prati forum, ne piši samo zbog pisanja.
– samo smo ja i gospodin Alijen u prošloj korekciji imali minuse od svih forumaša,
– znači priznali smo loš rad, jedina utjeha nam je što su tada i svi fondovi bili u minusu.
– e sada se mogu pohvaliti i velikim prinosom.
Pozdrav !