Nije mi drago ali vi imate taj način pisanja. Mene tuđa nesreća ne veseli. Ali po vašim milijunima siguran sam da gubitak od 0,01% neće teže naštetiti vašem zdravlju
Najavio je zatvaranje bloga. Sada ces morati ovdje udomiti Lynxa i BigBossa.
Steta, taman sam poceo citati blog. Ova zadnja dva posta su vrhunska. Naucio sam da su dionice u losim ekonomijama bolje ulaganje nego dobrim ekonomijama i da PTKM vrijedi vise od INA-e.
– više puta me je izvrijeđao na tom svom forumu.
– a ja nikada nisam niti pokušavala pisati na tom njegovu blogu.
– nikad ja ništa loše na ovoj temi o njemu nisam napisala, osim što sam mu dala ime xy koje se nekako udomaćilo, ali za to je sam kriv, jer je zabranio pisanje svojeg imena.
– ali isto mi ga je žao, jer će na koncu od 100 milijuna napraviti 10 milijuna.
– a što ga briga, zar 10 milijuna nije lova snova.
– za razliku od tog gospona xy ja nikada neću bankrotirati na burzi.
– I love this game.
Pozdrav !
Pitaj je šta joj je sa kodt-om?
– nije dobro.
– ali kada se pogleda odnosno usporedi s ZVZD, onda je ovo na KODT fenomenalno dobro izvješće.
– I love this game.
Pozdrav !
A tek će biti veselja kad KODT krene pad na 700kn kako sam rekao.[emo_smijeh]
– dragi moj Splićo.
– neće to ići na 700kn jer izviješće i nije toliko loše.
– a i ja imam dosta love tvz. “keš”.
– I love this game.
Pozdrav !
Najavio je zatvaranje bloga. Sada ces morati ovdje udomiti Lynxa i BigBossa.
Steta, taman sam poceo citati blog. Ova zadnja dva posta su vrhunska. Naucio sam da su dionice u losim ekonomijama bolje ulaganje nego dobrim ekonomijama i da PTKM vrijedi vise od INA-e.
– više puta me je izvrijeđao na tom svom forumu.
– a ja nikada nisam niti pokušavala pisati na tom njegovu blogu.
– nikad ja ništa loše na ovoj temi o njemu nisam napisala, osim što sam mu dala ime xy koje se nekako udomaćilo, ali za to je sam kriv, jer je zabranio pisanje svojeg imena.
– ali isto mi ga je žao, jer će na koncu od 100 milijuna napraviti 10 milijuna.
– a što ga briga, zar 10 milijuna nije lova snova.
– za razliku od tog gospona xy ja nikada neću bankrotirati na burzi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
O čemu ti pričaš? Xy je u debelom plusu u svim svojim dionicama. Čak i na ddjh i ptkm, a o adpl koji je prodao, korfu, arnt i slrs da ne pričam.
Mislim da bi on vrlo rado izasao iz nekih svojih dionica, no tada bi pad bio brutalan. Pa razmislite o tome zelite li biti s njim u dionici.
Kolegice Ivana, Vi to pišete kao da se Vas to ne tiče. Onaj tko ostvaruje velik dobitak u rastu, isto tako ostvaruje i velik gubitak kada mu "uzdanice" iz portfelja padnu. Dosta Vaših "uzdanica" je upravo to snašlo zadnjih dana!
– pisala sam vam neke moje prognoze za ovu godinu i prije ovih izvješća.
– moja prognoza za ovu godinu je išla 10-15%, što vam je bilo dosta čudno.
– a pisala sam vam i kako sam 50% portfelja prodala.
– ali sada se sigurno manje tome čudite.
– pisala sam kako u RH nema 10 o.k. firmi.
– sada to moram reducirati na 5.
– u ovom tjednu, odnosno u petak sam napravila neki minus koji je veličine statističke greške (-1.57%).
– sljedećih dana taj minus će mi zasigurno biti i veći.
– očekujem neki pad portfelja 5-10%, hebiga iz dosta toga ne mogu izići.
– ali mogu dodatno rušiti cijene.
– ako neke dionice uspijem brutalno srušiti ide dokup, jedna moja uobičajena igrica.
– nešto najgore u ovoj situaciji vam je ako nemate keša.
– potom ću neke dionice dizati, isto kako to radi gospon xy.
– do ljeta ću, ili se nadam doći do neke nule, doći će mi neke dividende, ali onda vam ide i pad cijene dionice, neka stabilizacija tek na jesen.
– a potom do zime možda uhvatim 10-15%.
– velika većina portfelja mi je u stvarno najboljim investicijama koje su na našem tržištu.
– evo suta planiram jednu veću kupnju na jednoj dionici.
– nije sve tako crno.
– I love this game.
Pozdrav !
Opet kodt igrica, bit ce mi drago ucestvovati. Prosle godine sam uhvatio malih 17%. Sto je stvarno sica, jer sam imao vrlo malu kolicinu(50) te sam bez problema mogao trejdat.
Zašto se od ove “wanna be rich and cool” (a zapravo sam očajna) forumašice postovi odmah moderiraju? Zar je ona jedna od moderatora?
I, zar nije njeno pisanje očita manipulacija, jel ju možda netko prijavio nekim službama?
– nije dobro.
– ali kada se pogleda odnosno usporedi s ZVZD, onda je ovo na KODT fenomenalno dobro izvješće.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Fenomenalno…..o bože ja ću počet budan sanjati….ZVZD katastrofa…a KODT fenomenalno…
Dajte ljudi usporedite molim vas ova dva izbješća pa ćete vidjeti da naša najpametnija uopće ne piše istinu kao i mnogo puta do sada…
Ili se želi riješiti dio kodt..
Sjoro se sa stolice nisam od smjeha izvrnuo…