Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto?

U divnoj tišini koja sliči priči što skviči... jer ugasilo se svjetlo na fići!

KTJV po ovim cijenama je mislim dobran investicija…šta vi kažete?

Je li doslo izvjesce?

Informanka.

– u ovoj godini evo po prvi put u minusu -1.57% .
– za taj minus sam sama kriva jer sam prodavala i rušila cijene.
– a bolje da sam ja rušila i keširala se nego da su to radili ovi moji Teletabisi.
– dok ste se vi čudili što se događa ja sam se keširala.
– još prošle godine sam ovako nešto predvidjela te sam izišla iz 50% investicija.

– generalno, većina izvješća je loše.
– ništa bolje nije ni u RH.
– a kakva država takva i burza.

– e sada kako i što dalje nemam pojma a i umorio me današnji dan.
– trenutno imam dosta keša pa ću razmisliti što i kako dalje.
– a tu je i poveće društvo mojih dragih prijatelja Teletabisa koji će mi pomoći svojim pisanjem odnosno savjetima.

– I love this game.
Pozdrav !

Evo ja upravo gledam Teletabise sa malenom..[emo_smijesak]
Oni nisu u nikakvom minusu …barem nije nitko rekao od njih iako proizvode neke čudne glasove….uspio sam razumjeti samo jednog koji je rekao da je od nove godine u plusu 12%…za teletabisa odličan rezultat…puno bolji od najboljeg ,najljepšeg i najpametnijeg investitora…

– aj lav dis gejm

Pozdrav!

A BALVANA!!! :) :) :)

@ivana7

A ja mislio da si ti dugoročni ulagač. Eto šta loša burza napravi od dobrog investitora.

Evo nedavno sam ovdje spominjao srebro da se hvata iznad 18 ili 19. 19 je bilo prije 2 ili 3 tjedna. Od onda je moj AGQ (to je poluga 2 puta na srebro) narastao 25%. Samo jučer 9,26%. Ljudi čitajte i pratite i pazite na svoje novce. Svima bi preporucio da si stavi bookmark na yahoo finance, bloomberg i cnbc i da prati i čita vijesti od tamo (na WSJ se mora preplatiti). Puno toga će vam otvoriti oči i malo drukčije će te gledati na neke stvari. Pa ne pokreće dionice ni p/b ni p/e ni ništa. Samo poslovanje. Pa lopina misli da zna sve o dionici ako zna izračunati njezin p/b. I onda on nađe dionicu s niskim p/b-om i sav je sretan jer misli da je našao rudnik zlata. Da je tako lako zarađivati na dionicama svi bi zarađivali. Treba se malo više potruditi. Sada zlato i srebro nemaju nekog pravog razloga za rast. Inflacija je ista, a kamatne stope će ponovo porasti 18 i 19.3 kad je sljedeći FED-ov sastanak. Tako da ponovo možete pričekati srebro niže.

Beat buy JMNC,ZVZD,LEDO i imam sve tri…jel ja ovo drukam?[emo_smijesak]

Zvzd?
izvješće je blaga katastrofa

@Reisman

Dobrodosao nazad.

Gdje ti nestade?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Valentinovo.

– moje čestitike svima zaljubljenima.

– znam kako je većina vas danas na burzi pogubila veću lovu, ali što je tu je.
– taj gubitak na burzi ne bi smio biti razlog ljutnji na današnji dan.

– I love this game.
Pozdrav !

Ko nema srece na burzi ima u ljubavi.

S obzirom koliko si ti novaca izgubila ove godine, sutra ces se vjerojatno probuditi pored Leonarda Di Capria.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

@reisman

A zašto je katastrofa mjesto 11 mil. od prošle godine zaradili su 8mil.
Istina manje ali što bi tek bilo da su radili sa minusom?
Uostalom pogledajte malo bolje izvješće pa ćete vidjeti i da su imali ulaganja ..Tako da????[emo_zacudjen]

Bearg

Pajdo pogledaj zadnji kvartal. Ono do njega tj prva tri smo ionako znali. Kvartal je jako loš po mom mosljenju dobit pala 60% alo sto je jos gore prihodi 25%. Al niti imam zvzd niti me zanima a niti sam tu da dijelim savjete tako da o zvzd ne bih dalje jer je nemam a niti me zanima . Vrijeme ce pokazati sve

Čim ti pišeš da nemaš niti te zanima sve mi je jasno…ja recimo nebih nikad napisao niti jednu riječ i to polu netočno a da nemam,posjedujem niti me zanima bilo koja dionica..i još to kao ponovim nemam niti ne zanima…
Ok ne zanima ni mene nego me čisto onako usput zanima iako je nemam i ne zanima me…

Onda isto tako mo žemo reći iako je imam ali me ne zanima da je jmnc imala enormnu dobit što svi znamo nije nego to nastadoše prodajom đusi sookova..

New Report

Close