HT.
– dragi moji Teletabisi koji se toliko brinete o mojim investicijama na čemu sam vam neizmjerno zahvalna.
– ovom prilikom bih vas obavjestila kako sam upravo prodala dio HT-a bez kune gubitka.
– I love this game.
Pozdrav !
HT.
– dragi moji Teletabisi koji se toliko brinete o mojim investicijama na čemu sam vam neizmjerno zahvalna.
– ovom prilikom bih vas obavjestila kako sam upravo prodala dio HT-a bez kune gubitka.
– I love this game.
Pozdrav !
A što ti je sa HDEL-om i drugima?
Koliko si danas zaradila? Oće li bit barem za Ladu Nivu?
Što nisi prije napisala da je ovo za HT- dugoročno odlično, a nakon toga objavljuješ da si prodala..
Ovo je plićak neviđeni od tvog štiva….i staklo je prozirnije..
Hrvoje Prpić na Facebooku: To je to, prestajem s radom u Hrvatskoj
I onda se čude što nam svake godine pada BDP. Pa tko normalan ima volje ulagati u Hrvatskoj, kad mu odmah za vrat skoči pet-šest inspektora koji “moraju” naći neku grešku da naplate kaznu kojom produljuju svoj boravak na državnim jaslama. Ovakvih primjera imate na 100-tinu svakodnevno iz dana u dan.
mislim da bi oko 17 sati i u ponediljak od 08 mogli zvoniti nekome telefoni,poštovani moramo vas obavijestiti da ste u margin callu imate li za nadoplatiti ili koleterol dionice,a vjerojatno neće imati!
tako da se nemojte čuditi cash r a je pobjedio tržište
najbolja dionica trenutno
Beat buy JMNC,ZVZD,LEDO i imam sve tri…jel ja ovo drukam?[emo_smijesak]
Da, da, naročito po 150 kuna.
Koliko ja znam kupovala je neki dan po 170 kuna.
može se kupiti i po 140,00 kn na njuškalu, možda ne baš kupiti, ali zamijeniti,
dao sam 2000 OPTE za 100 HT, i sada tražim kupca za 170,00 ili zamjenu za autić za lunapark ili na akumulator, baterije
Valentinovo.
– moje čestitike svima zaljubljenima.
– znam kako je većina vas danas na burzi pogubila veću lovu, ali što je tu je.
– taj gubitak na burzi ne bi smio biti razlog ljutnji na današnji dan.
– I love this game.
Pozdrav !
Valentinovo.
– moje čestitike svima zaljubljenima.
– znam kako je većina vas danas na burzi pogubila veću lovu, ali što je tu je.
– taj gubitak na burzi ne bi smio biti razlog ljutnji na današnji dan.
– I love this game.
Pozdrav !
Kolegice Ivana, Vi to pišete kao da se Vas to ne tiče. Onaj tko ostvaruje velik dobitak u rastu, isto tako ostvaruje i velik gubitak kada mu “uzdanice” iz portfelja padnu. Dosta Vaših “uzdanica” je upravo to snašlo zadnjih dana!
– I love this game.
Best buy dionica. Vjerojatno i najbolja dionica na zse.
http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/ledo-povecao-dobit-264142