Ah da i samo da napomenem to gdje te u top 10 možete prodati ali sa količinom koju vi imate sa barem 30% discounta…nelikvidno je do bola..
Poznati vaš ticke kodt…
…mudraci šute i rade u tišini a zna se tko laje i zašto!
gospon BearG.
– pročitajte vaših zadnjih deset postova.
– tema je Best buy, a o čemu vi pišete, zalutali ste na temu.
– ako vam se ne sviđa moje pisanje klikom na ignore rješeni su svi vaši problemi.
– a da ste mudrac ne bi te drukali na ovoj temi i stalno mijenjali nickove već bi šutili i zarađivali u tišini.
– gospon BearG, ja se ne želim spustiti na taj vaš nivo komunikacije jer bi te me dotukli s vašim iskustvom.
– I love this game.
Pozdrav !
Što je trenutno best buy na ZSE? Molim znalce i iskusne trgovce da navedu barem tri dionice. Imam nešto love za utopiti! Unaprijed zahvaljujem.
PODR, KOEI i HUPZ, na neki srednji rok od godinu-dvije
Decki, Ivanin optimizam je osvjezenje pa makar bio imaginaran, volim citati kako lijepo zaradjuje, to je ta mentalna projekcija koja nam treba. Lova dodje kad tad 🙂
Bože dragi šta ga ova Ivana drobi i to već godinama. Da zarađuje toliko novaca ne bi svakodnevno visila na ovom forumu i piskarala.
– ovo piskaranje me malo opusti, a i volim se pohvaliti.
– a i bloger ima sigurno deset puta više love od mene i piše deset puta više od mene pa vas to ne smeta.
– puno radim i puno zarađujem.
– kada svi vi odete pajkiti ja i dalje radim i radim.
– sada sam pri kraju sa svojom novom investicijom, otvaram firmu, kad je država i većina vas u financijskim poteškoćama ja investiram veliku lovu.
– radite i vi, nitko vam ne brani raditi, stvarno su velike mogućnosti zarade samo ih treba na vrijeme prepoznati.
– za zaraditi lovu ne trebate ići u Kanadu.
– I love this game.
Pozdrav !
super su ovi razgovori o best buyu..
– bez žestoke rasprave se ni ne može doći do dobrog Best buy.
– ali je činjenjica kako neki zarađuju, a većina (pretežno isti) gube i gube i još sebe nazivaju investitorima, a ja ih zovem “pušioničari”.
– I love this game.
Pozdrav !
izvješća, PODR.
– nakon dosta godina jedno dobro izvješće.
– dobra je stvar što daju otkaze.
– smanjili su dugove.
– nisu mi jasni s budućim dokapitalizacijama.
– tu će ići cijena na 300kn, a i na više.
– stvarno je šteta što tu firmu država ne proda nekom pametnom tko će s tom firmom znati raditi.
– I love this game.
Pozdrav !
molio bih gospođicu ivana7 da da osvrt na kako na današnji tgovinski dan,tako i za cijeli tjedan te da se usput osvrne na sljedeći tjedan i koja su njezina očekivanja za valentinovo
pofuk
– bez žestoke rasprave se ni ne može doći do dobrog Best buy.
– ali je činjenjica kako neki zarađuju, a većina (pretežno isti) gube i gube i još sebe nazivaju investitorima, a ja ih zovem "pušioničari".
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
kvalitetna rasprava o trgovinskim danima i dionicama je uvijek pozeljna ali ne i ove gluposti o razno raznim ne bitnim stvarima
izvješće, TUHO.
– dobra firma.
– izvješće malo lošije od prethodne godine.
– za moj ukus dionica je malo preskupa.
– I love this game.
Pozdrav !