Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što je trenutno best buy na ZSE? Molim znalce i iskusne trgovce da navedu barem tri dionice. Imam nešto love za utopiti! Unaprijed zahvaljujem.

Evo kupi lkri do 93,50, tako da i ja nešto zaradim.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/L8KV9ddoklwTKH5IBkzEZw==.pdf ako hoces zariskirat na nesto sitno a inace dionice agrokora.. ledo mozda najprije

Kupi lkri nećeš falit, osim ako ne fališ, normalno.

… Imam nešto love za utopiti! Unaprijed zahvaljujem.

E ako imas nesto love za utopit ZSE ti je idealan izbor.Sanse da utopis pare su velike i drzim da na taj nacin ti savjet ne treba.Od 10 dionica na 7 ces popusit. Ako zelis pare sacuvat ili oplodit to je vec teze.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ivanasedma masno zarađuje dok spava. Kad se probudi … bedara.

– kad se probudim pogledam kako stoje moje investicije u kojima sam u TOP10.
– a što vi mali dioničari tvz. “pušioničari” pogledate kad se probudite ???

– I love this game.
Pozdrav !

– a što vi mali dioničari tvz. "pušioničari" pogledate kad se probudite ???

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Pogledamo tko leži kraj nas. 🙂

Pogledamo tko leži kraj nas. 🙂

– od velikog trejdanja više nemate pojma tko leži kraj vas pa trebate pogledati,
– i kada pogledate je li vam padne mrak na oči.

– I love this game.
Pozdrav !

@ bocvana
Ispravno razmišljaš, ali Todorka vjerojatno ima svoju, nadamo se promišljenu računicu zašto to hoće.
Možda će Mercator u njegovim rukama biti bolja firma, jer uostalom sve Agrokorke posluju uglavnom sa dobiti. Mercator je dosad očito imao loše i nesposobno vodstvo. Vrijeme će pokazati ispravnost te akvizicije.

upravo mu treba rupa za sahranjivanje dobiti, neće je valjda 20 % Liniću davati, nije se taj vruć poreza naplaćao

Neznam jel ovo prava tema ali možda ipak je, zašto je Todi Mercator best buy ? što će mu to, kompanije je prezadužena, u gubitcima, trgovina pada jer ljudi nemaju para trgovački centri su se namnožili sad na par 100 metara imaš svugdje konzum, lidl i još nekoga (bila, kaufland, interspar) znači brutalna je koncentracija… s druge strane Lidl u minusu zbog veceg invest ciklus i ulaska na tržite, hvata svoj udjel, diona gecrkn (osim ZG), Mercator vec par godina po par stotina milja gubitka, kerum propao, NTL grupacija je svake godine sve manja… ja jednostavno ne razumijem zar njemu stvarno treba mercator da bi plasirao svoje prozvode ? pa manje bi ga koštao listing nego kupovina i zaduživanje i uz to raspordaje svoj portfelj (doduše za ok lovu).

hvala

Ne treba zaboraviti ni da se osim Agrokora na natječaj za Mercator prijavilo samo nekoliko špekulativnih fondova i to po dosta manjoj cijeni.
Jesi li su svi ostali veliki(kojima je Mercator sitan zalogaj) i mali trgovački lanci nesposobni da vide dobru priliku a samo prezaduženi Toda pametan?

"Only dead fish swim with the stream"

ivana7

tebi treba decko [emo_namigusa]

...

– a što vi mali dioničari tvz. "pušioničari" pogledate kad se probudite ???

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ja recimo ne pogledam ništa nego samo nešto osjetim…[emo_smijesak]
Volim snena i prpošna jutra baškareći se u krevetu sa svojom dragom…
A to tko je u top 10 ili 15…čiji je veći i tko ima bolju guzu ili grudi a još uz to zarađuje i kada gubi me se živo hebe…sanjati je dozvoljeno..
Pravi gospodin ili gospođa se neće nikada trsiti u prsa i govoriti kako je najpametniji i najbogatiji…mudraci šute i rade u tišini a zna se tko laje i zašto!

-aj lav dis gejm
Pozdrav!

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close