Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na cemu si zaradila na stranim burzama? ajde ivka, napisi nesto konkretno.
long ili short indeksa, nafte, plina, zlata, kave? cega?

– i večeras ću na jednom ziceru zaraditi 135%.

– moram javno pohvaliti pofuka, koji me je naučio kako zarađivati na tim stranim burzama.
– dosta dugo vremena je bio moj mentor i ispravljao moje pogreške u hodu.
– sada radim samostalno i došla sam do nekog savršenstva, više mi stvarno nije problem zaraditi lovu, pitanje je samo koliko puno želim zaraditi.

– još jednom jedno veliko hvala pofuku na strpljenju koje je imao i znanju koje mi je prenio.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

U Hrvatskoj je sada skoro 2 iza ponoci. Lose spavas za nekoga ko je savrsen. 🙂

Gdje ti trejdas u ovo vrijeme. U Manili, Papui Novoj Gvinei, Istocnom Timoru ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Izgleda vas jako žulja Barcelona gđice Ivana.

Promatrajući malo duže vremensko razdoblje bloger je najpozitivniji događaj koji se dogodio na ZSE.U dionice u kojima je ušao starosjediocima je smanjio gubitke,a novim ulagačima pružio priliku na zaradu.
I normalno da se postavlja pitanje što bi se bilo dogodilo na našem tržištu
da ga nije bilo.
[/quote]

Promatrajuci malo duze.

Ti si slijedio blogera u Djakovstini i pretrpio prilicne gubitke.

Ako je firma losa onda ti nitko, ukljucujuci Blogera, nemoze pomoci. Ako firma dobro radi dionica ce rasti i bez Blogera.

Svi grijesimo, izuzev Ivane7 koja je savrsena.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Vaš link …

Vaš link …

Vaš link …

Pretpostavljam da je razlog postanja ovoga u cinjenici sto je najveci dionicar nakon zatvaranja trzista objavio da je kupio jos 6% dionica.

Kako je free float vrlo mali dionica ce vjerojatno na otvaranju odletiti 10-15%.

Ovo je danas bio best buy. Vise nije. 🙂

10-12-2/13

Larry Feinberg

5’233’319 $ = 1’970’360(10) + 29’844(11) + 34’829(12)= 2’035’033 os

avg = 2’57 $

Biolase to Collaborate With St. Barnabas Medical Center in Study of New Laser

Vaš link …

Comments on $5 Million Private Placement With Oracle Investment Management

Vaš link …

Naravno, hvala na čestitki – “buy the rumor, sell the news” :)

na cemu si zaradila na stranim burzama? ajde ivka, napisi nesto konkretno.
long ili short indeksa, nafte, plina, zlata, kave? cega?

– i večeras ću na jednom ziceru zaraditi 135%.

– moram javno pohvaliti pofuka, koji me je naučio kako zarađivati na tim stranim burzama.
– dosta dugo vremena je bio moj mentor i ispravljao moje pogreške u hodu.
– sada radim samostalno i došla sam do nekog savršenstva, više mi stvarno nije problem zaraditi lovu, pitanje je samo koliko puno želim zaraditi.

– još jednom jedno veliko hvala pofuku na strpljenju koje je imao i znanju koje mi je prenio.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ako želite izgubiti novac počnite se kladiti…kao naša Ivka…
Mežutim ona i tu stalno zarađuje jer je najbolja najljepša i ima najveće grudi..
Nikad u životu nism igrao kladionicu i ne pada mi napamet…
Čak što više pričao sam prije nekoliko dana sa susjedom koji je voditelj više centara ovisnosti i govori mi da pravih ovisnika o teškim drogama ima neusporedivo manje nego prije..
Trenutno kaže da prednjače ovisnici o kocki…
Ali to je njoj samo zato što voli tu igru…ona sa druge strane ide na sigurno i kupuje ht koji će narasti još koju kunu…onda će prodati pa će se poslije dividende strmopizditi ispod 150…
Idealan primjer kontradiktornosti,i gubitka vjerodostojnosti a da ne govorim o ovisnosti..

A BALVANA!!! :) :) :)

Knjiga kad se pročita drugi puta je dosadna pogotovo ako je neko štivo za na WC.

A BALVANA!!! :) :) :)

Ivanasedma masno zarađuje dok spava. Kad se probudi … bedara. Snovi se rasplinuše.
Sama ne kuži da je sad već smiješno ovo što piše. Ali čini se da je to jače od nje. Ovakva pisanija sigurno je kompenzacija za nešto drugo. Tko zna što?
Ona zna. Mi nagađamo.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Neznam jel ovo prava tema ali možda ipak je, zašto je Todi Mercator best buy ? što će mu to, kompanije je prezadužena, u gubitcima, trgovina pada jer ljudi nemaju para trgovački centri su se namnožili sad na par 100 metara imaš svugdje konzum, lidl i još nekoga (bila, kaufland, interspar) znači brutalna je koncentracija… s druge strane Lidl u minusu zbog veceg invest ciklus i ulaska na tržite, hvata svoj udjel, diona gecrkn (osim ZG), Mercator vec par godina po par stotina milja gubitka, kerum propao, NTL grupacija je svake godine sve manja… ja jednostavno ne razumijem zar njemu stvarno treba mercator da bi plasirao svoje prozvode ? pa manje bi ga koštao listing nego kupovina i zaduživanje i uz to raspordaje svoj portfelj (doduše za ok lovu).

hvala

@ bocvana
Ispravno razmišljaš, ali Todorka vjerojatno ima svoju, nadamo se promišljenu računicu zašto to hoće.
Možda će Mercator u njegovim rukama biti bolja firma, jer uostalom sve Agrokorke posluju uglavnom sa dobiti. Mercator je dosad očito imao loše i nesposobno vodstvo. Vrijeme će pokazati ispravnost te akvizicije.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Zasad od turista PLAG izdalo najbolje izvješće.
S obzirom da ga nemam, čekam neke druge turiste koje imam (SLRS).
Nadam se kako će biti slično izvješće [emo_smijesak]

New Report

Close