Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– da ne pišem dalje bajke, neka realna cijena ove dionice je 0 (nula) kuna.

– I love this game.
Pozdrav !

[emo_smijeh]

Nije kod VART-a problem to što vi mislite da vrijedi nula kuna, nego otkriti postoje li investitori koji misle da vrijedi mnogo više od sadašnje cijene dionice.

A to bi se moglo dogoditi ako VART, recimo, prikaže ogromno, rapidno, enormno i kolosalno smanjenje obveza te istodobno najveću dobit u povijesti poslovanja.

Ako VART postane nisko zadužena tvrtka, iznimno malene knjigovodstvene vrijednosti, moglo bi se naći nadobudnih investitora koji će dionicu cijeniti više od trenutnih 19,40 kuna.

Naravno, većina će je i dalje cijeniti nula kuna.

Varteksu su PSN-om oproštena ogromna dugovanja blagonaklonošću države koja je Varteksu otac i majka a mnogima drugima maćeha.
Za očekivati je da će se Varteksu i dalje pogodovati u dobijanju poslova u kojima je država naručitelj te da će u idućem FI bilanca u odnosu na prošle biti san snova.
Nisam siguran da će čak ni sve to biti dovoljno za neki veći skok cijene dionice.
Tek ako potpišu kakav veći posao vani, tipa Iran, mogli bi pomalo stati na vlastite nogice.

molio bih osvrt gospođice ivana7 na današnji trgovinski dan
unaprijed hvala
pofuk

– PTKM, ta dionica me stvarno ugodno iznenadila jer je pala samo -8.35%, sutra na toj dionici također očekujem pad, dobro je to što nitko sa ovog foruma ne posjeduje tu dionicu te tvz. mali dioničari pušioničari neće imati nikakve gubitke uzrokovane padom te investicije.

– a sasvim očekivani minus je na sljedećim dionicama,
– VART -4.76
– RIZO -2.15
– LPLH -2.02
– ARNT -1.87
– DDJH -1.69
– KORF -1.25
– itd.

– jedini građevinar kojega imam HDEL +8.97%, još samo malo, mrvicu da naraste i ide u prodaju.
– HT (171.83kn)+0.68%, sasvim očekivano raste nakon moje kupnje, ali ću i to prodati, barem pola.
– TNPL, sasvim očekivani pad, a takve su vam gotovo sve investicije u koje investira moj prijatelj gospon Lopina.
– ATPL, očekivani rast, ali za neku veću kupnju nisam imala love.

– a moje investicije u ovom tjednu +1.58%, nije puno ali sam zadovoljna za razliku od investitora tipo “Barcelona” iako bih za noćas preporučila Caracas.

– evo sve što sam vam reklamirala raste i to nije sve, jer ćete još dobiti i dividende.

– I love this game.
Pozdrav !

@Ivana7

A HDEL nisi imala prošli tjedan kad je pao 10%? Čudno. Imaš ga, ili spominješ, samo kad raste. HT si kupila po 170, a već bi prodala. Pa tvoj broker mora da uživa. Taman ga pokriješ

TNPL “očekivani pad” je dobro došao samo neka još pada.

Ivana 7 ulaže poput mog tetka, a prodaje neko veliko znanje,On niti ne prati burzu ima ht,štednju na banci i to je to.

Tetak.

– pa vaš tetak zasigurno spada u grupu najboljih investitora u RH.
– pozdravite mi tetka.

– i preporučite mu neka otvori svoj blog za investicijsko savjetovanje.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Pa zašto i ti onda ne kupiš ht i oročiš u banci nego prodaješ muda za bubrege ovdje….a usput pišeš dosta neistina i obmana…(dokazano i argumentirano)

A BALVANA!!! :) :) :)

Ivana 7 ulaže poput mog tetka, a prodaje neko veliko znanje,On niti ne prati burzu ima ht,štednju na banci i to je to.

Tetak.

– pa vaš tetak zasigurno spada u grupu najboljih investitora u RH.
– pozdravite mi tetka.

– i preporučite mu neka otvori svoj blog za investicijsko savjetovanje.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Pa zašto i ti onda ne kupiš ht i oročiš u banci nego prodaješ muda za bubrege ovdje….a usput pišeš dosta neistina i obmana…(dokazano i argumentirano)
[/quote]

TNPL -što padne više to bolje jer će mi u prosjek ulaza rasti jer sam imao prosječen alaz od 280,sada sam već na 29x s obzirom da sam TNPL izložen najviše ,zapravo to mi je
jedina ozbiljna investicija iz treće lige,a kako prvu i drugu izbjegavam,prodavao sam u rastu da ne bi probio 30% cjelokupnog portfelja u jednoj investiciji.
Dokupljujem u pada.Otkud lova .Pa HZLA šara,SNBA slabo šara,ali BPBA uvijek šara,VART šara…
Bolje ne može.

Izgleda vas jako žulja Barcelona gđice Ivana.

– PTKM, ta dionica me stvarno ugodno iznenadila jer je pala samo -8.35%, sutra na toj dionici također očekujem pad, dobro je to što nitko sa ovog foruma ne posjeduje tu dionicu te tvz. mali dioničari pušioničari neće imati nikakve gubitke uzrokovane padom te investicije.

– a sasvim očekivani minus je na sljedećim dionicama,
– VART -4.76
– RIZO -2.15
– LPLH -2.02
– ARNT -1.87
– DDJH -1.69
– KORF -1.25
– itd.

– jedini građevinar kojega imam HDEL +8.97%, još samo malo, mrvicu da naraste i ide u prodaju.
– HT (171.83kn)+0.68%, sasvim očekivano raste nakon moje kupnje, ali ću i to prodati, barem pola.
– TNPL, sasvim očekivani pad, a takve su vam gotovo sve investicije u koje investira moj prijatelj gospon Lopina.
– ATPL, očekivani rast, ali za neku veću kupnju nisam imala love.

– a moje investicije u ovom tjednu +1.58%, nije puno ali sam zadovoljna za razliku od investitora tipo "Barcelona" iako bih za noćas preporučila Caracas.

– evo sve što sam vam reklamirala raste i to nije sve, jer ćete još dobiti i dividende.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Evo danas HDEL već ljepše izgleda – 8,56%, još samo malo i ide na 60[emo_smijesak]

… iako bih za noćas preporučila Caracas.

– evo vidite ja zarađujem i kada spavam.
– zarađujem 24 sata na dan.
– a radim 7 dana u tjednu, i 365 dana u godini.
– stvarno me ide.

– o.k. su ove vaše kritike.
– ali ovo je tema Best buy te vas molim da na ovoj temi pišete samo o prilikama koje su sigurne preko 110%.

– i molim vas nemojte na ovoj temi drukati na neperspektivne dionice.
– a to najviše rade investitori koji su u financijskim poteškoćama.

– a ja sam ovaj vikend na svjetskim burzama zaradila sigurno više nego gospon Linić za mjesec dana rada, i još mu neću za to platiti porez.
– a vi koji ste u financijskim poteškoćama svako jutro kada kupite kruh i mlijeko dio novca morate odvojiti i za gospon Linića.
– ja znam kako vam je teško, kako većina vas nema love ili ste u financijakim poteškoćama.
– ali zato imamo ovu temu, temu Best buy, tema koja vam može pomoći u životu kako bi i vi izišli iz tih tvz. financijskih poteškoća.
– budite financijski neovisni.
– novac je sugdje oko vas, samo ga traba znati uzeti.
– za imati puno novaca stvarno ne trebate puno raditi.
– a kad imate puno novca tada je i prinos od 20% bezobrazno velik prinos.
– investirajte u sigurne investicije.

– I love this game.
Pozdrav !

TNPL -što padne više to bolje – s obzirom da sam TNPL izložen najviše ,

– stvarno mi nisu jasni ovi investitori koji su u financijskim poteškoćama.
– oni se raduju kada im pada investicija u kojoj su najviše izloženi.

– ovo je isto kao i političari kada se hvale kako su uspjeli dobiti novi kredit.
– ja ovo stvarno ne razumijem jer izgleda što smo više zaduženi to je za ovu zemlju bolje.

– ali kada pogledam profil prosječnog investitora u financijskim poteškoćama,
– profil prosječnog političara,
– profil prosječno zaduženog građanina RH.
– tu u ovoj zemlji ako imate samo malo pameti u glavi uz ovu i više nego prig.upu konkurenciju stvarno ne bi trebao biti neki problem zaraditi veliku lovu.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close