Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mozda se nekima nece svidjati, ali kod Ivane7 postujem sto u njezinom pisanju necete vidjeti navlacenje na pojedine dionice, za razliku od nekih bivsih i sadasnjih clanova ovog foruma.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

još bih joj vjerovao da je slijedila ideje nekih renomiranih ***obrisano***- znanca, plavog, kajmana, kucila i sličnih meni to izgleda kao samoreklamerstvo. kaj ja znam, možda je kolegica lažna plavuša?trebalo bi to provjeriti NR

– slijedila sam neke ideje, znanca, plavog PBZ, kajmana nisam, kucila MMTZ.
– ali imam i dosta svojih ideja, vrti INU, ili ovu temu, jako malo nas je hvalilo INU.

Kako sam radila ovaj tjedan.
– investicijski fondovi, redom svi u dobrom plusu.
– brokerski portfelj, fenomenalni plus,
– znači po svim pokazateljima tržište je raslo.
– ali portfelj koji ja samostalno vodim je ovaj tjedan u minusu, nije veliki ali je minus.
Pozdrav !

nightrider:

– slijedila sam neke ideje, znanca, plavog PBZ, kajmana nisam, kucila MMTZ.
– ali imam i dosta svojih ideja, vrti INU, ili ovu temu, jako malo nas je hvalilo INU.

Savjeti koje može dobiti svatko, kolegice, upravo toliko i vrijede……one druge je malo teže dobiti…..za njih se niti ne zna da postoje. [smiley2][smiley2][smiley2]
Kako stoji TNKC…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

slazic: ” Mozda se nekima nece svidjati, ali kod Ivane7 postujem sto u njezinom pisanju necete vidjeti navlacenje na pojedine dionice, za razliku od nekih bivsih i sadasnjih clanova ovog foruma. ” barem ne pod tim nickom [smiley16]

– “barem ne pod tim nickom”.
– i prije ste me dosta spominjali čiji sam nick.
– ja nisam ničiji nick, pišem samo pod ovim jednim.

– neki se stvarno koriste s više likova, ali i s osrednjom inteligencijom to svak može otkriti,
– mene ne zanima hoće li netko pisati sa više nickova, samo je bitan tekst.
– kako će te to najbolje otkriti ?
– pa na nekim novim čudnim dionicama, kako bi iste došle u fokus zanimanja investitora, potrebna su dva ili više likova, pa neće valjda investitor sam sa sobom pričati.
– meni to jednostavno nije potrebno, jer ako bih ja išla na navlačenje morala bih navlaćiti na cijeli indexs.
– investitori koji navlače oni nisu disperzirani u portfelju, imaju najviše 2 . 3 dionice.
– postoji i više profesionalaca, oni to isto uspijevaju i s desetak dionica.
– naivci koji prate njihova ulaganja najčešće kupuju dionice kad oni iz istih izlaze jer je tada i reklama na istima najviša.

– svak od nas ima drukčiji otisak prsta.
– tako je i s pisanjam.
– svak piše različito, pisanje daje jedan otisak prsta, kako ?
– stil pisanja, količina teksta, uobičajene greške u pisanju i još dosta toga što profesionalci mogu uočiti.
Mislim kako je ovo pamatnom dosta i da jednom zaključimo tu temu s nickovima.
Pozdrav !

Ja sam ovdije novi ,čitam što pišete .Sapominju se navlakuše sad se i ja razmišljam da je nisam i ja popio.Naime čitajući ovaj forum uzo sam 200 komada Djure po 238kn .Pa se sad malo brinem .Pošto se ne odvija ništa po planu navodno lucidus izlazi iz ove dionice zato ona nikako da krene,samo zašto bi neko izlazio iz ovako kako vi kažete najperspektivnije dionice.

[smiley1]

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

Bumbar, ima tu navlakuša koliko hoćeš. DDJH nije jedna od tih, ali nije niti dionica od 100% u mjesec dana… Jednostavno treba čekati…

Ja sam ovdije novi ,čitam što pišete .Sapominju se navlakuše sad se i ja razmišljam da je nisam i ja popio.Naime čitajući ovaj forum uzo sam 200 komada Djure po 238kn .Pa se sad malo brinem .Pošto se ne odvija ništa po planu navodno lucidus izlazi iz ove dionice zato ona nikako da krene,samo zašto bi neko izlazio iz ovako kako vi kažete najperspektivnije dionice. [smiley1]

Bez brige. Dobar izbor.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ja sam ovdije novi ,čitam što pišete .Sapominju se navlakuše sad se i ja razmišljam da je nisam i ja popio.Naime čitajući ovaj forum uzo sam 200 komada Djure po 238kn .Pa se sad malo brinem .Pošto se ne odvija ništa po planu navodno lucidus izlazi iz ove dionice zato ona nikako da krene,samo zašto bi neko izlazio iz ovako kako vi kažete najperspektivnije dionice. [smiley1]

– i ja bih se na tvom mjestu dobro zabrinula, prošlo desetak dana a još nisi zaradio na dionicama 100%.
– ja sam prodavala DDJH, možda si ti bio sretan kupac.
– i ja sam isto čula na ulici kako se na dionicama može puno zaraditi.
Pozdrav !

Dobro ivana jasno mi jer da ti jako puno znaš o ovom svemu,samo neznam zašto toliko prepotencije.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

– i ja bih se na tvom mjestu dobro zabrinula, prošlo desetak dana a još nisi zaradio na dionicama 100%.
– ja sam prodavala DDJH, možda si ti bio sretan kupac.
– i ja sam isto čula na ulici kako se na dionicama može puno zaraditi.
Pozdrav !

Draga Ivana.

Nam cito saepe ruit, qui super astra volat! (Ovidije)

Srdacan pozdrav,

Ivek

skype - ivek1234

Ja sam ovdije novi ,čitam što pišete .Sapominju se navlakuše sad se i ja razmišljam da je nisam i ja popio.Naime čitajući ovaj forum uzo sam 200 komada Djure po 238kn .Pa se sad malo brinem .Pošto se ne odvija ništa po planu navodno lucidus izlazi iz ove dionice zato ona nikako da krene,samo zašto bi neko izlazio iz ovako kako vi kažete najperspektivnije dionice.

[smiley1]

Strpljenja stari. Samo strpljenja. Vise manje svi smo ovdje platili skolovanje. Ovdje primarno igras sam protiv sebe a ne protiv drugih. Zapamti to.

skype - ivek1234

New Report

Close