Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://www.lutrija.hr/cms/eurojackpot [emo_zacudjen]

adrs-p-a

Novo Nordisk marža. To se zove sigurnost ulaganja. Eli Lilly je ogromno smanjio R&D pa mu je marža snažno skočila, ali to je samo privid. Treba misliti i na kasnije

uz dužno poštovanje i sve vaše znanje, ovo je forum za NAŠE tržište kapitala!

Naše tržište kapitala bi danas trebalo ostvariti malo veći rast od uobičajenog!
Ako me pitate za razlog? Neznam! Ali zato znam promatrati naloge na kupnji i prodaji, a upravo to sugerira malo veći rast na većini likvidnih dionica.
Dodatni razlog je taj što su se vratili “skijaši”!

To su oni koji se vraćaju još od siječnja 2008. godine?

Vaš link …[/url]

KSST-R-A!!!

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

best buy za siječanj je vratit pare u džep

Cookie Monster

hvala najljepša na prijedlozima…i dalje molim tipove i prijedloge pa da zajedno ko jedna fina složna familija prokomentiramo
pofuk

best buy za siječanj je vratit pare u džep

slažem se!

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

dokupio jucer adpl, danas korf, jos vrebam kodt-p-a i atgr. nije mi samo jasno kako to bid i ask izgledaju na tuho, a pogotovo na plagu, i jednu i drugu u godinu dana dokupio sam sitno jednom, postotak u portfelju odrzavaju rastom dionica, mozda dogricnut plag sada a ne na proljece?

New Report

Close