Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa kod vas burza uopce nije radila danas.

Sretan Bozic.

znate ,,pa mi Vam od 90-te ništa ne radimo…mi se čitavu godinu pripremamo za Božić kako bi ga dostojno i najbolje na svijetu proslavili
pofuk
p.s. i Vama sretan Božić

Pored teme “Best buy” na ZSE bi bilo korisno uvesti temu “Do not invest”. Glede toga moja poruka jest:
1) Zaobilazite PSN u širokom luku ili dokapitalizacije radi pokrivanja dugova,
2) Ne miješajte investicijske stilove, ne možete u isto vrijeme biti ulagač i špekulant.
3) Ne ulažite u dionice koje se previše reklamiraju.
4) Ne nasjedajte na priče o imovini. Jedno je što piše u knjigama a drugo koliko novca se dobije pri prodaji ako do nje uopće i dođe.
Sretan Božić!

poštovani investitori-špekulanti … forumaši [emo_smijeh]

sretan i blagoslovljen Božić, neka vam ovih dana “best buy” bude vjera i obitelj, živjeli

"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson Caveat emptor

Pored teme "Best buy" na ZSE bi bilo korisno uvesti temu "Do not invest". Glede toga moja poruka jest:
1) Zaobilazite PSN u širokom luku ili dokapitalizacije radi pokrivanja dugova,
2) Ne miješajte investicijske stilove, ne možete u isto vrijeme biti ulagač i špekulant.
3) Ne ulažite u dionice koje se previše reklamiraju.
4) Ne nasjedajte na priče o imovini. Jedno je što piše u knjigama a drugo koliko novca se dobije pri prodaji ako do nje uopće i dođe.
Sretan Božić!

Fair value ičega u Hrvatskoj je tesko odrediti kad prodaja toga ičega ne postoji pošto ne postoji niti tržište koje je likvidno.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Vaš link …

AMP Vaš link …

PNX Vaš link …

QDEL Vaš link …

Vaš link …

ajde kolega

i sad ih ti kupuj!

Vaš link …

KOES-kandidat da iz osme lige uskoči u četvrtu-redovni režim
TRFM_osmoligaš se približio četvrtoj ligi
TOZ-može biti interesantniji od RIZa

Naravno i svi ZIFOVI JAKT,FMPS;BRIN kao nerizične investicije
i QUNE nako isplate 20 kn po dionici iz temeljnog kapitala izgleda kao poluisciđeni limun,a ima i dugova pa je i pomalo i ritičan
VLBT na 5 ili 8 ,je rizična investicija jer ako ne dobiju spor sa državom
neće dioničarima isplati ni taj iznos,ali što ako dobiju stotinjak kn po dionici
,a možda i više ako se tuže za kapate
SLPF je dobio spor sa državom u prvostupanjskom postupku i to 40 kn po dionici,ali i oni traže kamatu tj barem još toliko i tu se može skinuti i nekoliko stotina posto na ulaz po 30 i niže,a ne može se izgubiti,pardon uvijek
se može izgubiti
VART više nije rizična investicija,a bloger šminka svoj portfelj pa ga malo
pumpa.
INDG i dalje u zoni velikog rizika,ali i potencijalno velike dobiti,i dalje tretirati kao rizičnu investiciju.
ELPR jo rizičniji od indg.ali kupnja na ispod deset bi mogla biti dobar posao,ali bolje čekati na pet i niže,jer je stečaj na pragu
IGH čekati niže kada dobavljači dokapitalizanti počnu tući po BIDU
INGR_rizična investicija,ali ulaz na 2,5 i nije baš opasan,ali ne valja to ni jednu jedinu kunu,ali špekulativna krv traži adrenalina
A ovi što pričaju o stagnaciji tržišta u 2013.očito pojma nemaju.
Ne vjeruijem da će mi 2014.biti toliko uspješna kao 2013.Ova godina je bila bajka za lopinex fond.
U bankama-bančicama očekujem otključavanje vrijednosti_BPBA,SNBA.
U KABA očekujem zaključavanje vrijednosti i put prema 10.
Za NAVA banku,očekujem,pojma nemam što?????Pušing?Kolik?pa sa tridesetak posto,ali vidjet ćemo što bi rekli slijepci.

A vi visoko umni investitori koji ulažete u elitno fondovsko smeće ćete
ostari suha grla,možda vam kapne pokoja kap.

Na ZSE teče med i mlijeko u potocima!!!
Bože moj a što će biti kada uslijedi bull.A doći će i to iznenada.
Jasno je da sam u dionicama 100%.Uvijek 100%.Puno toga je prejeftino u odnosu na
skupo fondovsko smeče!!!!!!

Po meni niti jedna od ovih 16, ako sam uspio nabrojati, nebi našla mjesto u mom portfelju.

A BALVANA!!! :) :) :)

Po meni niti jedna od ovih 16, ako sam uspio nabrojati, nebi našla mjesto u mom portfelju.

Ja sam se, pak, s druge strane, odlučio za kupnju svih 16. Hvala još jednom lopina. S tobom bi i slijepci progledali, a gladni se kruha najeli

Ja sam se, pak, s druge strane, odlučio za kupnju svih 16. Hvala još jednom lopina. S tobom bi i slijepci progledali, a gladni se kruha najeli
[/quote]
Da nije cinično,bilo bi mi zadovoljstvo da sam vam proširio vidike.
Tvrdoglavost će vas stajati manje zarade i to je vaše pravo.
A jedino na ovoj temi me ne cenzuriraju.Moderator me tretira kao elementarnu opasnost,gotovo u svim dionicama.
Da li to znači da pišem kontra sindikalnih preporuka.?A sindikat je jedina prava snaga na ZSE.Naravno da nisam član sindikata nego samostalni strelac!!!!

Na ZSE teče med i mlijeko,svakome tko ozbiljno analizira i ima disperziju uloga!!!!

Ma sve pet…nema ljutnje…to je vašepravo…samo konstatiram..
Možda od ovih svih sad kad sam ih malo bolje proučio 1-2….ali otom potom..[emo_smijeh]

New Report

Close