Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo ću još samo jednom ponoviti. Ja sam Dragan Vujić ( broj je u imeniku ), mnogi me znaju osobno i znaju da pišem istinu i samo istinu.

Moje izreke su takve kakve jesu. Moj stili pisaja pogađa mnoge, ali istina često najviše boli.

Ja Vam nikad neću reći: Juriš, već za mnom !!!

Ne miješajte me sa ostalim forumašima.

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

Ovo ću još samo jednom ponoviti. Ja sam Dragan Vujić ( broj je u imeniku ), mnogi me znaju osobno i znaju da pišem istinu i samo istinu.

Moje izreke su takve kakve jesu. Moj stili pisaja pogađa mnoge, ali istina često najviše boli.

Ja Vam nikad neću reći: Juriš, već za mnom !!!

Ne miješajte me sa ostalim forumašima.

Pa nikak da se ugleda dionica gdi cemo cuti to zamnom. Bumo dugo jos cekali?

Pa zašto ja kupujem samo naftne kompanije????[smiley1][smiley1][smiley1]
Neda mi se više lupati gluposti,vama je do zeke,a meni je do posla.
laku noć!

Evo i Dragan Vam savjetuje: Kupite INU.

Neki su već danas zaradili na njoj. Neki nisu.

Sutra je novi dan. Za mnom po jeftine dionice INE !!!!

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

ja imam jedan nik i jednu nikolinu.

nego, što mislite, jel TNPL dobar buy sada?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Evo za vikend izvlačim ovu uvijek interesantnu temu.
– tokom tjedna tu je bilo napucavabja tko je tko, ali ne bi o tome.
– danas je izišla nova dionica CROR.
– na novoj temi se puno pisalo, a i svađalo, što možemo zaključiti ?
– oni pravi i iskusni ulagači u ranim jutarnjim satima, dok sam ja još debelo spavala, nakupovali su dosta toga, ali već za 20 – 30 min su bili u kešu, uspješno opet po ko zna koji put isprobana teorija prodaj većoj budali.
– tu se nije gledalo koliko kompanija vrijedi, kakava je budućnost kompanije i što u stvari kupuju.
– a kupuju koliko sam mogla pročitati tri stare barake.
– problem je što na tržištu ima viška novca i gladi za brzim investicijama i naravno zaradama.
– taj promet na toj dionici vam je mogao napraviti i Ivek sa samo jednim malim dijelom svoga kapitala.
– to isto sam mogla i ja napraviti s još par investitora, a da i dalje budemo dobro disperzirani u kapitalu.
– od tog prometa slobodno oduzmite pola prometa koji je preprodan.
– vjerujem kako se za mjesec dana više ništa neće pisati o toj dionici.
– nikoga mi nije cilj uvrijediti, ovo su samo moja mišljenja koja ne moraju biti točna.
– ali malo kulture ne bi škodilo, nije u redu nekoga nazivati tupko.
– ta dionica će biti interesantna i idući tjedan, cijena će sigurno rasti, ali biti će i padova.
– jedno znam sigurno, na kraju će ostati dosta magaraca.
Pozdrav !

Griješiš Ivanice, griješiš, pisat će se još puno. I previše.

Evo za vikend izvlačim ovu uvijek interesantnu temu. – tokom tjedna tu je bilo napucavabja tko je tko, ali ne bi o tome. – danas je izišla nova dionica CROR. – na novoj temi se puno pisalo, a i svađalo, što možemo zaključiti ? – oni pravi i iskusni ulagači u ranim jutarnjim satima, dok sam ja još debelo spavala, nakupovali su dosta toga, ali već za 20 – 30 min su bili u kešu, uspješno opet po ko zna koji put isprobana teorija prodaj većoj budali. – tu se nije gledalo koliko kompanija vrijedi, kakava je budućnost kompanije i što u stvari kupuju. – a kupuju koliko sam mogla pročitati tri stare barake. – problem je što na tržištu ima viška novca i gladi za brzim investicijama i naravno zaradama. – taj promet na toj dionici vam je mogao napraviti i Ivek sa samo jednim malim dijelom svoga kapitala. – to isto sam mogla i ja napraviti s još par investitora, a da i dalje budemo dobro disperzirani u kapitalu. – od tog prometa slobodno oduzmite pola prometa koji je preprodan. – vjerujem kako se za mjesec dana više ništa neće pisati o toj dionici. – nikoga mi nije cilj uvrijediti, ovo su samo moja mišljenja koja ne moraju biti točna. – ali malo kulture ne bi škodilo, nije u redu nekoga nazivati tupko. – ta dionica će biti interesantna i idući tjedan, cijena će sigurno rasti, ali biti će i padova. – jedno znam sigurno, na kraju će ostati dosta magaraca. Pozdrav !

Bravo Ivana potpisujem sve !

Glasnogovornik IGH na neodređeno

– ma i ja dobro zarađujem, ali kad to napišem onda pojedinci pišu kako ih provociram i kako je nepristojno hvaliti se.
– većina na forumu drugima želi loše.
– ljut si, ali jednostavno to nije istina, pa mene su tako dobro savjetovali, uputili u neke dionice, stvarno sam puno zaradila, a neke od tih dobrih ljudi uopće ne poznajem, a upoznala sam i dosta dobrih investitora s foruma, doduše s nekima samo tel, ali razmijenjujemo puno dobrih i korisnih informacija,
– a i ja gledam pomoći kolioko mogu, bar savjetom.
Pozdrav !

ja sam vidio puno tvojih analiza g-đice ivana7, samo ne znam kako nam je to moglo pomoći. boijm se nikako. sve su ti analize post festum kao da ti je falconers bio mentor
NR

btw ja savjete ne dijelim niti ne primam, iz jednostavnog razloga što je poznato da je savjet nešto što svatko želi dati a nitko ne želi slušati. pogotovo na mjestu kao što je burza – mjesto silnih egoizama i taština

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

ivana7: ” mauricije: ” Objašnjenje ti je vrlo jednostavno, čovjek je zao, a sve s razlogom što puno zarađuje, pa u vrijeme dokolice i hvale dolazi na forum provocirati i pisati. U suštinu većina na forumu drugima želi loše. Al znaš kako se kaže: ne znaš kad, ali jednom dođe maca na vratanca. ” – ma i ja dobro zarađujem, ali kad to napišem onda pojedinci pišu kako ih provociram i kako je nepristojno hvaliti se. – većina na forumu drugima želi loše. – ljut si, ali jednostavno to nije istina, pa mene su tako dobro savjetovali, uputili u neke dionice, stvarno sam puno zaradila, a neke od tih dobrih ljudi uopće ne poznajem, a upoznala sam i dosta dobrih investitora s foruma, doduše s nekima samo tel, ali razmijenjujemo puno dobrih i korisnih informacija, – a i ja gledam pomoći kolioko mogu, bar savjetom. Pozdrav ! ” ja sam vidio puno tvojih analiza g-đice ivana7, samo ne znam kako nam je to moglo pomoći. boijm se nikako. sve su ti analize post festum kao da ti je falconers bio mentor NR

post festum ali zato se svaki put namlatio para da ne zna što će sa njima, a portfelj da ga se ne bi postidio jedan osrednji fond…i onda sam ja zao…ma super, kak god hoćete.

NR ja konkretno volim cuti savjete. Ne znaci da cu svaki prihvatiti ali to je normalno jer stogod da netko savjetovao svatko na kraju SAM odlucuje sto ce uciniti. Primjerice, cayman mi je savjetovao prije nekoliko dana BZJK i poslusao sam ga i za sad sam prezadovoljan. Isto tako broker mi je prije mjesec dana savjetovao malo VDKT, drzao sam tu dionicu neko vrijeme dok se vrtila izmedju 1540-1620 zakljucio da nis od toga i prodao. Sad mi je zao. Poanta onog sto zelim reci je da slobodno puknite savjet – ima nas koji ih volimo cuti i kojima se zivo fucka jel nam prinos veci ili manji od xy lika s foruma.

ja sam vidio puno tvojih analiza g-đice ivana7, samo ne znam kako nam je to moglo pomoći. boijm se nikako. sve su ti analize post festum kao da ti je falconers bio mentor NR

– jednostavno zato što je moj stil pisanja i ulaganja puno drukčiji od svih Vas ostali.
– ponašate se kao krdo, ali zapamti, na burzi većina uvijek griješi.
– jako je teško razmišljti suprotno od većine.
– tu su najveći dometi navlačenje na pojedine dionice, a ja sam rijetko ili nikako u takvim igrama.
– puno sam pisala prije dva mjeseca zašto neće biti korekcije, kad je dosta njih paničarilo i zazivalo korekciju ja sam bila 100% u dionicama, ništa nisam trgovala, ništa nisam pisala i još sam bila na jednom dužem putu.
– ako ti to nije pomoglo, onda ću te nažalost morati svrstati u onu grupu investitora koji dionice kupuju na vrhu a ja ih nazivam, pogodi kako ?
Pozdrav !

New Report

Close