Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo nekoga non-stop žicaš,daj nam ti jedan prijedlog pa da vidimo.tnpl,korf,đura

…pod hitno molim razmišljanje od nekog iskusknog šta bi sljedeće godine moglo najbolje rasti
unaprijed hvala
pofuk

Kolega,dobro vam je pitanje,kao i svako,sam kaj nema odgovora na takvo pitanje-ja samo znam da nikad nijednu dionicu nisam prodao-ni neću ispod cijene po kojoj sam platio-pogledajte svjetske burze i zse-banda-zna se koja, se vratila i na rekordima je ,a mi smo sa svim dionicama na 2006 godini-debelo ispod-nije se kod nas ni blizu tak pokvarilo nego se lovi u mutnom-kao što priča PAPA FRANJO[emo_smijesak]-dok ne naučimo cijeniti svoje tak i bu-valjda je došlo vrijeme sa ulaskom u EU da se osvijestimo i cijenimo svoje Hrvatsko[emo_smijesak]

poslije 16.30 definitivno best buy purica i mlinci [emo_smijesak]
Sretan Božić !

adrs[emo_novac][emo_palacg]

Rizo, prfc, vart ne mogu omanut, podrška neće izostat a kao stvorene su za trejdere.

VDKT-R-A [emo_palacg]

Samo nekoga non-stop žicaš,daj nam ti jedan prijedlog pa da vidimo.tnpl,korf,đura

istina je da žicam…ali barem se trudim da žicam sa stilom…ja još proučavam kaj bi moglo sljedeće godine narasti najviše a usput sam si danas stavil na ćelsi protiv arsenala …to Vam je puta 3
pofuk

Po meni je best buy sve ono sto ce se uskoro delistirat. To jednostavno moras imat u portfelju jer kupnja preko plavog oglasnika ili njuskala nije bas sigurna.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Po meni je best buy sve ono sto ce se uskoro delistirat. To jednostavno moras imat u portfelju jer kupnja preko plavog oglasnika ili njuskala nije bas sigurna.

meni se delistirao čelsi
pofuk

pofuk

a kakvo je stanje sa TEP-om????

Vaš link …

Pa kod vas burza uopce nije radila danas.

Sretan Bozic.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close