ne bi ja o njemu lose, sad vec dijelimo 2 dionice [emo_smijesak],
Zahvala.
– zahvalila bih se gosponu xy (ime mu ne smijem napisati jer bi me tužio na sud), ali ionako znate o kome se tu radi.
– o.k. zaradila sam i ja puno puta na njegovim dionicama odnosno pumpanju.
– ali čitajući njegov blog dao mi je fenomenalnu poslovnu ideju, odnosno dobila sam ideju.
– I love this game.
Pozdrav !
puse i pozdravi dioničarima JDOS-a od dioničara CROS-a.[emo_namigusa]
Zahvala.
– zahvalila bih se gosponu xy (ime mu ne smijem napisati jer bi me tužio na sud), ali ionako znate o kome se tu radi.
– o.k. zaradila sam i ja puno puta na njegovim dionicama odnosno pumpanju.
– ali čitajući njegov blog dao mi je fenomenalnu poslovnu ideju, odnosno dobila sam ideju.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Pocet ces proizvoditi umjetno gnojivo u garazi?
Taman dok instaliras opremu Vrdoljak ce stici iz Ajzerbedjana sa bocom jeftinog plina na ledjima.
Samo da upozorim Putin je jucer dao ukrajnskim proizvodjacima gnojiva 33% popusta na plin.
puse i pozdravi dioničarima JDOS-a od dioničara CROS-a.[emo_namigusa]
Mislis da je ovo losa vijest za dionicare JDOS-a?
drevil,
ne damo ti JDGT po 6xx,xx kn. [emo_smijesak]
Ovo je pravo malo blago za ljubitelje dividendnih dionica.
evo danas me pokupilo po 702 kn, to je to od trgovine za ovu godinu, poslije 1.1. kad dodju pare idem dalje.
drevil,
ne damo ti JDGT po 6xx,xx kn. [emo_smijesak]
Ovo je pravo malo blago za ljubitelje dividendnih dionica.
evo danas me pokupilo po 702 kn, to je to od trgovine za ovu godinu, poslije 1.1. kad dodju pare idem dalje.
[/quote]
Dr. Evil,
Kakva su tvoja predvidjanja po pitanju inflacije i kamata? Posto su gotovo sve tvoje investicije sa visokom dividendom.
Dr. Evil,
Kakva su tvoja predvidjanja po pitanju inflacije i kamata? Posto su gotovo sve tvoje investicije sa visokom dividendom.
Twixer,
ja ti nemam pojma o ekonomiji i ekonomskim varijablama, to mi nije struka, mrvicu nesto znanja sporo sakupljam vec 5 godina vezano uz dionice. dividendne dionice u portfelju tj one poduzeca sa stabilnom dobiti kroz vise godina i kontinuiranim velikim izdvajanjem za dividendu daju mi osjecaj sigurnosti i balansa u portfelju, najdraze su mi one kod kojih je moguc rast dobiti, a dobit pola sebi pola sarcu (dividendi)daju [emo_smijesak]. sve sto mi nije u dionicama, mi je u eurima i francima, ne pada mi nikakva druga suvisla regionalna alokacija imovine malog pojedinca na pamet, ono sto se mene tice i sto pokusavam razumjeti kod inflacije i kamata: inflacija euro zone – sto ce biti drugima biti ce i meni, to ne mogu izbjeci, kamata: ocekujem da ce kamata na orocenja samo padati i padati.
Tko god ima 500-600 tisuća kuna nek uloži u ERNT-dobit bu bila bar 20% na proljeće,čisto bez rizika,svaku godinu isprobano,samo kaj je zadnjih pet godina bilo nakon ljeta skoro pa duplo-ove bu malo manje,ali bu slatko[emo_smijesak]
Tko god ima 500-600 tisuća kuna
Trenutno na brokerskom imam za par dionica magme…otkud nama tolike pare??[emo_smijesak]