Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…dobro…hvala Vam što ste mi neki dan skrenuli pažnju na dionicu RIZO….molim pod hitno sljedeće best buy tipove…frižider mi je prazan a dolaze blagdani
unaprijed hvala
pofuk

Samo citaj blog. Kaze bloger ovo nikako nije preporuka za kupnju RIZO-R-A, ali cijena dionice je suludo jeftina. :))))

Inace RIZO-R-A ima pad prodaje od skoro 50% ove godine. To je obicno znak da postoji veliki problem sa robom koju prodaju. Odnosno da konkurencija ima tehnoloski superiornije proizvode. Npr. kao Blackberry. Pad od 50% se nemoze pripisati losem marketingu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

…dobro…hvala Vam što ste mi neki dan skrenuli pažnju na dionicu RIZO….molim pod hitno sljedeće best buy tipove…frižider mi je prazan a dolaze blagdani
unaprijed hvala
pofuk

Samo citaj blog. Kaze bloger ovo nikako nije preporuka za kupnju RIZO-R-A, ali cijena dionice je suludo jeftina. :))))

Inace RIZO-R-A ima pad prodaje od skoro 50% ove godine. To je obicno znak da postoji veliki problem sa robom koju prodaju. Odnosno da konkurencija ima tehnoloski superiornije proizvode. Npr. kao Blackberry. Pad od 50% se nemoze pripisati losem marketingu.

[/quote]
hvala najljepša…sad sam se konzultirao sa svojom sekretaricom i ona me upozorava da budem jako oprezan.i to jako jako oprezan.što se tiče blogera ,rekla mi je da ga je nedavno vidjela na skupu HDZ-a i da joj taj čovjek ulijeva povjerenje( i to ne samo na prvu).pohvalila ga je da je jako dobro govorio ali da su neki mediji izvrgnuli njegove riječi…doduše ne sve
pofuk
p.s. idem vidjeti šta bloger piše pa se vratim…u međuvremenu očekujem tipove za best buy pa da prodiskutiramo zajedno
hvala Vam najljepša

jos malo pa kraj godine. portfelj mi uspavan, danas dostigao lokalno dno – spao na 20,1% godisnjeg prirasta(porast vrijednosti dionica+reinvestirana dividenda, vrhunac je bio na 23%), da mi je tako svake godine + sadasnji tempo doinvestiranja i eto mene brzo na fym. stojim na kupnji jdgta vec dugo, a jace kupnje spremam oko nove godine, razmisljam cijelu jesen o sapn, a vec neko vrijeme i o korfu (brz sam kao trigger iz mucki, zakasnjeli kupac) i dokup po postojecim pozicijama, te dovrsiti oprostaj od hta. kad smo vec kod nb dionica, gledam ovu ludnicu na rizu, nije moj tip dionice, ja bi se sa svojim znanjem/neznanjem na 17 bojao da je value trap, a sada, ajme meni izgleda cisti helij. pricao mi davno ocevidac anegdotu kad je nb prvi put bjezao iz riza kad je cuo tadasnje stvarno stanje iznutra, hebate panike, i evo ga nazad.

E ako i veceras pogodiš svaka čast Ivana …

– i pogodila sam.
– ma godinama pogađam na ovoj temi, ono 99.9999999999999999% uspješno.
– sve vam pišem, vidite i sami kako se i u krizi mogu zaraditi novci bez nekog velikog znanja i neke velike pameti na dosta laki i sigurni način.

– ali nisam zadovoljna s “ocjena poruke”,
– zašto mi klikate na prst dolje ili bez ocjene ???
– kada ste na ovom forumu pročitali preporuke za zaraditi 300% u 4 dana ???

– I love this game.
Pozdrav !

…ima pad prodaje od skoro 50% ove godine. To je obicno znak da postoji veliki problem…

– ovo je tema Best buy i jedino što nas zanima je što će sutra rasti 75%.
– i zašto mi svojim pisanjem nastojite rušiti investiciju ???

– I love this game.
Pozdrav !

opet ja…molim tipove za best buy za sutra…ispričavam se što Vas gnjavim u ovo doba ali me probudila nesamo glad za lovom nego i glad u trbuhu jer mi je frižider prazan
unaprijed hvala
pofuk

– ovo je tema Best buy i jedino što nas zanima je što će sutra rasti 75%.
– i zašto mi svojim pisanjem nastojite rušiti investiciju ???

Koju investiciju? Ti nisi kupovala RIZO.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Daj jednu novu Ivana koja ce uzletjeti…

Kada je DIKI tonuo zbog obavijesti o pokrenutom stećaju da si htio nisi mogao izaći prije 5.
Sada u RIZO nisi mogao ući ispod 80 ako si propustio ulaz po 17.
Dakle,prilike odnosno neprilike nastaju prije bitne informacije koje dižu ili spuštaju cijenu i zato treba biti prijevremen,ili Nostradamus.Prodavati opasnost,kupovati više prilika pa gdje pukne.
I bez RIZA moj portfelj je u mjesec dana uskisnuo preko 20%.Drevilu je za to tebalo gotovo dvanaest mjeseci,a moj portfelj i dalje ima puno jači potencijal
rasta od njegovog.Pa nije RIZO jedina lasta koja ćini prolječe biti će toga još.
Da je bloger slućajno kupio jedan od zadnjih većih paketa u TRFM scenarij RIZO
bi se već dogodio.Ali to nas čeka..neminovno!!!!!!
Tražite barem pet petoligaša,može i šestoligaša, kao što je bio RIZO i jedan će povući.Tu greške nema!!
LPLH je stvarno veliko iznenađenje,od bankrota do uzleta!!!!!

CEBA-P-A.

– ovo ne da će uzletjeti, ovo bi mogla biti raketa.
– tu očekujem rast od preko 1.000%, zašto ? (više o tome ovog vikenda), jer nije ni hitno niti žurno i pitanje je hoće li se s njom trgovati narednih desetak dana.

– ova dionica je od dna porasla 186.8% .
– samo danas je rasla 62.11%.

– naglašavam serija “P” jer je ista dionica serija “R” skoro pa bez ikakve vrijednosti.

– evo prvi put na ovome forumu prognoza za 1.000% rasta.

– ali kako se tu radi o stvarno rizičnoj investiciji preporuka ulazite s sitnom lovom, (500-1.000kn).
– prije kupnje savjetujte se s stručnom osobom za financijske savjete (ako želite upucati veću lovu).

– I love this game.
Pozdrav !

CROS 20% up

CEBA-P-A.

– ovo ne da će uzletjeti, ovo bi mogla biti raketa.
– tu očekujem rast od preko 1.000%, zašto ? (više o tome ovog vikenda), jer nije ni hitno niti žurno i pitanje je hoće li se s njom trgovati narednih desetak dana.

[/quote]

E to je vec dionica u kojoj si ti dugorocni investitor 🙂

Sta se desava na KODT-u?

Zasto ova Kucelin prodaje dionice po 1020, a kupovala ih je po 1250?

New Report

Close