samo jesi li prerano uteka iz tankerske lopina
samo jesi li prerano uteka iz tankerske lopina
probilo 20% cjelokupnog portfelja,samo sa viškom izlazim,ne izlažem se ni jednoj dionici više od toga,a u rizičnom portfelju ni u jednoj dionici više od 5%
napomena:nelikvidnost nije rizik,a tehničari kažu da je to znak vrijednosti dionice i da ne vrijedi ništa-oni će te nelikvidne kupovati kada postanu likvidne
Na ZSE teče med i mlijeko!!!!
bliži se kraj uspona za građevinare, slijedi stagnacija….novce treba prebaciti u sljedeći vlakić koji kreće….
Ivana za RIZO znam i ja da ce rasti,a ne znam puno o dionicama.i ne možeš ga kupiti…i u četvrtak i petak sam pokusavao kupiti,stavljao naloge na kupnju po najboljoj cijeni al jednostavno nema šanse …daj mi neku dionicu koja ce rasti u ovom tjednu znatno a da je mogu kupiti.ne mora biti 75% u jednom danu!moze i 50% u jednom tjednu.
Ja sam provao i može se ali treba odmah staviti nalog na cijenu 75% i ko je među prvima kupi.
Moram naglasit da biz da ikog nagovaram na kupnju ili prodaju da je ovo pravi biser od dionice.
Famo neka je prouči kome odgovara a sitnih dušica će uvjek biti,kao recimo na tnpl.
bliži se kraj uspona za građevinare, slijedi stagnacija….novce treba prebaciti u sljedeći vlakić koji kreće….
Pozdrav Drugu Zmajkiju!
Ivana za RIZO znam i ja da ce rasti,a ne znam puno o dionicama.i ne možeš ga kupiti…i u četvrtak i petak sam pokusavao kupiti,stavljao naloge na kupnju po najboljoj cijeni al jednostavno nema šanse …daj mi neku dionicu koja ce rasti u ovom tjednu znatno a da je mogu kupiti.ne mora biti 75% u jednom danu!moze i 50% u jednom tjednu.
Ja sam provao i može se ali treba odmah staviti nalog na cijenu 75% i ko je među prvima kupi.
Moram naglasit da biz da ikog nagovaram na kupnju ili prodaju da je ovo pravi biser od dionice.
Famo neka je prouči kome odgovara a sitnih dušica će uvjek biti,kao recimo na tnpl.
[/quote]
92 je gotovo na o,5 Bv… i to bi bilo dobro za prodati a ne za kupiti
za ovakvu dionicu sa tržišnom kapitalizacijom manjom od poljoprivredne zadruge
trženje preko o,5 Bv je veliki rizik
očekujem da će u sekundu do 13 početi bijeg sa kupnje
čestitke friškim kupcima i današnjim prodavačima
U RIZO teče med i mlijeko
Lopina ma jel ti to pokušavaš kupit rizo?
Pa nije ti još kasno? Vidjet ćeš sutra.
PS.Nemam rizo i žao mi je jako.Al bi ga kupio da imam brz prst.
Kupio bi na 60 na cca o,3 BV,ne dam više,lopinex ima veći potencijal rasta od
RIZO..zdravorazumski,špekulativn0..sam bog će znati,ovo je ipak samo bedak koji je
izašao iz kibernacije
U RIZO teče med i mlijeko,a i Lopinex dobro stoji!!!!!
…dobro…hvala Vam što ste mi neki dan skrenuli pažnju na dionicu RIZO….molim pod hitno sljedeće best buy tipove…frižider mi je prazan a dolaze blagdani
unaprijed hvala
pofuk
prodaš taj frižider i kupiš neki drugi a manji… izgledat će ti automatski manja praznina… to ti je pravi best buy 🙂 🙂