Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo jesi li prerano uteka iz tankerske lopina

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

samo jesi li prerano uteka iz tankerske lopina

probilo 20% cjelokupnog portfelja,samo sa viškom izlazim,ne izlažem se ni jednoj dionici više od toga,a u rizičnom portfelju ni u jednoj dionici više od 5%
napomena:nelikvidnost nije rizik,a tehničari kažu da je to znak vrijednosti dionice i da ne vrijedi ništa-oni će te nelikvidne kupovati kada postanu likvidne

Na ZSE teče med i mlijeko!!!!

i love IGH….nastavak uspona s dna…

bliži se kraj uspona za građevinare, slijedi stagnacija….novce treba prebaciti u sljedeći vlakić koji kreće….

Ivana za RIZO znam i ja da ce rasti,a ne znam puno o dionicama.i ne možeš ga kupiti…i u četvrtak i petak sam pokusavao kupiti,stavljao naloge na kupnju po najboljoj cijeni al jednostavno nema šanse …daj mi neku dionicu koja ce rasti u ovom tjednu znatno a da je mogu kupiti.ne mora biti 75% u jednom danu!moze i 50% u jednom tjednu.

Ja sam provao i može se ali treba odmah staviti nalog na cijenu 75% i ko je među prvima kupi.
Moram naglasit da biz da ikog nagovaram na kupnju ili prodaju da je ovo pravi biser od dionice.
Famo neka je prouči kome odgovara a sitnih dušica će uvjek biti,kao recimo na tnpl.

bliži se kraj uspona za građevinare, slijedi stagnacija….novce treba prebaciti u sljedeći vlakić koji kreće….
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Pozdrav Drugu Zmajkiju!

A BALVANA!!! :) :) :)

Ivana za RIZO znam i ja da ce rasti,a ne znam puno o dionicama.i ne možeš ga kupiti…i u četvrtak i petak sam pokusavao kupiti,stavljao naloge na kupnju po najboljoj cijeni al jednostavno nema šanse …daj mi neku dionicu koja ce rasti u ovom tjednu znatno a da je mogu kupiti.ne mora biti 75% u jednom danu!moze i 50% u jednom tjednu.

Ja sam provao i može se ali treba odmah staviti nalog na cijenu 75% i ko je među prvima kupi.
Moram naglasit da biz da ikog nagovaram na kupnju ili prodaju da je ovo pravi biser od dionice.
Famo neka je prouči kome odgovara a sitnih dušica će uvjek biti,kao recimo na tnpl.
[/quote]
92 je gotovo na o,5 Bv… i to bi bilo dobro za prodati a ne za kupiti
za ovakvu dionicu sa tržišnom kapitalizacijom manjom od poljoprivredne zadruge
trženje preko o,5 Bv je veliki rizik
očekujem da će u sekundu do 13 početi bijeg sa kupnje
čestitke friškim kupcima i današnjim prodavačima
U RIZO teče med i mlijeko

Lopina ma jel ti to pokušavaš kupit rizo?
Pa nije ti još kasno? Vidjet ćeš sutra.
PS.Nemam rizo i žao mi je jako.Al bi ga kupio da imam brz prst.

A BALVANA!!! :) :) :)

Kupio bi na 60 na cca o,3 BV,ne dam više,lopinex ima veći potencijal rasta od
RIZO..zdravorazumski,špekulativn0..sam bog će znati,ovo je ipak samo bedak koji je
izašao iz kibernacije

U RIZO teče med i mlijeko,a i Lopinex dobro stoji!!!!!

…dobro…hvala Vam što ste mi neki dan skrenuli pažnju na dionicu RIZO….molim pod hitno sljedeće best buy tipove…frižider mi je prazan a dolaze blagdani
unaprijed hvala
pofuk

prodaš taj frižider i kupiš neki drugi a manji… izgledat će ti automatski manja praznina… to ti je pravi best buy 🙂 🙂

New Report

Close