…hitno molim par preporuka za best buy,pa da malo svi zajedno prokomentiramo
unaprijed hvala
pofuk
ma najbolje ti je ssad kupiti par desetaka tona krumpira i to polako dilati po većoj cijeni
ZLZ-kreče
Pelješki most se gradi od 2015
JDPL/dokapitalizacija i privatizacija/ i ULJANIK/3,Maj/ ulaze u zajednički program gradnje četiri broda
Katarani posjetili Rijeku/LNG/i dali novi život ĐURI
Rusi okupirali Mali Lošinj,a ima ih puno,pa odletila i LPLH
IGH -prošla nagodba
DLKV,sve se vraća na dogovoreno,PSN će vjerovatno proći!!!!
Jedino INA loše vijesti.
Toliko dobrih vijesti odavno nismo imali.I ovo bi trebao biti dokaz izlaska iz krize,a CROBI stagnira.
Moje dionice rastu,one nisu dio skupog fondovskog crobi 10 smeća.Sve je to preskupo!!!!!!!ADPL,ERNT,HT,ADRIS,LEDO sve se trže na P/E preko 10.
Preskupo je to.
…dobro…gledajte…uzeo sam u obzir Vaše tipove za best buy…molim Vas da i dalje nastavite sa Vašim prijedlozima,može i na privat…i onda da svi to zajedno lijepo kao jedna velika fina složna familija prokomentiramo i odaberemo najbolje….može???
može
pofuk
Lopina , svaka čast na Vabi.
HVALA!Skupilo me na 13.Meni 160 % dosta na cijeli portfelj 8%.Ni ui jednu investiciju,ako je rizična ne ulazim sa više od 5%.
Ali iznenadilo me.Nisam bio na gledalici.Očekujem da će preuzimanje biti na 14 ili
zeru više.Ipak sam zabrinut.Informacije nema,a tuče se na 16,a zaletilo se i na 20.Mislim da to rade špekulanti i da love u mutnom,.
Iskreno volio bih da preuzimanje bude na BV od 27.
U Lopinex teče med i mlijeko!!!!!
HVALA!Skupilo me na 13.Meni 160 % dosta na cijeli portfelj 8%.Ni ui jednu investiciju,ako je rizična ne ulazim sa više od 5%.
Ali iznenadilo me.Nisam bio na gledalici.Očekujem da će preuzimanje biti na 14 ili
zeru više.Ipak sam zabrinut.Informacije nema,a tuče se na 16,a zaletilo se i na 20.Mislim da to rade špekulanti i da love u mutnom,.
[/quote]
Kakav si sa BRIN-om svojom starom uzdanicom?
Vidim da se smanjuje temeljni kapital što bi trebalo znaciti manje meda i mlijeka.
To je dobra stvar ili?
ZLZ-kreče
JDPL/dokapitalizacija i privatizacija/ i ULJANIK/3,Maj/ ulaze u zajednički program gradnje četiri broda
IGH -prošla nagodba
Jedino INA loše vijesti.
Toliko dobrih vijesti odavno nismo imali.I ovo bi trebao biti dokaz izlaska iz krize,a CROBI stagnira.
Moje dionice rastu,one nisu dio skupog fondovskog crobi 10 smeća.Sve je to preskupo!!!!!!!ADPL,ERNT,HT,ADRIS,LEDO sve se trže na P/E preko 10.
Preskupo je to.
Ako gledaš jedino PE za sto je skupo ili ne, onda ne gledaš sto je skupo.
To je kao da kažeš koja je zgrada konstrukcijski bolje izvedena po boji zidova.
JEr sve firme koje si naveo rade dobit pa zato i imaju viši PE dok tvoje stečajuše rade gubitak pa i jesu djabe kad vrijede djabe.
Blizu, ali nedovoljno:)
Kako to da nemas PTKM pa to je tvoja igra?
Lopina , svaka čast na Vabi.
Pridružujem se čestitkama. Osobno nisam imao Vabu ali drago mi je kada netko zaradi.
[/quote]
Kakav si sa BRIN-om svojom starom uzdanicom?
Vidim da se smanjuje temeljni kapital što bi trebalo znaciti manje meda i mlijeka.
To je dobra stvar ili?
[/quote]
brin-TU SAM FUL..logično jer to nije rizična investicija
ali SNBA mi je sada glavna uzdanica,od rizične investicije prelazi u elitnu
med i mlijeko teče kratkoročno,a vjerovatno i dugoročno
i nikako da se dozovete pameti,na 5% svog portfelja u BPBA u dva ti mjesca zaradio sam više nego vi u skupim dividendnim dionicama u godini dana
Lopina bajka se nastavlja i zaista trebati biti zavidni!!!!!
ZLZ-kreče
IGH -prošla nagodba
Jedino INA loše vijesti.
Preskupo je to.
Ako gledaš jedino PE za sto je skupo ili ne, onda ne gledaš sto je skupo.
To je kao da kažeš koja je zgrada konstrukcijski bolje izvedena po boji zidova.
JEr sve firme koje si naveo rade dobit pa zato i imaju viši PE dok tvoje stečajuše rade gubitak pa i jesu djabe kad vrijede djabe.
Blizu, ali nedovoljno:)
Kako to da nemas PTKM pa to je tvoja igra?
[/quote]
PTKM postaje aktualna na 100.Možda i prije jer ovo je ZSE gdje je osnovno pravilo da pravila nema.
Naravno u mom portfelju postoji pravilo,da dionica koju kupim na duži rok/vremenski okvir maksimalno tri mjeseca,ali kvartal po kvartal postajem u nekim dionicama startosjedioc.
U Lopinex teče med i mlijeko!!!!