Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

iza nove godine nas čeka raspad sistema američki shatdown,nova europska bankovna kriza , mozda čak hiperinflacija ,a bogami i svjetski rat
u svakom slučaju ako ne bude hiperinflacija u sad, nas čeka, jer ako fed počne dizati kamate, eto nama belaja euro 10 , dolar 8
pa se ti jebi mali vlaju

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

@ lopina

Evo sad ćemo pratiti BPBA (R-A i R-B). Ako u kraćem razdoblju poraste, priznat ću ti vještinu. I početi te pratiti svojom lovom, naravno.

Ako si uša ns 4-5 skinija si 100 do 300 %.Ja bi izaša na 14,dakle može i na 13.
Jer ova neobvezujuća ponuda od SNBA za kupnju BPBA garantira tromjesječni prosjek
od cca 6 kn.Malo morgen.Tropmjesjećni prosjek prema novom zakonu o preuzimanju se može primjenjivati samo ako se dionicom trgovalo barem u trećini dana u zadnja tri mjeseca.U BPBa se to nije dogodilo pa bi cijena trebala biti određena arbitražno.Procjenitelj u igri.
I kolika bi ta cijena trebala biti?
Alternative je uša po 14,pa ne bi trebalo ispod te cijene.
BV BPBA je cca 27/nakon otpisa i rezervacija tj gubitka od 27 mil kn u tri kvartala ove godine/Da li su izbačeni svi kosturi,pitanje je sad??
Za HPB je ponuđeno o,70 BV,pa bi po toj logici BPBA trebala po 20.
Dakle raspon od 6 minimalno do maksimalno 20.Ali kako se za BPBA bori SNBA/Hrvatska/,J#T/Sloivačka/,i Ameri su tu, na pomolu međunarodni
sukob radi prevlasti u BPBA.
A slušajte IVANU sedmu.a ne Lopinu.Male bamke će postati hit na ZSE.Govorio sam
vam da kupujete BPBA po 5 i niže kada je CEBA sindrom bio aktuelan,ali vi ćete radije po 14.Dođite,skupite mojih 1000 kom na 14,možda i na 13.
I onda bi malo pojača SNBA.Valjda stvarno misle kupiti BPBA,ili kupuju kao što je DDJH kupovao INGR.Sve je moguće i zato oprez.

U Lopinexu sve puca od bujice meda i mlijeka.Istina velki rast vodostaja,ali
mala količina vode.Relativno rastem kao gljiva poslije kiše!!!!!!!Baza raste,jasno!!!!!

..best buy BRODARI…

..best buy BRODARI…

ma čuj na ovom topicu ti se skupljaju samo oni kojima se ne isplati ni pisati nalog ako nisu sigurni da će dionica bar 100% u najviše mjesec dana, šta će njima brodari.

http://kastela.com/vijesti/novac/1545-snazan-rast-zaposlenosti-u-sadu
Kad će ovo do danas?

INA je best buy dionica !
Važno je jedino kupiti u trenutku kada će biti najjeftinija .
I to je to .
I koliko god vam ja to trubim godinama , znam da ćete vi kupovati kada su dionice najskuplje a prodavat ćete kada će biti najjeftinije .
ovaj moj post ocjenili ste ocjenom 16
A pazi sad :

KATARCI ZAINTERESIRANI I ZA KUPLJU INE:

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/uz-lng-katarci-zainteresirani-i-za-kupnju-ine-907270 [vecernji.hr]

… jako ih je zainteresirala i moguća prodaja dionica Ine
– kaže naš sugovornik,
dodajući kako u ovom trenutku interes potencijalni kupci iz Katara imaju i za dionice koje u svom portfelju još uvijek ima država,
no zainteresirani su i za dionice mađarskih vlasnika,
bude li doista MOL prodavao svoj udio kao što najavljuje…

.

Katar kupue sto i koga?

Tko ce to dogovoriti? Slinić i ostali znalci?

Ajme.

A i sto ce im neka Ina? Nemaju rafinerija i procesiranje u Kataru?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

ne bojim se ja za Linexa i “njegovu” inu … neće mu biti prvi put da ju (pre)prodaje

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Najbolje je u ova nesigurna vremena držati novac na banci….kakve dionice..[emo_smijesak]
Počele su pomalo reklame za oif-ove…dali vam to što znači???
Sjećate se kad su iskakali iz svake paštete…[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

bear ali u koju banku? izvan RH,lel ti znaš da je RH postala tvrtka
i to doo,ovo je luđe da ne može biti luđe
po ovome ispada da RH također može ići u predstečajnu nagodbu;)

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Vaš link …

Bitcoin.

Po meni sama mehanika je odlična i necentraliziranost je čak garancija dobrog rasta u ovom slučaju. Šuma maslačaka koja je posađena na par mjesta se lakse siri vjetrom nego suma iz centra.

Najveći problem nije mehanika niti sigurnost nego laka pojava konkurencije.

Bitcoin lako će naći svoju konkurenciju i premda će novac koji odlazi u elektroničke valute rasti u volumenu, uspon rasta će biti niži pošto će uskoro rasti ponuda valuta.

Možda sam u krivu.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close