Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Informanka.

– evo ovaj tjedan, sada smo na polovini tjedna a zarada mali autić, za 3 trgovinska dana u kojima je Crobex u minusu.
– kako me je krenulo moglo bi do petka to narasti i na jedan pravi luksuzni autić tipa županice Sisačko-Moslavačke.

– I love this game.
Pozdrav !

portfelj mi u ovom casu vuku ernt i kodt-p-a, ali kilavo, za ocekivati je da ce dosadanje lokomotive ili u korekciju ili u stagnaciju. kako sada stoje stvari za razliku od Ivane meni treba cijela kalendarska godina za zaraditi na dionicama novi mali auto, a lako mi u finisu kroz prosinac mogu poceti otpadati dijelovi, ono kad banda skine gume, retrovizore, brisace, siceve itd. ako ga ostavis u mracnoj ulici[emo_smijeh]

Ma što da se hvalim? Vidjeti moj post od 19. o.m. u 16,21 sati.
E moja ivanasedma, gdje si ti i od bicikla, kamoli nekog rabljenog auta.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Ma što da se hvalim? Vidjeti moj post od 19. o.m. u 16,21 sati.
E moja ivanasedma, gdje si ti i od bicikla, kamoli nekog rabljenog auta.

A čime bi se imao hvaliti? Da ti je gubitak smanjen sa -90% na -89.9%? Bravo! Još malo i na konju si!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

@ kressojeM
Sa tim gubicima jučer sam zaradio za jedan bolji auto srednje klase sa full opremom (što bi rekla ivanasedma). Kakav bi tek bio da nisam zaradio sa gubicima?

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Ivana7
Koje je marke vozilo koje si zaradila u protekla 3 dana…

– tjedan mi je krenuo fenomenalno dobro, a na kraju je dosta te zarade ishlapilo.
– nisam baš nešto stručna za te aute, ali otprilike na kraju tjedna je ipak upala u košaricu KIA – jeftiniji model, ali polovna.

– I love this game.
Pozdrav !

– tjedan mi je krenuo fenomenalno dobro, a na kraju je dosta te zarade ishlapilo.
– nisam baš nešto stručna za te aute, ali otprilike na kraju tjedna je ipak upala u košaricu KIA – jeftiniji model, ali polovna.

– I love this game.
Pozdrav !

Kako ide na kladionici?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Tamo joj je porfelj isto u plusu..

A BALVANA!!! :) :) :)

… na kraju tjedna je ipak upala u košaricu KIA – jeftiniji model, ali polovna…

Ajooj rijesi se toga odmah, potrosit ces na popravke sve sto imas.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

procitao Shillerov Irrational exuberance, odlican vrazji odvjetnik za sve nas koji mislimo/koje je naucila napisana literatura da dionice(tj. indeksna kosarica dionica) sigurno donosi pristojan povrat ako je dovoljno dugorocno. posebno vrijedna kao glas razuma u vremenima mjehura, dovoljan je pogledati graf distribucije dugogodisnjih povrata prema prethodnom P/E. ispred sebe imam jos jednu poslasticu u pdfu: Montierov Value investing: tools and techniques for intelligent investment.

Eto Jadranke. Tko je rekao da to ne valja? 50% zarade u 6 mj. Nije loše

Vaš link …

Mali dioničari morat će se pomiriti s manjom zaštitom

New Report

Close