Informanka.
– evo ovaj tjedan, sada smo na polovini tjedna a zarada mali autić, za 3 trgovinska dana u kojima je Crobex u minusu.
– kako me je krenulo moglo bi do petka to narasti i na jedan pravi luksuzni autić tipa županice Sisačko-Moslavačke.
– I love this game.
Pozdrav !
portfelj mi u ovom casu vuku ernt i kodt-p-a, ali kilavo, za ocekivati je da ce dosadanje lokomotive ili u korekciju ili u stagnaciju. kako sada stoje stvari za razliku od Ivane meni treba cijela kalendarska godina za zaraditi na dionicama novi mali auto, a lako mi u finisu kroz prosinac mogu poceti otpadati dijelovi, ono kad banda skine gume, retrovizore, brisace, siceve itd. ako ga ostavis u mracnoj ulici[emo_smijeh]
Ma što da se hvalim? Vidjeti moj post od 19. o.m. u 16,21 sati.
E moja ivanasedma, gdje si ti i od bicikla, kamoli nekog rabljenog auta.
Ma što da se hvalim? Vidjeti moj post od 19. o.m. u 16,21 sati.
E moja ivanasedma, gdje si ti i od bicikla, kamoli nekog rabljenog auta.
A čime bi se imao hvaliti? Da ti je gubitak smanjen sa -90% na -89.9%? Bravo! Još malo i na konju si!
@ kressojeM
Sa tim gubicima jučer sam zaradio za jedan bolji auto srednje klase sa full opremom (što bi rekla ivanasedma). Kakav bi tek bio da nisam zaradio sa gubicima?
Ivana7
Koje je marke vozilo koje si zaradila u protekla 3 dana…
– tjedan mi je krenuo fenomenalno dobro, a na kraju je dosta te zarade ishlapilo.
– nisam baš nešto stručna za te aute, ali otprilike na kraju tjedna je ipak upala u košaricu KIA – jeftiniji model, ali polovna.
– I love this game.
Pozdrav !
– tjedan mi je krenuo fenomenalno dobro, a na kraju je dosta te zarade ishlapilo.
– nisam baš nešto stručna za te aute, ali otprilike na kraju tjedna je ipak upala u košaricu KIA – jeftiniji model, ali polovna.
– I love this game.
Pozdrav !
Kako ide na kladionici?
Tamo joj je porfelj isto u plusu..
… na kraju tjedna je ipak upala u košaricu KIA – jeftiniji model, ali polovna…
Ajooj rijesi se toga odmah, potrosit ces na popravke sve sto imas.
procitao Shillerov Irrational exuberance, odlican vrazji odvjetnik za sve nas koji mislimo/koje je naucila napisana literatura da dionice(tj. indeksna kosarica dionica) sigurno donosi pristojan povrat ako je dovoljno dugorocno. posebno vrijedna kao glas razuma u vremenima mjehura, dovoljan je pogledati graf distribucije dugogodisnjih povrata prema prethodnom P/E. ispred sebe imam jos jednu poslasticu u pdfu: Montierov Value investing: tools and techniques for intelligent investment.
Eto Jadranke. Tko je rekao da to ne valja? 50% zarade u 6 mj. Nije loše