Sam vrh krize predviđa se za 2015 godinu tko će to izdržati pitam se.
Oni s parama u sefovima.
Sam vrh krize predviđa se za 2015 godinu tko će to izdržati pitam se.
Kriza, koja gdje? U Hrvatistanu? Svijet nije u krizi niti najmanje, tko god kaze da je prica gluposti koje nisu niti najmanje utemeljene u podacima.
Samo stednja je ključ za bogatstvo, prava kriza je discount sale svega, ali prije 2017 – 2018 sumnjam u neki znacajniji pad potaknu pravim fundamentima.
FED izlazak sa trzista obveznica? Ok ali nije dovoljno…
pito sam za tipove za best buy..da li je tu ona naša draga drugarica šta šiša ovce……mislim da se zove ivana7…ako je nek se javi pod hitno….
Best buy.
– zadni best buy koji sam vam pisala na ovoj temi (5 dionica).
– bili ste jako kritični i napunili me jedinicama, a što drugo od većine vas očekivati.
– a sve sam fenomenalno dobro pogodila i o.k profitirala iliti zaradila.
– dvije moje najveće investicije, fenomenalna izvješća koja su uzrokovala i rast cijena na tim dionicama, tu sam malo i kratila pozicije.
– preporuka mi je bila i jedan osiguratelj, raslo je i to, prodala sam i većinu tog osiguratelja.
– preporučila sam i 2 brodara, jednog na tada najnižoj cijeni, prodala sam i to, tu sam vam napisala kada sam to prodavala, kao kupci su se pohvalili, moje standardno dobre ovčice (gospon Beear, Lopina i moj prijatelj Splićo koji je imao još neka dosta nezgodna ulaganja te je ponovno bankrotirao).
– a ovog drugog brodara sam kupila pa prodala pa ponovno kupila (zaheb), pa ponovno na dnu dokupila te je sada ispalo o.k., a sada moram i to prodati…
– i ovaj tjedan sam zaradila za malo veći auto, nakon malo duže stanke, ali u međuvremenu nisam novce gubila.
– sve vam ovisi u kojim ste dionicama, a ovaca za šišanje barem ne nedostaje na našem tržištu, i samo se vi tješite kako to niste vi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Opet biserovanje od dotične! Nemreš vjerovati da ona misli da joj se vjeruje sve ovo. A sve nešto uopćeno i općenito. Tako svatko od nas može zaraditi svaki mjesec 100 t.kuna. Daj Ivanasedma, uozbilji se. Zašto ti je toliko važno da toliko izmišljaš svoju dobit? Ja mislim da si ti u opakom minusu. O tome ti nama piši. Vjerojatnije stvari ćemo prije i povjerovati.
Piše Večernji “Dali smo u HGK u 20 godina 3 milijarde kuna za loš posao’
da smo za te novce kupovali bufettov Berkshire sad bi vrijedilo 10 milijardi dolara[emo_ooooo]
zahvaljujem se ovako javno jednom forumašu,koji želi ostati anoniman što mi je prije par dana reko da si kupim dio dioki-a.uspio sam si nešto zaraditi.molim sljedeće tipove za best buy..može i na privat
unaprijed hvala
pofuk
p.s. molim i drugaricu ivanu7 da se javi da vidimo kako je i da li još uvijek voli ovu igru…usput ako joj nije teško neka i ona dade koji prijedlo za best buy…ako nije raspoložena za to neka barem baci koju informanku da vidimo koliko je zadnjih dana auti zaradila i koje klase
Dobar članak.
Risk aversion često i je fundamental analysis.
Rizik cijene dionice je često vezan za poslovanje ali i ne nužno. Naravno, taj bijeli šum koji se pojavljuje non stop je izraz nesigurnosti i problema u FA firme.
Što se marketa kao cijelog tiče, i varijance koja je neočekivana, ista je stvar kao da imate neku verziju delta dirac funkcije koja se nalazi na 0-x —> odredite x.
Tko to može super.
Često se igranjem volatilnosti “znalci” pokušavaju naci nasuprot trenda, nase čega god – ali je to jako teško predvidjeti i exploatirati, jer jak skok od dugoročnih prosjeka moze znaciti i trenutnu volatilnost/jacu varijancu ali i dugoročno mijenjanje trenda što vas moze ostaviti na krivoj strani ulice.
Vremenske serije daju dojam kauzaliteta dok je kauzalitet samo u t tj vremenu i zapravo ne govori nista dok se nagib ne neutralizira…
Daj Ivanasedma, uozbilji se. Zašto ti je toliko važno da toliko izmišljaš svoju dobit? Ja mislim da si ti u opakom minusu. O tome ti nama piši. Vjerojatnije stvari ćemo prije i povjerovati.
A to ti zaključuješ iz svog primjera pisanja na IGH ili? Kako to da ti tražiš tu da ljudi govore o svojim eventualnim minusima, a ti svoje dubioze na drugim dionicama prikazujes, u najmanju ruku, genijalnim…..
zahvaljujem se ovako javno jednom forumašu,koji želi ostati anoniman što mi je prije par dana reko da si kupim dio dioki-a.uspio sam si nešto zaraditi.molim sljedeće tipove za best buy..može i na privat
unaprijed hvala
pofuk
p.s. molim i drugaricu ivanu7 da se javi da vidimo kako je i da li još uvijek voli ovu igru…usput ako joj nije teško neka i ona dade koji prijedlo za best buy…ako nije raspoložena za to neka barem baci koju informanku da vidimo koliko je zadnjih dana auti zaradila i koje klase
Odavno se nisam nasmijao ovako.Ma svaka čast Mr. pofuk.