Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kerempuh, jel imaš kakvo mišljenje o adrisovoj duhanskoj diviziji u nekom srednjeročnom razdoblju (5g.), u pogledu prihoda i EBITDA?

Sorry, ne pratim Adris i duhan i nemam predviđanja za taj biznis. Možda drugi forumaši mogu pomoći (npr. znam da je bigfoot pratio Adris).
[/quote]
Prodao sve na 280-290 kn,za sad vidim bolje prilike na drugim mjestima.
Vrlo površno pratim.

"Only dead fish swim with the stream"

BeargG

Korekcija bi mogla puno prije toga, a sektor o kojem pričaš tek je krenuo sa korekcijom.

– godina je pri kraju a moj prinos je točno 21.71% , sada će kritičari napisati kako sam loše planirala.
– o portfelju ću samo napisati kako mu je osnova portfelj gospona Drevila, jedino sam taj portfelj pohvalila na ovoj temi i sigurna sam kako će i taj portfelj ovu godinu završiti s +20%.(na temi moj portfelj imate portfelj gospona Drevila).

Ivana,
Čestitam na uspjehu i prinosu! Osobno ne vjerujem da imate toliki prinos ovu godinu pa dajte ako nije tajna napišite u koje ste dionice ulagali i kako ste došli do +21%?
LP
[/quote]
ne znam zasto ne vjerujete Ivani, ako joj je portfelj slican mome sve odgovara, ja sam na vikend dosao do 21,4% prinosa u 2013. godini s reinvestiranom dividendom, jucer po zatvaranju 21,8%. istina moze se prigovoriti da je prinos samo na dionice koje sam imao 1.1.2013. manji jer su dio prinosa od 21,8% ostvarile i dionice koje sam kupio doinvestiranjem tj. ubacivanje casha kroz 2013. (da budem jasan, govorim o njihovom porastu od cijene po kojoj su kupljene), a ne samo novac koji je bio u dionicama 1.1. i reinvestirana dividenda. imao sam tri faze rasta u ovoj godini, u prve dvije portfelj mi je rastao kad i crobex, ali brze, a poslije padao puno sporije, a u sadasnjoj fazi rasta crobex ide dole, moj portfelj gore.

krajem 2014 početkom 2015….
A do tada koliko god sumnjao jedan sektor ide munjevito gore kroz slijedećih 6 mjeseci…..najbolje ćeš vidjeti slijedeći tjedan…

transporteri……

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

– godina je pri kraju a moj prinos je točno 21.71% , sada će kritičari napisati kako sam loše planirala.
– o portfelju ću samo napisati kako mu je osnova portfelj gospona Drevila, jedino sam taj portfelj pohvalila na ovoj temi i sigurna sam kako će i taj portfelj ovu godinu završiti s +20%.(na temi moj portfelj imate portfelj gospona Drevila).

Ivana,
Čestitam na uspjehu i prinosu! Osobno ne vjerujem da imate toliki prinos ovu godinu pa dajte ako nije tajna napišite u koje ste dionice ulagali i kako ste došli do +21%?
LP
[/quote]
ne znam zasto ne vjerujete Ivani, ako joj je portfelj slican mome sve odgovara, ja sam na vikend dosao do 21,4% prinosa u 2013. godini s reinvestiranom dividendom, jucer po zatvaranju 21,8%. istina moze se prigovoriti da je prinos samo na dionice koje sam imao 1.1.2013. manji jer su dio prinosa od 21,8% ostvarile i dionice koje sam kupio doinvestiranjem tj. ubacivanje casha kroz 2013. (da budem jasan, govorim o njihovom porastu od cijene po kojoj su kupljene), a ne samo novac koji je bio u dionicama 1.1. i reinvestirana dividenda. imao sam tri faze rasta u ovoj godini, u prve dvije portfelj mi je rastao kad i crobex, ali brze, a poslije padao puno sporije, a u sadasnjoj fazi rasta crobex ide dole, moj portfelj gore.
[/quote]

danas po zatvaranju 22,8% [emo_zloban][emo_palacg][emo_plazi], evo i graf

Drevil,
Ja na Vašem grafu da prostite ne vidim ništa. Drugo napišite po kojoj cijeni ste što kupovali i kada. Ostalo sam mogu razabrati i izračunati.
LP

Drevil,
Ja na Vašem grafu da prostite ne vidim ništa. Drugo napišite po kojoj cijeni ste što kupovali i kada. Ostalo sam mogu razabrati i izračunati.
LP

da stavim sve ulaske od 2008. u kojima sam jos uvijek? , vjerovali, ne vjerovali, meni svejedno, mislim da mi je portfelj na razotkrivajmo portfelje zadnje stavljen u 8. mjesecu, mozda stavim svjeze stanje, a sigurno ima i neki oko nove godine, pa tko hoce neka usporedjuje.

Vaš link …

Drevil,
LP

Da ti na nos nalijepi sve transakcije, vjerojatno mu ni tada ne bi vjerovao…

Vaš link …

molio bih ako ima netko od iskusniji forumaša da mi kaže prognoze za best buy i prognozu za kretanje cijena na burzi…može i neki graf pa da usporedimo zajedno sve
unaprijed hvala
pofuk

Sam vrh krize predviđa se za 2015 godinu tko će to izdržati pitam se.

New Report

Close