Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vi kolegice vrlo dobro znate da ja preporuke nikada ne dajem niti ću ih dati.

– kako ne daješ peporuke.
– a što je s hrpom reklama koje stalno imaš u svim postovima.
– ma dobar si ti meni, puno sam zaradila na tvojoj reklami PBZ i nisam izišla kad i ti na 1.500kn već skoro na max. ali po meni to je više sreća.
– a ima još dosta toga u tvojim reklamama, samo su neke odradile već rast.
Pozdrav !

Evo par grafića. Tko ih ne voli nek ih ne gleda. [smiley1]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Evo jednog zicera : DDJH. Čim se LCDS ispuca (a to će biti uskoro) i čim se objavi čiji će se tenkovi raditi (a i to će biti uskoro) odemo na 3 BV

– tu dionicu već tri put kupujem i prodajm, uz solidne zarade.
– ima stvarno neke cikluse.
– zadnje sam skoro po max prodala dvije trećine.
-ako cijena još padne nadokupljujem ili ću čekati da dobiju posao pa ću ih kupiti po većoj cijeni.
Pozdrav !

Evo par grafića. Tko ih ne voli nek ih ne gleda. [smiley1]

– ma gledam ja sve te grafove, meni nekako puno šarenkasto.
– nego ti meni reci što misliš za INU i ADRS, toga imam najviše i stalo, a ja još nadokupljivala.
– što da radim ?
– i kakva je dijagnoza za DDJH, VART, BLJE, ZVCV.
– gastarbajter (zimzeleni) jako lijepo napiše, objasni, još ima boldane i neboldane, samo što ja od njegovih dionica bježim kao vrag od tamjana.
Pozdrav !

Eh dušice, zimzelen je svoje imunitetet potrošio kad je kupio ADRS. Sad je plavi vodeći, pa onda onaj dosadni indijanac, pa dugo nitko, pa Dragan. Znanac je vidio da ga ne slušaju pa više i ne piše. Hakela je u RS, a Vi kupujte ove preskupe dionice i uživajte.

Moj savjet je: CASH-R-A i bježite od svih dionica iznad 2 buka ko vrag od tamjana.

Ivana zlato kako ljubavni život. Ima li kakavih naznaka neke veze ili si još slobodna ko ptica ???

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

INA i ADRIS nema greške. Adris je na dnu a INA je na hlađenju i mislim da neće puno ispod 3200. Kad krene tržište krenut će i one. Varteks ima stabilan rastući trend i sve mu ide u prilog zadnje vrijeme. Trenutno možda best buy. Kod DDJH i Belja se mijenja smjer i čini se da opet idemo gore. ZVCV ima dobre fundamente i trenutno od nabrojanih najlošije izgleda ali zbog niske likvidnosti mislim da se neće puno korigirati a sa svakom novom vijesti može samo gore.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

INA i ADRIS nema greške. Adris je na dnu a INA je na hlađenju i mislim da neće puno ispod 3200. Kad krene tržište krenut će i one. Varteks ima stabilan rastući trend i sve mu ide u prilog zadnje vrijeme. Trenutno možda best buy. Kod DDJH i Belja se mijenja smjer i čini se da opet idemo gore. ZVCV ima dobre fundamente i trenutno od nabrojanih najlošije izgleda ali zbog niske likvidnosti mislim da se neće puno korigirati a sa svakom novom vijesti može samo gore.

– hvala Quark, ovo je već bolje i puno razumljivije.
– i ja stalno pratim ADRS i INU.
– INA se trži na skromnom prometu u Londonu skoro 50kn više nego kod nas, ima kupnje samo ju ne mogu dobiti jeftino, kod nas su puno veći prometi, mali i dalje prodaju a veliki fondovi konstantno skupljaju,
– čini mi se kako je skoro ista situacija kod ADRS.
– a i dosta drugih dionica je odradilo dobar rast, odradili su ga ADRS i INA ali su u zadnje vrijeme stali.
Pozdrav !

Sonniboy: ” e moj ivek… sad slijedi realitet.. 1. ivana ti nije ovak lijepa ko na slici 2. osoba koja piše pod njenim nickom nije žena nego neki usrani tip 3. unutra je sa 300- 500 tisuća 4. gore navedeni iznos i nije neka lova 5 sviđa mi se tvoj iskreni nastup, samo naprijed 6. ozbiljan ulagač se budi prije 8 AM, popije kavu, pročita novine… i ne spava do 12… ko ivana 7.nitko ovdje ne zaslužuje da mu se diviš kloni se ovih 7 glavnih grijeha[smiley2] SRETNO ” – nema me dva dana i onda odmah ovakve stvari, pa ovu su stranice za dobre savjete i dobre preporuke za kupnju ili prodaju. A sad odgovor na ovih 7 točaka. 1. Ivana je još i ljepša nego na slici, pa pitaj ove koji me poznaju, ovako ispadaš smiješan. 2. papučaru jedan ne želim se spuštati na tvoj nivo. 3. puno više od te najviše cifre sam zaradila u prvom kvartalu. 4. pitaj svoju mamu je li gornja cifra neka lova. 5.sviđa ti se iskreni nastup Iveka, e tu već možemo pričati o kvocijentu inteligencije, što nisi kužio kako nam je Ivek stigao sa foruma Mojnovac, tamo je izgleda sve manje naivnih te u sve većem broju dolaze na ovaj forum. – a Ivek se po načinu pisanja i meni sviđa, i nije da je sirotinja ko ti, ima čovjek, i meni će sigurno dati koju dobru preporuku. 6. šljakeri se bude prije osam, koji ozbiljni ulagač čita novine, kad bi ti novinari znali ulagati bavili bi se ulaganjima, ili misliš kako pišu savjete samo za tebe, kako bi ti zaradio. 7. pa tebi se divimo kako si promašio temu i glupostima koje pišeš. 8. ako imaš još koju točku samo piši. Pozdrav !

…Ivana iskreno zavidim onima koji te poznaju, imaju veliku privilegiju bit u tvom društvu.
Da te nema bilo bi malo i dosadno na forumu.
Ako si za bilnd date piši. Imat ćemo puno tema investiranje,bilance

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Qurkovi grafovi.
– tu možemo po ulazima viditi što je investitorima interesantno, štedljivi ljudi ne otvaraju sve.
ADRS i DDJH daleko najinteresantniji.
INA odavno prodali.
ZVCV daleko najmanji interes.
Pozdrav !

Kolega quark, imate mozda 1Q za ZVCV, ja ga ne nadjoh jos.
Svidja mi se njihov RSI, a i Bollinger se suzava. Manje vazno, ali bila je i promjena u prvih 10.
A jesenas je najavljena i jedna dobra vijest, bas ju moram provjeriti sutra, ima li sto novo.[smiley11]

No respect

Moj savjet je: CASH-R-A i bježite od svih dionica iznad 2 buka ko vrag od tamjana.

S kojeg planeta ovo dolazi ?
Sjetim se Balaševića : “sa samog ruba pameti stižu mi strašni savjeti…”

[color=black][/color]

dvujić:

Moj savjet je: CASH-R-A i bježite od svih dionica iznad 2 buka ko vrag od tamjana. ”

S kojeg planeta ovo dolazi ?
Sjetim se Balaševića : “sa samog ruba pameti stižu mi strašni savjeti…”

Mislim da je dvujić zapravo vladački: “sve je im’o, ništa i’mo nije”[smiley11]

No respect

New Report

Close