Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na DIOK-R-A trenutno imamo dobar primjer što se događa s dionicama koje rastu po 30% na dnevnoj bazi, i investitorima koji ulažu u takve dionice pritom se rugajuci drugima s "vidi moja dionica je danas narasla 20%, a ova tvoja ni mrdac već 6mj."..

Iskreno mi je žao dobronamjernih ljudi koji će pogubiti novac u DIOKiu jer su ih drukeri navukli unutra, dok mi samih drukera nimalo nije žao.

DIOKI_PSN-nije prošlo-znači vjerovatno stečaj.stečajna imovina nedostatna za isplatu vjerovnika,dakle dioničarima ne ostaje ništa,BV nula kuna po dionici i to je bilo jasno u prvom prijedlogu predstečajne nagodbe kada je nominala trebala sletiti na 10 ,sa brojem dionica od preko 50 mil komada.I to je bilo realno.
A onda promjena PSN,sa nominalom od 100 i dokapitalizacijom po 100.Očito bez
pokrića,da li je to bila samo navlakuša.Moguće.
Tko je bio mmudar u DIOKIJU je imao ništa upravo radi mogućeg scenarija kao što je bio danas.Oni skloni riziku,a ja pripadam toj skupini od svog cijelog rizičnog portfelja,a to su sigurno sve PSN,ni u jednoj dionici ne bi trebao imati više od 5% cjelokupnog portfelja.
Danas do 16 sati nisam imao ni jednu dionicu DIOKIJA,ali kako krv nije voda
skupio sam nešto po 8.Vjerovatno sam pogriješio jer vrijedi nula.ali ipak sam
uletio sa nekih 4% cjelokupnog portfelja.Volim uvijek biti na suprotnoj strani od mase ,
ali u igri najbrži prst bijeg očekivao sam da ću proći niže,planirao sam na 6.
Ali kamikaze se nisu htjele puštati niže.

U DIOKIJU samo krv,znoj i suze,čak i za one koji imaju ulaz po 8 kao ja.

Dragi Alias,ja sam od početka godine vjerovatno najuspješniji invesitor na ZSE.
Ne špekulant,nego minvestitor,jer se predržavam prvila disperzije.
Onaj tko me pratio i uvažavao je jako puno zaradio.
A kako bijaše na početku tako i vazda ,vjeke vjekova,amen!!!!!!

Evo moj portfelj u ovih godinu dana. Od prošle godine u 9mj.
Korf kupljen po 90kn prodan po 160. Ne sve. Imam još nešto komada, ali dosta sam toga prodao. Vdkt kupljen po 275kn prodan između 420 i 440kn. Adpl kupljen po 104kn prodan po 125kn već prije 5 mj. Tako negdje. Sada sam ponovo ušao u njega na 122kn. LKRI kupljena po 115 prodana po 124kn. JDRA kupljena po 480 još je držim. Nju ću i dokupljivati. HIMR kupljen po 190 prodan po 195. Prebacio se u JDRA s tim novcem. KOEI kupljen sad po 700kn. PODR kupljena po 260 i prodana po 250kn. za nešto sitno novaca. To je bilo kad je Mrsić govorio da će se nešto desiti pa sam rekao ajde da vidim šta će se to desiti. Najviše sam novaca imao u VDKT-u, korfu i jadr. Prinos mi je negdje oko 40%. Bez ikakve muke i brige na svijetu. i samo lijepi snovi. a vi brusite koliko hoćete po stečajkušama. da bi kupio i jednu dionicu iz vašeg portfelja prestao bi se baviti ovim poslom

Lopina svaka ti čast, ali kako da u te tvoje stečajuše netko uloži ozbiljne novce? Igrao sam se i ja nekada sa par milja kuna i bilo je zabavno i vrlo unosno. No sada daleko više imam uloženog novca, mirnije spavam i više zarađujem.

Lopina svaka ti čast, ali kako da u te tvoje stečajuše netko uloži ozbiljne novce? Igrao sam se i ja nekada sa par milja kuna i bilo je zabavno i vrlo unosno. No sada daleko više imam uloženog novca, mirnije spavam i više zarađujem.

***i ja sam se igral s par milijardi novca, no sada daleko više imam novca, mirnije spavam i više zarađujem… to kaj mi nos raste više nego tebi, nema veze

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Alias…Primjecujem da nisi kupovao Faureciu ? Kako to? Sjecam se i da si shortao naftu na 92 :)…

Ja sam nedavno zatvorio jedino spekulativnu poziciju u koju sam usao , a to je bilo BLJE..Usao sam radi tuzbe, nije uspjelo, razmisljao prodati na 75, reko pricekat cu, na kraju izasao malo iznad 61, fino popusio, no zivot ide dalje, u isto vrijeme druge su investicije fino odradilo tako da se to pokrilo…Trenutno kao kornjača stojim ukopan u ADPL, KODT i još nekim dionicama pa ćemo vidjeti kud ćemo i kako ćemo..

...

Nego sjeća li se netko da je prije točno godinu dana tu na BB temi pala oklada između korisnika domach i korisnika Hassenfefer (inaće multinick od Spliće koji svako malo mjenja nick, mislim da mu je trenutni nick prognozer)..

Uglavnom..Oklada je bila da će u ovo doba 2013g (dakle sada), ADPL isplačivati veću dividendu nego li će biti cijena jedne dionice DIOKIa..Hasan je tvrdio suprotno

Kolega Hassenfefer ako ste u blizini može komentar?

...

@ HaoRen

Toga sam se i ja sjetio. I ja sam pricao protiv diokia. Imao sam pravi nick. Sad ga ne mogu koristiti. Ne zbog moderatora nego posla. Shortao sam naftu na 99,50. Mozete naci prije da sam izgubio sitno novaca (1000kn) ali da sam puno zaradio znanjem. Kasnije sam se i ja sjetio toga, ali i da sam zaboravio spomenuti viro koji sam kupio za 515 i prodao za 535kn. Ovdje govorim samo o našem tržištu. ne pricam o vani.

Uglavnom..Oklada je bila da će u ovo doba 2013g (dakle sada), ADPL isplačivati veću dividendu nego li će biti cijena jedne dionice DIOKIa..Hasan je tvrdio suprotno

Kolega Hassenfefer ako ste u blizini može komentar?

Mislim da se oklada vrtila oko cijene na 01/10/2013, tako nešto.
Dobio sam, u svakom slučaju, hvala na reminderu 🙂

Gdje je lopina. Jucer je rekao da je kupio dioki po 8kn. Ali ga je moderator izbrisao. Sad će reci da ga je prodao za 12 i da će na diokiju biti meda i mlijeka ahahahah

ako dozvoljavate, kad već prognoziramo:
dividenda ADPL 2013. će biti veća od cijene DIOK 01.10.2013.

all in

[cool]

Strana 1478 [emo_smijeh]

Best buy – igh

New Report

Close