ista im je djelatnost ali je JDOS 10 puta jeftiniji od CROS.
šta iz toga možemo zaključit… da je JDOS bolji ili lošiji od CROS?
šta iz toga možemo zaključit… da je JDOS bolji ili lošiji od CROS?
[/quote]
Ali preskup u odnosdu na Medenu rivijeru-HMDN i AMDN,više HMDN jer je povuka
“samo” 60% a AMDN lijepih 200%.
Nastavak slijedi,sutra u 13 sati,a za desetak dana i AMDN vjerovatno ulazi u redovno trgovanje.
A i BPBA ulazi u redovno.Postati ću ponovno likvidan.Ne više od dva dana.Ponovno će se pojaviti neka nelikviduša,koja će naglo zabljesniti.
Male banke me golicaju,i naravno TNPL,možda i JDPL.I dokup HBRL na 5.Kako to
lijepo izgleda.
A VART radi kao urica.
Med i mlijeko teče u potocima.
što iz toga možemo zaključit… da je JDOS bolji ili lošiji od CROS?
– iz toga možemo zaključiti… da je Hidroelektra Niskogradnja dioničko društvo.
– I love this game.
Pozdrav !
Brodari su u modi ponovo…onaj tko je prerano izašao ulazit će i izlaziti više puta…Ulazimo u ciklus kada brodari nisu više visoko rizična roba tim više što sve svoje prihode ostvaruju na stranom marketu..
Strpljivo….sve ćemo mi to naplatiti..[emo_smijesak]
Svaka čast brodarima i ekipi-čestitam
Držim se i dalje -Varteks i DIOKI u idućim danima.
ATPL i dalje nabija cijenu i promet. Definitivno je bila best buy u proteklom jednomjesečnom razdoblju. E sad, pitanje do kuda će prije korekcije?
Jel ovo Ivana7 pisala?
‘Prikupljajte dionice Končara D&ST, vrijednost im može porasti i 20 posto’
Best buy Vam je u narednih 10 dana HPB. Država nestrpljivo očekuje dotok “svježe kešovine”. Prodaja zagarantovana, trenutna cijena “sitnica”. Zarada u kratkom roku najmanje 50% na ovu cijenu, i to u najcrnjem scenariju. A u najbjeljem scenariju 100%. LP!
Ne želim širiti negativno raspoloženje ali najave iz vlade o drastičnom povećanju rashoda države u sljedećim godinama u konačnici može značiti samo jedno, best buy je avionska karta u jednom smjeru, sve više čini mi se da i destinacija nije toliko bitna. Malo karikiram ali ovo zaista odlazi predaleko.
Ne želim širiti negativno raspoloženje ali najave iz vlade o drastičnom povećanju rashoda države u sljedećim godinama u konačnici može značiti samo jedno, best buy je avionska karta u jednom smjeru, sve više čini mi se da i destinacija nije toliko bitna. Malo karikiram ali ovo zaista odlazi predaleko.
nema negative,moj porfelj divlja.zaista nenormalno.
Sramim se ,koliko sam pametan,govorio je jedan moj prijatelj.
Pročitajte koje sam dionice jučer velićao.Ni sam bloger ih ne bi ovako napumpa,a ja sam to napravio bez ijedne vlastite kune i podrške na BIDU.
Moja moć raste,ali ne smijem postati bahat,jer tko visoko leti nisko pada.
Na burzi sigurno.Većina je depresivna,normalno,jer treba imati nosa.Moj je duži od Pinokiovog,naravno mislim na njuh,a ne na laganje!
Ako skineš jedan zicer onda si srećković,a ako ućestalo pogađaš onda si znalac!!!
Na ZSE teče med i mlijeko!!!!!Ma što teče::bujica je to!!!!!!
@ lopina
Ako nisi ušao sa opipljivom lovom, ma kako velik bio postotak rasta, na malom ulogu je ipak samo sića zarada.
Ja sam skoncentriran na ATPL i to sa iznosom. Zarada zasada uhu, zadovoljavajuća.
Veselo.
Prodala si ATPL u trenutku kad je tek ozbiljnije bio krenuo u rast. Full promašaj. A sve bi nas htjela uvjeriti kako zarađuješ na burzi. Jalov pokušaj.
– imala sam 2 građevinca – prodano.
– ATPL – prodano, nešto sitno sam i ostavila.
– TNPL – većina prodana.
– još sam neke dionice prodavala, na svemu tome sam zaradila, negdje više negdje manje.
– trenutno su te dionice za mene previše rizične investicije i zašto ne bi kapitalizirala 10-20% dobiti.
– u sljedećim postovima ću vam napisati koje dionice su dugoročno o.k. i gdje je rizik minimalan.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ivana jel ti to opet kupuješ TNPL….[emo_smijesak]