Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INDG=THNK

I love the Smell of Profits in the Morning

Ivanu znam iz viđenja. Izgleda super. Rastavljena, godina oko 28, koka i pol. Znam i iveka. Ima vinograd u Bistri, tako da mu ni za zamjeriti.

Sve u svemo oboje su mi dragi ulagači.

25 godina, neoženjen, nikad ni bio………… [smiley2][smiley2][smiley2]

[smiley11]

SAPN bi mogla potegnuti, što mislite, nije odavna

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

INDG=THNK

ne bih rekao… thnk je jedna od jacih firmi u tom segmentu.. grade ko ludi, vjetar u ledja imaju i imaju kvalitetne kadrove…

Tekst posta ce se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumijevanju.

Zadnjih dva tjedna sam čistio portfelj. Dugoročni portfelj mi je posložen. Sad sam nekih 25% u cashu.
Kodt (i još par dobrih prilika) sam nažalost propustio :(. Nekak više ne vidim što kupiti, ima li tko kakav prijedlog?

Trend is your friend.

Zadnjih dva tjedna sam čistio portfelj. Dugoročni portfelj mi je posložen. Sad sam nekih 25% u cashu.
Kodt (i još par dobrih prilika) sam nažalost propustio :(. Nekak više ne vidim što kupiti, ima li tko kakav prijedlog?

ELKA ako uhvatiš ispod 200 [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

e moj ivek… sad slijedi realitet.. 1. ivana ti nije ovak lijepa ko na slici 2. osoba koja piše pod njenim nickom nije žena nego neki usrani tip 3. unutra je sa 300- 500 tisuća 4. gore navedeni iznos i nije neka lova 5 sviđa mi se tvoj iskreni nastup, samo naprijed 6. ozbiljan ulagač se budi prije 8 AM, popije kavu, pročita novine… i ne spava do 12… ko ivana 7.nitko ovdje ne zaslužuje da mu se diviš kloni se ovih 7 glavnih grijeha[smiley2] SRETNO

– nema me dva dana i onda odmah ovakve stvari, pa ovu su stranice za dobre savjete i dobre preporuke za kupnju ili prodaju. A sad odgovor na ovih 7 točaka.
1. Ivana je još i ljepša nego na slici, pa pitaj ove koji me poznaju, ovako ispadaš smiješan.
2. papučaru jedan ne želim se spuštati na tvoj nivo.
3. puno više od te najviše cifre sam zaradila u prvom kvartalu.
4. pitaj svoju mamu je li gornja cifra neka lova.
5.sviđa ti se iskreni nastup Iveka, e tu već možemo pričati o kvocijentu inteligencije, što nisi kužio kako nam je Ivek stigao sa foruma Mojnovac, tamo je izgleda sve manje naivnih te u sve većem broju dolaze na ovaj forum.
– a Ivek se po načinu pisanja i meni sviđa, i nije da je sirotinja ko ti, ima čovjek, i meni će sigurno dati koju dobru preporuku.
6. šljakeri se bude prije osam, koji ozbiljni ulagač čita novine, kad bi ti novinari znali ulagati bavili bi se ulaganjima, ili misliš kako pišu savjete samo za tebe, kako bi ti zaradio.
7. pa tebi se divimo kako si promašio temu i glupostima koje pišeš.
8. ako imaš još koju točku samo piši.
Pozdrav !

INDG=THNK

Ajme.
[smiley15]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zasad sam samo skužio da je ivana sistematična…
Voli nabrajati i ljepo poslagati jedno iza drugoga, hehe[smiley16]

fazan: ” INDG=THNK ” Ajme. [smiley15]

– kakav je to savjet “ajme”.
– ja sam tek večeras došla sebi od ovih prznika.
– znam kako si ti proučavao izvješća, ima li koja preporuka za mene koja sam u velikom kešu.
– meni je sve skupo.
– a i moji ziceri su danas padali tako niti nisam računala minuse.
– to je jako zgodno jer tada nemate pojma koliko ste izgubili.
Pozdrav !

plavi: ” fazan: ” INDG=THNK ” Ajme. [smiley15] ” – kakav je to savjet “ajme”. – ja sam tek večeras došla sebi od ovih prznika. – znam kako si ti proučavao izvješća, ima li koja preporuka za mene koja sam u velikom kešu. – meni je sve skupo. – a i moji ziceri su danas padali tako niti nisam računala minuse. – to je jako zgodno jer tada nemate pojma koliko ste izgubili. Pozdrav !

Vi kolegice vrlo dobro znate da ja preporuke nikada ne dajem niti ću ih dati.
Žao mi je zbog Vaših zicera, moji su danas rasli.
Vama je skupo kao i g. Galincu, on je da podsjetimo od prošle godine u korekciji i očekuje slom tržišta.
Samo da ne krenete njegovim stopama ( čekanja ) , a u međuvremenu vam prolaze vlakići.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo jednog zicera : DDJH. Čim se LCDS ispuca (a to će biti uskoro) i čim se objavi čiji će se tenkovi raditi (a i to će biti uskoro) odemo na 3 BV

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close