Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lopina promašio si cijeli fudbal sa hbrl

Konkretnije.Nitko nije nepogrešiv.Ja mislim da sam u pravu što se tiče osnovne
matematike.

U HBRL će teći med i mlijeko,ako dozvoli kanabis!!!!!!

Cijelo vrijeme ste postali na hbrl da se ne isplati kupovati. Matematika nije uvijek najvažnija na zse

Kanabis

Ne bih se složio.
Četiri računske operacije su bitne za svaku trgovinu,a na ZSE još i više jer
gdje nitko ne računa,a mislim,uglavnom na fond menađere i financijere,mora netko i
računati.
HBRL
Dividend day 26.4-dividenda u splitanim dionicama,nominala 10 kn.legle 20.09.
U razdoblju od 26.4. do 16.9 kupovalo se nesplitane dionice.
Odluka donesena na istoj Glavnoj skupštini.Kao da netko namjerno voza dioničare i
dovodi ih u zabludu.Da sam imao dionice bio bih spušio.Kupova nisam.Ni mrtav izgledalo mi je preskupo,kad ono best bay za kupce i pad u provaliju za prodavače.
A izgledalo je suprotno.

Ali sada je sve izvjesno i jasno.

Svi junaci nikom ponikoše.
HMDN raste:Normalno.Vjerovatno ulazio u redovno trgovanje
HBRL stabilizirana
ELKL raste kao gljiva poslije kiše.
VART_povući će,čekam
BPBA dokupljujem po 5,50 ali ide teško-i ta dionica ulazi u redovno
SNBA toni a ja nisam na kupnji,ne možeš na tri mista,uvijek negdje izgoriš
INDG-čekam zeru niže

Med i mlijeko teče u mom portfelju,a vi u depresiji.I Ivana 7 se ne javlja.A kako bi kada se ne zarađuje.Čak i xy i Barcelona izašli iz mode.Sve više razočaranih
sljedbenika lika i djela blogera.
I naravno JAKT,FMPS,BRIN,SLPF,QUNE,TRMF stoje kao stina.
I najbitnije,izgleda da ću imati sreće i nakrcati se TNPL po 300.
Zaista,nikada povoljnija situacija na ZSE.

Politika.

– jučer sam napisala poduži post na temu politika (pa sam ga obrisala), po tom pitanju sve vidim, sve znam što bi se trebalo učiniti, ali to jednostavno ne znam napisati.
– ja osobno stvarno nisam s tom politikom opterećena niti me to zanima, ali ta politika doslovno uništava život u ovoj zemlji.
– a te političare opet bira narod (kakav narod takvi političari), za mene nema neke razlike (HDZ ili SDP), a neke pametnije alternative niti nema jer narod bira.
– te obje stranke podmićuju narod s novcem koji ova zemlja nema te se dužimo i dužimo.
– dno je jako blizu, mnogi će izgubiti povlastice, sve će teže biti nahraniti stotine tisuća uhljeba koje su stvorile HDZ+SDP.
– možda bi najbolje rješenje za ovu zemlju bilo da se proglasimo Kraljevina Hrvatska.
– za kralja bi birala gospon Todorića pa neka se on misli kako prehraniti i zaposliti ovaj narod.
– demokracija ničemu ne vodi.

– ovo je tema Best buy, nešto najgore mi je kada se na ovoj temi piše o politici.
– ali velika većina investitora se je prebacila na političke teme odnosno komentare istih.
– i na blogu gospona xy više nema ništa o dionicama, on i njegova svita obožavatelja prebacili su se u politiku i političare.

– I love this game.
Pozdrav !

– ovo je tema Best buy, nešto najgore mi je kada se na ovoj temi piše o politici.
– ali velika većina investitora se je prebacila na političke teme odnosno komentare istih.
– i na blogu gospona xy više nema ništa o dionicama, on i njegova svita obožavatelja prebacili su se u politiku i političare.

– I love this game.
Pozdrav !

Ova vlada pokusava nametnuti percepciju da se kriza moze pobjediti administrativnim mjerama. Znacaj i moc partijskih cinovnika raste, a trziste ima sve manje utjecaja na poslovanje tvrtki. Pretpostavljam da od tuda dolazi povecan interes investitora za politiku.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

– možda bi najbolje rješenje za ovu zemlju bilo da se proglasimo Kraljevina Hrvatska.
– za kralja bi birala gospon Todorića pa neka se on misli kako prehraniti i zaposliti ovaj narod.

Ja sam navikao na kraljicu.

Bi li ti mogla to odraditi da ne zamaramo Todu. On je prezauzet preuzimanjem Merkatora. Vec imas ime i broj, poslat cemo Lopinu da ti nadje neku krunu u pola cijene. On je majstor za nalazenje podcijenjenih stvari.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Vaš link …

Kada ne idu investicije najbolje je tražiti krivca u politici.Tipični način da i dalje budete gubitnici na tržištu kapitala.Istina ,da na ovako plitkoj bari je teško upravljati sa nekoliko milijuna kuna,ali sa 1 mil kn,ne kupujući
skupo fondovskosmeće tipa ERNT,HT,ADPL,LEDO itd.ZSE vam pruža nevjerovatne prilike.Naravno da ih trebate pronaći,a dovoljno vam je da slijedite mene,jer
kada vam kažem da je neka dionica dobra,treba krenuti odma,ne čekati,jer ja sam se
već nakrca,tj.maksimalno 30% u likvidušu ili maksimalno 5% u rizičnu investiciju.
Naravno da je to puno manje od,gotovo beznaćajno a vama dajem dobru informaciju.
Vratite se nekoliko mjeseci unatrag,pročitajte teme i utvrditi ćete da sam bolji futurolog od Nostradamusa.On piše u parabolama,a ja točno u glavu.
I sada bih vam nešto preporučio.
Medena rivijera bi trebala postati hit.Država se želi naplatiti u metrima
i u AMDN i HMDN.Jako/lucidus/ ima 32% Medene.Solaris želi Belvedere,KORF
želi sve,Jako/sunce koncern/ želi sve ili možda mulja da bi svojih 32% u Medenoj skupo utopija.Ali kuha.Pozicija je interesanta u najjačoj branši u HRVATA_turizmu.
A što se tiće Ivanine krune,ne želim je tražiti za nju ,jer je ne zaslužuje jer grinta umjesto da ukazuje na pozitivne prilike ona grinta.Ovo nije tema na kojoj se plaće nego daju dobre ideje.

Na ZSE teče med i mlijeko kao u bajci!!!!!!

Važna napomena:Kada sam počeo Medenu kampanju AMDN je bila 20 kn,sada je 70.
Dakle lijepo je povukla.A HMDN je povukla sa 50 na 66.Prva možda previše ,druga
premalo.Zloćesta Ivana će reći da sam izaša iz AMDN i uša u HMDN.I to je točno.I reći će da sam
druker,a nisam samo sam matematičar.Volim zarađivati,relativno puno,ali kako
glavnica kisne i apsolutni rast postaje značajno sve veći i veći.

Na ZSE tek dolazi vrijeme jeftinih kupnji,a vi ziheraši imate priliku da
prodate skupo fondovsko smeće i uložite u sadašnje autsajdere koji bi za koju godinu trebali postati skupo fondovsko smeće!!!!!!!

Na ZSE kao i na svakoj burzi se može krasno zarađivati,ali treba raditi i koristiti mozak.Panika i strah vas približava nižem zoonivou.I nemojte grintati.Ove stanice su namjenjene kreativnim optimistima!!!!

Na ZSE teče med i mlijeko!!!!!

…ali sa 1 mil kn,ne kupujući skupo fondovskosmeće tipa ERNT,HT,ADPL,LEDO itd…

Pitao sam vas već jednom ali ste mudro prešutjeli pa eto, kada vi već ponavljate konstataciju da i ja ponovim pitanje.
Temeljem čega, kojeg podatka, parametra ili čega već, procjenjujete ADPL kao skupo fondovsko smeće?

Politika.

– jučer sam napisala poduži post na temu politika (pa sam ga obrisala), po tom pitanju sve vidim, sve znam što bi se trebalo učiniti, ali to jednostavno ne znam napisati.
– ja osobno stvarno nisam s tom politikom opterećena niti me to zanima, ali ta politika doslovno uništava život u ovoj zemlji.
– a te političare opet bira narod (kakav narod takvi političari), za mene nema neke razlike (HDZ ili SDP), a neke pametnije alternative niti nema jer narod bira.
– te obje stranke podmićuju narod s novcem koji ova zemlja nema te se dužimo i dužimo.
– dno je jako blizu, mnogi će izgubiti povlastice, sve će teže biti nahraniti stotine tisuća uhljeba koje su stvorile HDZ+SDP.

– I love this game.
Pozdrav !

Trebala bi prestati čitati blog xy. Tamo nečeš pročitati ništa što će ti pomoći da na burzi odrađuješ best buy transakcije. Od Plastika, Đure, Petrokemije i Korfa jedino je ovaj zadnji narasao i to samo zato jer je u njega ubacio milijune (drugdje zarađene, ne na burzi). I koliko dugo Korf već stoji bez novih xy ulaganja? Može se sad samo okrenuti prema dolje. Sva ostala ulaganja su mu ispod prosjeka prosječnog ulagača. Blog je puko teoretiziranje gdje osim teorije ništa praktično nečeš naučiti.
Primi se stečajuša, odlučno i aktivno. Tu češ zaraditi. Sve ostalo ti je puko beskorisno buljenje u monitor. Prodala si ATPL u trenutku kad je tek ozbiljnije bio krenuo u rast. Full promašaj. To ti je na Eclectici savjetovano? Uzdaj se u se i u prihvatljive rizike trgovanja. Ostavi se zicera.
Čitam tvoje postove i ne mogu reći da (teoretskog) pojma nemaš o dionicama, ali ipak je očito da pojma nemaš o tome kako i kada i s čime trgovati u datom trenutku.
A sve bi nas htjela uvjeriti kako zarađuješ na burzi. Jalov pokušaj.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

New Report

Close