Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A čini se da se i na Varteksu počelo nešto pozitivno događati. Sad samo treba pogoditi kada prodati.

Na varteksu se to dalo primjetiti već nekoliko dana prošlog tjedna ,a sada kad je objavljeno službeno na ZSE- što drugo nego pozitivinar razvoj.

U idućih nekoliko dana VARTEKS-DIOKI, bez nagovora na kupnju ili prodaju , samo poznata uzrečica – med i mlijeko u većim količinama-kako kaže lopina.

Vaš link …

nisam ni sumnjala u to da ste sve kupili na dnu, pa da vam je odradilo 20ak% ;-). Bravo i svaka čast!

– Likvidne dionice tipa HT ili ADPL možete kupiti na nekom dnu.
– slabije likvidne dionice nema šanse, ako idete na količinu pojačana kupnja podiže cijenu dionice, obrnuto je kod prodaje, veća kiličina ruši cijenu dionice (trenutno se na toj dionici događa upravo to).

– tako sam ja na nekom dnu u toj investiciji kupila cca 1/3 dionica, te dionice sam kupovala i na samom vrhu (cilj je bio sitnim kupnjama podići cijenu).
– ali kad se cijena sruši nemate šanse prodati sve ako imate dosta toga, tako da s cca 50% toga igram dolje gore (stalno mi je u portfelju).
– najvažnije mi je veliku većinu kupiti po jeftinim cijenama.

– ako ste u dobroj investiciji, o.k. FA i još je dionica dividendna tu nema straha od nekog većeg gubitka.
– vaš novac radi bolje nego u banci, imate veći prinos od bankarske kta., ta dividenda vam je svake godine na raspolaganju za potrošiti ili reinvestirati.
– a jednog dana će i cijena dionice ići gore ako je investicija o.k.

– u dionice morate investirati novac koji vam nije neophodno potreban, jer kod kratkoročnog investiranja (a dionicu morate prodati – treba vam hitno lova) tada radite nepotrebne velike gubitke.

– upravo zato, dio portfelja mi je u kunama (novčani fond), i euri najkraća oročenja u najrizičnijim bankama koje daju značajno veću kta. od tvz. velikih sigurnih banaka.

– kada bih bila 100% sigurna u bilo koju dionicu sve bih novce investirala u tu dionicu, ali kod dionica vam je najveća sigurnost cca. 90%, kod banaka za manju lovu ta sigurnos je 100%, ali i kod banaka se disperzirajte na 4 banke.

– I love this game.
Pozdrav !

Nego, nešto drugo mi nije jasno… zašto prodavati nešto ako je to trenutno best buy? Da bi investirali u nešto drugo što nije best buy?

– na ovo pitanje vam ne mogu napisati iskren i točan odgovor.
– jer se ja igram, ja igram igricu.

– razlozi mogu biti ovog tipa:
– dosadno mi pa ne znam ni sama zašto sve ovo radim, ali me zabavlja, nije mi ovo ni prvi ni zadnji put, ovo isto sam radila na više dionica.
– treba mi lova za neku drugu investiciju,
– rušim zbog jeftinog dokupa jer sam ovo ljeto zaradila dosta love,
– rušim cijenu kako bi prodavatelji prodali što jeftinije,
– želim izazvati paniku na dionici i saznati koje je trenutno dno za tu investiciju,
– na nižim cijenama omogućiti nekim većim igračima ulaz u dionicu, jer su me zamolili za takav tip usluge.

– I love this game.
Pozdrav !

U idućih nekoliko dana VARTEKS-DIOKI, bez nagovora na kupnju ili prodaju , samo poznata uzrečica – med i mlijeko u većim količinama-kako kaže lopina.

– rasti će VARTEKS-DIOKI jer je na burzi prisutno preko 80% burzovne publike željno velikih zarada.
– kod mog pogleda na investicije te obje dionice dugoročno ne vrijede ni 1 kunu.
– svi investitori koji će vam na temamo o tim dionicama pisati epove neće u tim dionicama biti prisutni ni 3 dana.
– logika je jasna, tu će biti ili 20% plusa ili 20% minusa.

– ako želite kupiti dionicu u kojoj će te mirno spavati, dionicu koja ima potencijale za dugoroćni rast, koja je dividendna, dionica koja se kao i Croatia Os. bavi osiguranjem a 30 puta je jeftinija od CROS.

– to je dionica JDOS.

– ali to nije dionica tipa za investirati neku veću lovu.
– dionica je i više nego nelikvidna, trguje se samo u 13:00 sati.
– to je dionica o.k. za cca 1-2% portfelja.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. imam dionice JDOS.

Vaš link …

– rasti će VARTEKS-DIOKI jer je na burzi prisutno preko 80% burzovne publike željno velikih zarada.
– kod mog pogleda na investicije te obje dionice dugoročno ne vrijede ni 1 kunu.
– svi investitori koji će vam na temamo o tim dionicama pisati epove neće u tim dionicama biti prisutni ni 3 dana.
– logika je jasna, tu će biti ili 20% plusa ili 20% minusa.

– ako želite kupiti dionicu u kojoj će te mirno spavati, dionicu koja ima potencijale za dugoroćni rast, koja je dividendna, dionica koja se kao i Croatia Os. bavi osiguranjem a 30 puta je jeftinija od CROS.

– to je dionica JDOS.

– ali to nije dionica tipa za investirati neku veću lovu.
– dionica je i više nego nelikvidna, trguje se samo u 13:00 sati.
– to je dionica o.k. za cca 1-2% portfelja.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. imam dionice JDOS.
[/quote]

Slažem se da će danas rasti Varteks -DIOKI nekoliko dana oko 20-30% plusa,i da je publika željna velike zarade, to se da primjetiti iz aviona,koliko će se tko zadržavati u ove dvije dionice je odabir pojedinca i njegove želje ,u to se nebih mješao.

Tko misli trgovati dionicama best buy svakako bi ovo trebao pročitati.
http://www.business.hr/business-class/10-savjeta-koji-ce-od-vas-napraviti-warrena-buffetta

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Bravo,pun pogodak.
A IVANA 7 se izruguje na CEBA.
vjerovali ili ne ovaj tjedan je padala 2 puta po 75% dnevno,
…meni je dosta -75% dnevno,

– CEBA, med i mlijeko…jako obilato.
– gospon Lopina a da nešto stavite na Medvešćak.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ivana 7,nisam ja dioničar CEBA.Tko malo prosurfa ovu temu utvrdit će da je
Ivana stara kost u ovoj dionici,kupnja po 400 i više!
Iskreno mi je žao da je i sa malim brojem dionica izgubila 99,xx % uloženog.
Moje iskreno saučešće.

Ne tješim se da ima gorih od mene,onih koji gube.Moj portfelj trenutno pobjeđuje.

Na ZSE teče med i mlijeko.

Moje iskreno saučešće.

– ispravno, “primite moju sućut”.

– I love this game.
Pozdrav !

moja tvrdnja: BEST BUY JE DALEKOVOD.

– Dalekovod danas -26.47% ,
– a koliki će pad biti sutra ???

– na žalost tako završe investitori koji prate investicije i drukanja mojih prijatelja gospon Lopine i Spliće.

– I love this game.
Pozdrav !

moja tvrdnja: BEST BUY JE DALEKOVOD.

– Dalekovod danas -26.47% ,
– a koliki će pad biti sutra ???

– na žalost tako završe investitori koji prate investicije i drukanja mojih prijatelja gospon Lopine i Spliće.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
možda je netko kupovao na 23,24 26 kad je bila pa izlazio na 3x i nešto npr….bitno je da se vi veselite kad ubodete 2kn na adpl i dižete u nebesa kodt ili pak protrgujete par desetaka tisuća evra sa sa 1% zarade….blago vama,,, niš drugo ne valja al moja ulaganja su best buy…..[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

New Report

Close