Ali i dalje stojim, srednjoročni BEST BUY itekako IGH d.d. [emo_novac]
kolega a da počnete prognozirati sportsku kladionica best tip,zicer,p/k itd…
Drzim da danas svaki pravi ulagac koji drzi do sebe mora u portfelju imat IGH,KSST,DLKV,DIOKi,VART,MGMA,CEBA i ostale predstecajne i stecajne perjanice. Ovo je jednostavno must have za one koji se bave ulaganjem. Ravnomjerno u postocima rasporedit ulaganje u te dionice, i jos pokusat dokupit recimo TNSA,VLDS… preko plavog oglasnika ako vec ne ide drugacije.
Drzim da danas svaki pravi ulagac koji drzi do sebe mora u portfelju imat IGH,KSST,DLKV,DIOKi,VART,MGMA,CEBA i ostale predstecajne i stecajne perjanice. Ovo je jednostavno must have za one koji se bave ulaganjem. Ravnomjerno u postocima rasporedit ulaganje u te dionice, i jos pokusat dokupit recimo TNSA,VLDS… preko plavog oglasnika ako vec ne ide drugacije.
ovo je preslika portfelja Lopine. I Zmajkija.
Vrhunski znalci, market moveri, market makeri.
Dodao bi i PTKM. To je tek pravi “deal”.
Danas će biti best buy IGH tko uspije uletiti među prvima kad se odblokira.
Naravno, best buy je i onima koji su ulazili proteklih dana ispod 200 kuna.
– prvi su uletili po 234kn, kasnije je bilo i po 200kn.
– je li znate koliki je dug te firme ???
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Znam, znam. Dugovi i nominalne cijene su inače jako relativna kategorija.
Ali znam i koliko je poslova predstoječih. Valjda za pola milijarde.
A i novi će doći.
Ova dionica nakon što su svi vjerovnici amenovali Plan financijkog i poslovnog restrukturiranja više ne može bitno dolje. Ali može gore, a to je … što? Best buy. Samo polako.
… Naravno, ovdje još treba dodati i zaradu od nadzora izvođenja radova, koja za sada nigdje nije iskazana.
@ivana7
– kolika bi tu mogla biti dividenda ???
– moje mišljenje je kako je sada bila super prilika baciti tog gubitaša u stečaj, ne predstečajna nagodba, nego ono gotova igrica – nema više.
– I love this game.
Pozdrav !
………………………………………………….
od stečaja ništa, ovo će životariti i dalje.
Što mislite za JDOS?
Lijep rast dobiti. Povećavaju se rezerve.
Trenutna dobit po dionici 786,80 kn. Cijena na tržištu dionice 2.979,00 kn.
Dakle, nekih 26,42% po dionici.
Knjigovodstvena raste. Trenutno iznosi 6.346,54 kn. P/B=0,46
P/E=3,81
Uskoro skupština gdje bi se trebala isplatiti dividenda u iznosu 256 kn. Iz prijašnjih godina kako bi se oslobodila plaćanja poreza…
Ali i dalje stojim, srednjoročni BEST BUY itekako IGH d.d. [emo_novac]
– trenutno pobjednik dana s minusom od -11.07% .
– I love this game.
Pozdrav !
Što mislite za JDOS?
Uskoro skupština gdje bi se trebala isplatiti dividenda u iznosu 256 kn. Iz prijašnjih godina kako bi se oslobodila plaćanja poreza…
Prema dnevnom redu, dividenda se isplaćuje iz dobiti 1998.-2013.
Nije uopće precizirano koliko iz koje godine, a porez se ne plaća samo na dobit prije 31.12.2000. godine.
Tako da, vrlo vjerojatno na veliku većinu dividende će ići porez…