Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas će biti best buy IGH tko uspije uletiti među prvima kad se odblokira.
Naravno, best buy je i onima koji su ulazili proteklih dana ispod 200 kuna.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

– inf se odnosi na ATPL i TNPL, za ostale brodare nemam pojma.
– I love this game.
Pozdrav !

Da će TNPL danas u pozitivnu blokadu to sam poprilično siguran!
S obzirom na sve na 700kn smo jako jako brzo.

Ista ta IVANA koja cijelo vrijeme tvrdi da TNPL vrijedi 100kn sad priča kako je to BEST BUY.
Kolegice vratite se na datum 20.8. i moju tvrdnju: BEST BUY JE DALEKOVOD.
Tko je pratio digao je 50%.
Nadalje sad je BEST BUY TANKERSKA i ona će do 700-750kn.

prognozer
Napisao si danas da Igh ide na 320kn, a trenutno je na 210kn. Pravi znalac iprognozer nema šta.

@ivana7
s jednim djelom investicija pratim gospona XY, ipak je on najveći i najpametniji investitor u RH, ali u njegove investisije koje su tipa našeg gospon Lopine (tvz. LOPINEX) ne investiram, ako i investiram to je sitno.

– gospon Đemso mjescima na ovoj temi piše o HDEL, ja sam mu više puta napisala neka napiše zašto ??? ali o HDEL nema nikakva komentara.

– gospon XY na svom blogu napiše mišljenje o INGR i pade Ingra na 3.5kn, a na spomen HDEL odleti HDEL, ali mi je žao što ju nisam odmah prodala.
– napisao je kako je 50% HDEL već trejdao, zbog toga oprez.

– ne vjerujem vam ja u te građevinare, u SLO su svi propali, propasti će i kod nas.
– ali ako je prilika nešto zaraditi zašto ne, i na Industrogradnji se moglo zaraditi, ali oni koju su se nakrcali s tom dionicom sada tonu sve dublje i dublje a kupnje nema.

– lijepo je gospon XY napisaio na svom blogu, kupujte dionice koje su fundamentalno o.k., ako im cijena i padne, ako je investicija o.k. i cijena će se vremenom oporaviti, na to bi ja još nadodala i po mogućnosti dividenda.

– HDEL fundamenti su stvarno niski, neće tu sada biti neke dividende ili buma građevine,
– ali je logično očekiveti povećani promet, a na većem prometu i rast cijene dionice, isto to sada imamo na ATPL i TNPL.
– koliko će trajati ovaj val i dokle će to ići nemam pojma.

– I love this game.
Pozdrav !
—————————————————————–

Što kaže XY za Dioki???

Varteks akumulirao na 13,50 -14 kn.

Best buy:IPKK
P/S=0,46
P/E=7,02
P/B=0,49
EPS=27,57 kn (a trži se po 19x,xx kn)
Povećanje temeljnog kapitala s 100.000.000 HRK na 184.972.600 HRK

Po meni jedna od boljih dionica na ZSE. Jedino što mi smeta jest likvidnost. Da je barem malo likvidnija.

Što kaže XY za Dioki???

– pitajte ga osobno, gospon XY ima svoj blog, nemojte biti sramežljivi.
– ja sigurno neću investirati u DIOK.

– I love this game.
Pozdrav !

Varteks akumulirao na 13,50 -14 kn.

– kolika bi tu mogla biti dividenda ???
– moje mišljenje je kako je sada bila super prilika baciti tog gubitaša u stečaj, ne predstečajna nagodba, nego ono gotova igrica – nema više.

– I love this game.
Pozdrav !

prognozer
Napisao si danas da Igh ide na 320kn, a trenutno je na 210kn. Pravi znalac iprognozer nema što.

– moj prijatelj Splićo od 10 dionica na jednoj i pogodi prognozu.
– to je sasvim solidan rezultat od 10%.

– I love this game.
Pozdrav !

Danas će biti best buy IGH tko uspije uletiti među prvima kad se odblokira.
Naravno, best buy je i onima koji su ulazili proteklih dana ispod 200 kuna.

– prvi su uletili po 234kn, kasnije je bilo i po 200kn.
– je li znate koliki je dug te firme ???

– I love this game.
Pozdrav !

Koleginice Ivana, evo jedan BEST SELL za Vas:

KODT – plaće kasne i isplaćuju se na rate, stanje KRIZNO

New Report

Close