Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I Ivekova slika je photoshop da ne bi bilo nesporazuma . Vidljivo iz aviona (hint za laike: uocite razliku u teksturiranoj pozadini iza znamenki i tamo gdje znamenki nema). Los rad vrlo [smiley1]

ovoliko ce ivek imati kad ulozi u petrokemiju i djuru [smiley2].

Iskreno se nadam ovakvim ciframa!!!! Jedino bi morao prvo kupiti navedene dionice. [smiley1]

skype - ivek1234

ivana7: ” – e moj Ivek. – ako ti nije cilj zarada na burzi, onda vjerojatno šljakaš svaki dan za sitnu lovu. – a vjeruj mi, ono što tebe plati poslodavac u godinu dana ja dosta puta to zaradim u jedan dan na burzi. – ali nekada se i izgubi tvoja godišnja plaća pa i više od toga u jedan jedini dan. – zabava i igra je ovaj forum, i ovo je posao, forum, ali me zabavlja. – tu se stvarno dobije puno korisnih informacija, samo ih treba dobro isfiltrirati. Pozdrav ! ” Draga Ivana, moram priznati da si sve 100% pogodila. Da sljakam svaki dan, 6-7 dana u tjednu za placu od 1900 kuna mjesecno. Nije puno, slazem se. No, moje je i posteno je zaradjeno. Uistinu ti se divim sto si u mogucnosti u jednom danu zaraditi ili izgubiti moju cijelu godisnju placu. Tako nesto ne mogu si niti zamisliti. Ti si ocigledno puno sposobinja od mene i ja to ne negiram. S druge strane, kako sam svijestan da je moja placa relativno mala pa onda niti dobitak ili gubitak moje godisnje place i nije tako velika stvar. Duboko vjerujem da igraci velikog kalibra kao ti vrte puno veca sredstva. Ne mozemo svi imati sposobnosti i vrhunsko obrazovanje kakvo ti vjerojatno imas. Ja imam 2 razreda srednje skole (MSC), radim sa prastare 386-ice preko modema od 14400 i moram stedjeti na telefonskim impulsima kada se spajam jer idem preko anonimnog pristupa. Istinski se divim tvojim mogucnostima i sposobnostima. Meni je to cisti SF i svijestan sam da to mogu dozivjeti samo u nekom drugom zivotu. Nekako izmedju redova citam da smatras da ljudima kao sto sam ja nije mjesto na ovom forumu niti na burzi i to shvacam kao dobronamjerni savjet. Medjutim, odlucio sam ostati dok me burza skroz ne ubije a i nece biti neki veliki gubitak na tako sitnim sredstvima kao sto su moja. Iako, ruku na srce meni je svaka kuna velika. Stvarno bi volio biti velik i mocan kao ti. Divim ti se. Za mene je burza i dalje vrhunska zabava i uzivancija – pa dok ide, ide. 🙂 I ne zaboravimo staru Petronijevu izreku: Mundus universus exercet histrionem! 😉 Srdacan pozdrav od Iveka koji je odlucio da ostane i bori se za svoje mjesto pod suncem.

e moj ivek… sad slijedi realitet..

1. ivana ti nije ovak lijepa ko na slici
2. osoba koja piše pod njenim nickom nije žena nego neki usrani tip
3. unutra je sa 300- 500 tisuća
4. gore navedeni iznos i nije neka lova
5 sviđa mi se tvoj iskreni nastup, samo naprijed
6. ozbiljan ulagač se budi prije 8 AM, popije kavu, pročita novine… i ne spava do 12… ko ivana
7.nitko ovdje ne zaslužuje da mu se diviš

kloni se ovih 7 glavnih grijeha[smiley2]

SRETNO

Scio me nihil scire

Ivanu znam iz viđenja. Izgleda super. Rastavljena, godina oko 28, koka i pol. Znam i iveka. Ima vinograd u Bistri, tako da mu ni za zamjeriti.

Sve u svemo oboje su mi dragi ulagači.

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like a slow drive down a long dirt road - THAT'S HOW I LIKE IT

Ivanu znam iz viđenja. Izgleda super. Rastavljena, godina oko 28, koka i pol. Znam i iveka. Ima vinograd u Bistri, tako da mu ni za zamjeriti.

Sve u svemo oboje su mi dragi ulagači.

Vidim da se mi znamo!!!! [smiley2]

skype - ivek1234

Sjetili ste me vica u kojem opatica na kraju prizna da nije Marija nego Marijan koji ide na maskenbal.
Tema “best buy” je ovdije posve metaforički primjenjena.

[color=black][/color]

Evo malo preporuka za sl. tjedan:
MMTZ – odlaskom na BTS izgubila na atraktivnosti, ali trenutno najpotcijenjenija građevinska tvrtka.
Mali je problem velika vrijednost dionice, ali split 1/1000 bi bio idealan za ovu dionicu.
Pogledajte samo na koliko su bookova građevinske tvrtke.

Trebalo bi razmotriti i Tehniku za koju vjerujem da može do 10.000 bez većih problema.

Da li ima i najmanjih naznaka o splitu ili to samo maštate?

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Trebalo bi razmotriti i Tehniku za koju vjerujem da može do 10.000 bez većih problema.

Pssstttt….. [smiley2]

skype - ivek1234

Evo malo preporuka za sl. tjedan:
MMTZ – odlaskom na BTS izgubila na atraktivnosti, ali trenutno najpotcijenjenija građevinska tvrtka.
Mali je problem velika vrijednost dionice, ali split 1/1000 bi bio idealan za ovu dionicu.
Pogledajte samo na koliko su bookova građevinske tvrtke.

U kojem roku to vjerujete za THNK, odmah nakon izvješća ili ?

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

I Ivekova slika je photoshop da ne bi bilo nesporazuma . Vidljivo iz aviona (hint za laike: uocite razliku u teksturiranoj pozadini iza znamenki i tamo gdje znamenki nema). Los rad vrlo [smiley1]

mogla bi biti, ali i ne mora. razlike u teksturiranoj pozadini stvorile su se usljed jake jpeg kompresije, a ne rada u photoshopu. dobar rad u photoshopu se ne primjeti. i ja sam jedan od onih koji photoshopom zarađuje za život pa eto…

no da se vratim na temu – obavezno obratiti pozornost na THNK u sljedećih mjesec, dva. 10000kn je realnost

Ja više nemam potpis.

Alien: ”
I Ivekova slika je photoshop da ne bi bilo nesporazuma . Vidljivo iz
aviona (hint za laike: uocite razliku u teksturiranoj pozadini iza
znamenki i tamo gdje znamenki nema). Los rad vrlo [smiley1]

mogla bi biti, ali i ne mora. razlike u teksturiranoj pozadini stvorile
su se usljed jake jpeg kompresije, a ne rada u photoshopu. dobar rad u
photoshopu se ne primjeti. i ja sam jedan od onih koji photoshopom
zarađuje za život pa eto…
no da se vratim na temu – obavezno obratiti pozornost na THNK u
sljedećih mjesec, dva. 10000kn je realnost

Mozda covjek radi u banci [smiley2]
Ma nije ni vazno, pravi igraci se ne daju isprovocirati i pokazivati svoje racune. Sa takvim racunom se ne bi ni zamarao na poslovnom forumu.
Nego za mene INDG ne izgleda nista losije od THNK.[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

New Report

Close