Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uh što se razvezlo o kodt-u, kao da je ingra [emo_smijeh]

KODT – INGR, novinarstvo.

– vijest je: Dioki dobitnik dana snažan rast Ingre (evo to je zabilježeno doslovno na svim financijskim portalima).
– vijest o tako velikom izvozu jedne naše firme u Kuvajt nema pa nema nigdje osim na portalu same firme.

– ali zato imamo svako toliko zadnjih deset godina vijest samo što nije neka naša firma neke Kuvajtske tenkove…

– ti novinari ili neznaju pisati ili nemaju pojma o investicijama i što je to.
– točno je to kako je Ingra porasla 2.22% .
– ali vijest bi bila kako jedan mirovinac koji je to kupovao po cca 400kn sada to prodaje po 3kn.
– vijest bi bila predočiti narodu kakve mirovine mogu očekivati od tih mirovinskih fondova naročito onda kada ovi kupe auto ceste i počmu se baviti bojanjima tunela.
– vijest je i to kako taj mirovinac ima još Ingre za iskkrcati se 526.590 dionica, a cijena od 3kn im je sasvim o.k.
– vijest bi bila kad bi ti novinari napisali koliko ono realno vrijedi Ingra.
– vijest bi bila kada bi novinari napisali zašto ta Ingra ne ode u stečaj.

– i za Dioki mogu dosta toga napisati, ali nešto treba ostaviti za pisanje i tim novinarima.

– I love this game.
Pozdrav !

-da nastavim
-vijest bi bila kada bi se u HMDN, najveći vjerovnik država,dogovorila sa samom
sobom tj.sa najvećim vjerovnikom Ministarstvom financija i uspjeli dogovoriti
predstećajnu nagodbu
-isto to im se dogodilo na na HTPK,nisu se dogovorili
-u AMDN prvi put se isto nisu dogovorili,drugi put jesu,što im se dogodilo
-vijest bi bila da su SDP i HNS i stvarni koalicijski partneri,jer da jesu ne bi se događala gore navedene nepodopštine ove vlade
-vijest bi bila da netko kupuje teškog gubitaša radi korištenja poreskih olakšica
-vijest bi bila da aktivni sudionici kapitala donesu odluku da se otključa
vrijednost dionica-pitam vas koliko ću platit poreza na dobit kada TRFM
koji sam kupio na 100 prodam na 500.Ode 100 kn poreza,a to je 100% na moj ulaz
.vijest bi bila kada bi veliki investitori počeli pretumbavati dionice iz
vlasništva kao fizičkih osoba u vlasništvo poslovnih subjekata i obratno kako bi izbjegli plaćanje poreza na dobit u slijedećim razdobljima
-vjest će biti kada sve ovo iskoriste strani okupatori_za početak J&T u CEBI
trojanski konj za ulazak rizičnog kapitala
-vijest će biti kada Ivana 7 i Drevil rasprodaju svoje skupo dividendno smeće
i počmu slijediti pravi put,a to je Lopinin put blagostanja,zasnovan na jednostavnoj logici,kupujem vrijednost kada je jeftino
da ponovim:
Od građevinara 1.LVCV
od brodara:1.TNPL
od hotela:1.AMDN,naravno ako se država dogovori sa samom sobom,zato je treba svrstati u rizičnu investiciju

Naravno:TRFM,JAKT,BRIN,FMPS,SLPF,VLBT i QUNE/već je isciđeno 22,5 kn po dionici
tj 2,5 kn dividende i 20 kn iz temeljnog kapitala,a ima i zeru dugova-proućiti/
redoslijed nije slućajan

Od rizičnih 1.VART 2.INDG…………………ELPR/pazi može biti i zero,ali i puno više,stečaj na pragu/
I HMDN svrstati u grupu rizičnih.Naravno i VLBT.

-vijest bi bila da bloger uleti u prvih deset HMDN ,koji bi to bio dernek

Evo ja sam izbacio dvanaest zvijezda,Qune neću kupovati po ovim cijenama
Izbacite i vi vaših dvanaest pa ćemo vidjeti profit za devet mjeseci.

Molio bi cijenjene investitore koji vjerovatno i nisu ćuli za nijednu od mojih
zvijezda iz rukava,da ne komentiraju Oni će ih hvalisati kada ove zvijezde propjevaju,a ja ću ih
glantno ustupiti po skupoj gaži!!!

Na ZSE dolazi vrijeme visokih prinosa.

Kada me te moje zvijezde napuste,nemojte se bojati,još ih imam u rezervi.

Vidim da su ozbiljni investitori kao IVANA-KODT frustrirani zbog rasta DIOKija.
Ja nisam,jer se ne razumijem u kemijsku industriju,i DIOKI smatram kao sarin/bojni
otrov/ i nikada ne znaš kada će ga ispustiti.
Ali u dnevnom trejdu se može uvijek sudjelovati,iako uvijek postoji opasnost
da dođe do promjene smjera vjetra i mogućeg trovanja!!!!!
U DIOKiju je zadnjih dana bilo naglih promjena smjera vjetra,ali to je bio umjetni vjetar koji su izazvali sindikalisti,dobro organizirani i informirani od kuda
vjetar puše.

Kako je DIOKI pobjednik tjedna čestitke vlasnicima.Ali ponedjeljak je daleko?

Alias,
Znači iako nije bila napravljena izlazna faktura, po tebi su ti transformatori ušli u prihode?
Kamo je to moguće?

Naucite racunovodstvo.
[/quote]

alias,

nemoj davati paušalne odgovore ako nemaš bolji odgovor. Budući da navodiš MRSI, navedi koji i kako se knjiže prihodi za isporuke koje nisu obavljene kod izvoza koji je Končar planirao napraviti, odnosno, pokaži to u kojoj bilanci, RDIG-u su prikazali ….
[/quote]
Kako da pricam s vama kad nemate pojma? Ne prikazuju se samo u RDiG nego i u novcanom toku. Ma smijesno mi je pricati s ekipom na ovom forumu jer ne znate šta je bilanca, šta RDiG, a šta novčani tok. Ovo šta si pitao valjda ne znam. Jao

Ne razumijem što fali kodt-u. Od 12mj sam 12% u plusu + dividenda na narčunu. Za to vrijeme mirno spavam i čekam sve bolje rezultate. Lopina riskira infarkt za 200kn zarade na diokiu.

Mislim da će država prodati Kaštelanske staklenike…em što su na listi za prodaju em što rade i dalje gubitak pa nema nikakvog opravdanja da firma postoji em se svađaju em je Linić bez kinte….Zato mislim da će K.S. vrlo skoro na natječaj[emo_smijesak]

A kad objave natječaj to će biti apsolutni best buy na ZSE.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Vidim da su ozbiljni investitori kao IVANA-KODT frustrirani zbog rasta DIOKija.
Ja nisam,jer se ne razumijem u kemijsku industriju,i DIOKI smatram kao sarin/bojni
otrov/ i nikada ne znaš kada će ga ispustiti.
Ali u dnevnom trejdu se može uvijek sudjelovati,iako uvijek postoji opasnost
da dođe do promjene smjera vjetra i mogućeg trovanja!!!!!
U DIOKiju je zadnjih dana bilo naglih promjena smjera vjetra,ali to je bio umjetni vjetar koji su izazvali sindikalisti,dobro organizirani i informirani od kuda
vjetar puše.

Kako je DIOKI pobjednik tjedna čestitke vlasnicima.Ali ponedjeljak je daleko?

Lopina. Nemoj mi opet filozofirati već kupuj dionice Diokija.[emo_novac]

Ak se ti ne razmeš u kemiju, ja ti se razmem i u kemiju i alkemiju.[emo_namigusa]

ovaj put ne da ćeš moći ženu i djecu povesti na krstarenje, već moći češ im platit putovanje u Svemir.

A više uopće ne buš moral VISITI na ovom forumu, jer zarada će ti pokriti i PRAUNUKE.

Vjeruj mi, znaš da imam vremeplov.[emo_smijeh]

[b]black HuRTs[/b]

Alias,
Novčani tok? Stvarno? Pa ne lupetaj gluposti samo se sramotiš …….
Ivana ti je ukratko sve rekla, nauči se od nje ….

1.)Mislim da će država prodati Kaštelanske staklenike.
2.)em što su na listi za prodaju
3.)em što rade i dalje gubitak
4.)pa nema nikakvog opravdanja da firma postoji
5.) em se svađaju
6.)em je Linić bez kinte
7.)Zato mislim da će K.S. vrlo skoro na natječaj
————————————————-
8.)A kad objave natječaj to će biti apsolutni best buy na ZSE.

7 premisa za koju ne znas koja je gora od gore osim mozda ove pod 2.) i zakljucak iz tih premisa da ce ovo bit apsolutni best buy. Profesora/icu koja ti je predavao/la predmet “Logika” u skoli bi trebalo mlatit i ne dat im plakat.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Neke ljude grize ako ne uđu u veliki rizik. To je poznata bolest kod kockara, strast za rizikom, a ne dobitkom. To dođe s vremenom i čovjek ne primjeti ali polako ga počinje hraniti sam rizik i nije više toliko bitno dali gubi ili dobija.
Pripazite se toga. Ne ulazim u to da se na tim dionicama može možda i zaraditi puno više AKO se poslože neke stvari, ali kad ima više od 2 AKO koeficijenti da se stvar dogodi se eksponencijalno smanjuju.

Nisam ovim nikoga želio ni uvrijediti ni etiketirati. Samo poziv na preispitivanje. Pisati na temi best buy o dionicama tvrtki koje plešu na rubu stečaja nije baš primjereno

Nemoj misliti na m2!

Dali itko prati rasprodaju dionica na europskim burzama ja sad nebi kupovao niti najbolje a ne stečajuše.Vaš link …[emo_palacd]

Alias,
Novčani tok? Stvarno? Pa ne lupetaj gluposti samo se sramotiš …….
Ivana ti je ukratko sve rekla, nauči se od nje ….

koji smijeh. vise ne pisem na ovom forumu.

New Report

Close