I svakako nije pametno kupovati KODT po 11xx jer ide to na 700kn.
Iz kojeg razloga? Končar je u problemima većim nego se zna. [emo_palacd]
KODT.
– evo ispraznili su skladišta gotovih proizvoda.
– 549 transformatora otišlo put Kuvajta.
– u izvješću za 3Q ćemo vidjeti i rezultate ovog posla.
– molila bih moje prijatelje Lopinu i Spliću (Prognozer), za mali komentar, odnosno koliko bi cijena mogla pasti ???
– I love this game.
Pozdrav !
– gospon EX. ni mene ne zanimaju vaši drukovi na ovoj temi (napisati kupujte dionicu XY pa za par dana napisati kako ste to prodali jer će to još pasti, to je jadno, to je ono dno dna).
– a nogomet me zanima jedino zbog kladionice, zašto ne zaraditi na zicerima.
– ako Dinamo uđe u tu LP, stvarno su nam najveći ziceri oklade kako Dinamo s 2 gola gubi (hendikep) i to sve utakmice u LP.
– upravo na Dinamu sam prošle godine zaradila lijepu lovu jer su naše kladionice stvarno bile darežljive s dobrim tečajem, a oklada i više nego sigurna.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Gđa IVANA 7
Nemoj zaboraviti Medveščak ove godine.[emo_smijesak]
Mislim da bi mogla imati veću zaradu na KLadionicama nego na dionicama.
Prati brodare, druga godina bi te mogla ugodno iznenaditi.
Naročito jer se TransFORmatori će da se i u Indiju da se prodaju.
Jedino me brine Teslino nasljeđe, da ne trebaš transformator za pretvaranje napona.
Očekujem stvarno lijepe dane za tvoju dionicu, naročito kad se uključe vanjski fondovi.
Pitanje. Da li oćekuješ KODT uopće ispod 1.000 kn do kraja godine?
Hvala na odgovoru.
Ps jel domaći vježba za Pastira i di će odradit (Kastela i zaleđe ili Američka podružnica ZLEMAN Brother)?
lp, Hasenfefer[emo_cool]
Gosp Ivana. Prema MRS-u odnosno MSFI-u u bilancu odnosno RDiG ulaze stavke kada su narucene odnosno dogovorene, a ne kada su isporučene. Tako da su ti transformatori bili iskazani u RDiG u nekom prijašnjem izvješću. Jedino ako ih nisu dogovorili prije nekoliko dana i sve stigli napraviti u tom roku
Alias,
Znači iako nije bila napravljena izlazna faktura, po tebi su ti transformatori ušli u prihode?
Kamo je to moguće?
HCVT
SAd sam bacio oko na ovu dionicu..PA tu je prosjecna likvidnost 25 000kn dnevno, a sa 100 000kn ulozenih unutra vec si u top10! Nije ni cudo da ju reklamirate po forumu kad ocito nema niko koga ta dionica uopce interesira
@ ivanasedma
Opet se naslušasmo kako se zaradila gomila novca na nečemu imaginarnom. Zašto takvo naivno hvaljenje bez ikakvih opipljivih i uvjerljivih činjenica?
Ja mislim da ivanasedma nije već dugo nigdje ništa zaradila. Da je napisala kupila sam ovo i ono tada i sada i onda mi vidimo da je to naraslo, OK, ovako ipak je to samo plitka spika bez pozadine. Za zaraditi lovu treba nešto više od pukog prenaivnog kvalisanja na forumu. Ja sam napisao za HCVT, pa ćemo vidjeti vrlo uskoro.
Eno vam na temi LRH sve piše o HCVT 🙂
A kupovati možete još vrlo kratko, možda čak ni do 16 iako je Hanfa u zadnje vrijeme rješenja o ponudama objavljivala petkom iza 16h
Alias,
Znači iako nije bila napravljena izlazna faktura, po tebi su ti transformatori ušli u prihode?
Kamo je to moguće?
Naucite racunovodstvo.
Šta mislite da su ovi rekli koncaru napravite nam 500 transformatora na lijepe oči bez ikakvog potpisa. I onda ovi naprave transformatore, a ovi kazu više nam ne trebaju. Znate onaj vic kad je ivica dolazio svaki dan u pekaru i pitao da li imaju 1000 krafni. I ovi kažu nemamo. I dolazi on tako svaki dan i nakon 10 dana ovi stvarno napravili 1000 krafni. I dode ivica i pita imate 1000 krafni. I ovaj kaže imamo, baš smo ih napravili. A kaže ivica: Baš me zanima kome će te ih toliko prodati. to vam je nešto slično
Ivana je investitor, a ti si spekulant. Njen novac ce raditi za nju ako je dobro investirala a ti se kockas…
@ ovchica
Vidiš, bez obzira na njeno nevjerojatno, naivno i nevjerodostojno hvalisanje o nekim nevjerojatnim zaradama, mislim da sam do sada na burzi zaradio više od nje. Njeno matematičko ulaganje po izračunatim vrijendostima dionice (što može svaki tutlek koji je proučio ovo …
http://www.manager.ba/clanak/?i=2318
https://www.blberza.com/pages/docview.aspx?page=SP17
bez gledanja i pračenja dnevnih naloga ne donosi bitne zarade o kojima ona baja (i piše). Sigurnost da, ali tako joj je bolje lovu držati u banci.
Na ovoj stranici
http://www.mojedionice.com/portfelj/IzvNajPortfelji.aspx
gdje je trenutno 116., po dionicama koje je istakla vidi se da ustvari nema pojma o tome kako se zarađuje na burzi.
Predaleko je ona od best buy dionica.