Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vi koji mislite nešto zaraditi, počnite pratiti HCVT-R-A.

HCVT.

– p/e cca 21.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ne znam zašto je baš sad bitan P/E?
Preuzimanje je u tijeku, pa ako je isto po recimo p/e 28?

Nemoj misliti na m2!

@ ivanasedma
Krivo gledanje stanja stvari.
Ali kao što si rekla, ne možemo svi zarađivati.
Mogla si recimo gledati i P/B, P/S, ili recimo naloge koji će jedini i zaista odrediti cijenu kao (naj)bitnije od svega.
Naprosto zato što ovaj H i dalje stoji i kupuje sve što je netko spreman prodati.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Iskreno meni je ovo naprosto nevjerovatno.
Na dionicima tipa DIOKi se trguje gore dolje, +-50% u par dana, a zapravo nitko ne zna što se zapravo događa. Niti tko zna kakav je zapravo plan, ni zašto se odgađa, ni po kojoj cijeni bi trebala biti dokapitalizacije tj dali će je uopće biti itd itd.
Ovdje gdje je preuzimanje potpuno izvjesno i čeka se svaki dan da bude objavljeno i vrlo je izgledno i sve informacije govore da će biti po najmanje 30% višoj cijeni od trenutne nitko ni makac.

Nemoj misliti na m2!

Mene uhvatila post morska depresija.

Inaće Dinamo Austrija= 3:0.

Samo da se imam na koga kladit na LP.

idemo na nove rekorde.

lpSmiješak

ps: ak Jurčić stavi STOPER obrambenu taktiku s jednim napadačem, onda se ograđujem od prognoze.

Inače Austrija će od prve minute napast, da ne bi rekli…..da Vas iznenadilo.

Ja bi igrao s tri napadača.

Nažalost kad sam vidio sastav sve mi je bilo jasno.

Nadam se da ste se kladili na 0:2. dinamov rezultat kad gubi.

A samo je trebal staviti domaće dečke srednji red, a ne neke Bosance neuigrane i nepripremljene.

kolač se sastoji od puno sastojaka brašna, jaja, čokoladna krema i šlag.

Te sastojke treba znati uglazbiti.

To vam je ko Dioki s Mangerom kaj zna što hoće, i kako to postići i uvjeriti druge u plan.

umjesto da im prića o Krbavskom polju, on im priča o torti.

nečeš ti trenera.

lijepo sam Vam rekao da je Austrija kao momčad u rangu Dinama.

bez taktike, trke i vica niste imali šanse

lp, pa i u utješnol ligi ćemo se kladiti na na poraz Dinama s dva i više razlike.

mračni čarobnjak

[b]black HuRTs[/b]

Iskreno meni je ovo naprosto nevjerovatno.
Na dionicima tipa DIOKi se trguje gore dolje, +-50% u par dana, a zapravo nitko ne zna što se zapravo događa. Niti tko zna kakav je zapravo plan, ni zašto se odgađa, ni po kojoj cijeni bi trebala biti dokapitalizacije tj dali će je uopće biti itd itd.
Ovdje gdje je preuzimanje potpuno izvjesno i čeka se svaki dan da bude objavljeno i vrlo je izgledno i sve informacije govore da će biti po najmanje 30% višoj cijeni od trenutne nitko ni makac.

Ne brini, kad krene objava preuzimanja i ovdje će u sat vremena cijena na dupliranje. Špekulantski kapital ne bira. Uletjet će i ovdje. Iako je bolje uletiti prije i na vrijeme nego mrvicu prekasno.
– ovi koji isključivo gledaju i stalno mjerkaju odnose cijene i ovoga i onoga, slabi su investitori.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

@ zez
Fulao si temu sto posto. Nogomet nas slabo interesirana ovoj temi. Za svoje grčenje oko golova, lopti, travnjaka i inih imaš i druge forume.

EKSPOSURE

Odlično znači ovo je ipak tema o the best buy i o dionicama.[emo_smijeh]

Pa bi molio cijenjene forumaše da tako počnu i pisati, a ne ko da se nalazimo na stadionu.[emo_zloban]

npr. hvaljenje nekakve Barcelone DDJH, PTKM, ADPL, KORF je uvreda za Barcelonu pa bi molio da se više ne spominje u ovom kontekstu.

Tu jedino vrijedi ADPL zbog pametnih ulaganje Uprave a ovo ostalo je precijenjeno do bola, naročito KORF.

Iskreno radije kupujem Ingru jer tamo mogu očekivati neki dobitak dok na ovim ostalim……….

Čim vidim tko je ušao u prvih deset odmah znam kolko je sati[emo_palacd]

lp[emo_cool]

[b]black HuRTs[/b]

Ma Hanfa će blokirati trgovanje prije objave ponude. Lako moguće sutra jer obično to rade petkom kad imaju sjednicu upravnog odbora.
No ipak mi nije jasno. Isčitati prijedloge predstečajne za DIOKi, izanalizirati kakave bi to na kraju trebalo imati posljedice na vrijednost tvrtke i na kraju i cijenu dionice mogu samo rijetki. Ne smatram se glupim ali tu treba jako puno vremena a opet nemamo sve informacije i puno je nepoznanica a jedna varijabla bi mogla sve preokrenuti u + ili –
Opet čitajući forum tom dionicom trguju ljudi koji imaju čini mi se problema i sa osnovnim matematičkim operacijama.
Ovdje im čovijek na forumu objavi po koliko je kupljen HCVT i to je valjda prejednostavno izračunati pa ni sami sebi nevjeruju 🙂
Bolje je kad ulažeš u potpunu nepoznanicu (za njih). Veći je adrenalin 🙂

Nemoj misliti na m2!

Na Ledu se preslaguju desetine milijuna kuna. Kuda će ova dionica? Mirovinci poludjeli.

Vaš link …

@ zez
Fulao si temu sto posto. Nogomet nas slabo interesirana ovoj temi.

– gospon EX. ni mene ne zanimaju vaši drukovi na ovoj temi (napisati kupujte dionicu XY pa za par dana napisati kako ste to prodali jer će to još pasti, to je jadno, to je ono dno dna).

– a nogomet me zanima jedino zbog kladionice, zašto ne zaraditi na zicerima.
– ako Dinamo uđe u tu LP, stvarno su nam najveći ziceri oklade kako Dinamo s 2 gola gubi (hendikep) i to sve utakmice u LP.
– upravo na Dinamu sam prošle godine zaradila lijepu lovu jer su naše kladionice stvarno bile darežljive s dobrim tečajem, a oklada i više nego sigurna.

– I love this game.
Pozdrav !

Eto na temi smo best buy by bad blue boys ( and one girl ) pa idemo o tome
Po meni je klađenje na HCVT bolji koeficijent nego na gubitak Dinama
Samo danas više nije bilo po 230
Što više malo sam stiskao prodaju i ostao bez nešto dionica pa sam ih poslje platio više 🙁
Mrzi me dočekati petak sa novcima u đepu umjesto dionica

Nemoj misliti na m2!

New Report

Close